KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια. Το κουτακι μου ειναι το cooler master elite 332. Το ειχα παρει το 2009 και οκ ειναι ενα απλο κουτι. Εχω βαλει ενα fan πισω 120mm που βγαζει και ενα μπροστα παλι 120mm που βαζει αερα. Ειναι τα σημεια που παιρνει fan το κουτι. Η μητρικη μου ειναι η gigabyte ma780g-ud3h και εχει 2 θυρες sys_fan και μια pwr_fan. Τα συνδεσα και τα 2 στα sys_fan. Πρωτο ερωτημα ειναι. Η θυρα pwr_fan για τι ακριβως ειναι? Και δευτερον. Να το αφησω ετσι? Θα ειμαι καλα στο θεμα αερα? Ελεγα να κανω την εξης πατεντα. Στο πλαινο το καπακι να κοψω με σεγα ενα μερος και να βαλω αλλο ενα fan που θα βαζει αερα και αλλο ενα στο πανω μερος του κουτιου απο μεσα το οποιο θα βγαζει. Αλλα πες και το εκανα. Δεν ξερω πως να τα συνδεσω διοτι η μητρικη δεν εχει αλλες θυρες. Μονο με molex αν συνδεθουν. Να κανω κατι τετοιο η μ@λ@κιες λεω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορεις να βαλεις στο pwr φαν ανεμιστηρα.γιαυτο ειναι. αλλα λεω να κοψεις τις μ@λ@κιες που λες.μια χαρα εισαι.εαν θελεις να κανεις κατι διαφορετικο,ποιους ανεμιστηρες εχεις τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Τι temps έχεις και κοιτάς για airflow? Σε τι ταχύτητα τρέχουν τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραια πες οτι εβαλα και εναν ανεμιστηρα στο pwr fan, που να τον στηριξω? Τον μπροστα τον αγορασα προσφατα ειναι αυτος http://www.e-shop.gr/product?id=PER.809145 και ο πισω ειναι ο cooler master a12025 ο οποιος υπηρχε απο την αρχη στο κουτι. Temps χωρις το μπροστινο το fan σε idle ειχα 45 στην cpu. Δεν εχω κοιταξει σε τι rpm τρεχουν τα fan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Αλλαξε τους ανεμιστηρες σου με 2 ποιο δυνατους και μην τρυπας το κουτι σου. Βαλε αν θες αυτους τους χρησιμοποιω και εγω και ειμαι ευχαριστημενος http://www.skroutz.gr/s/2274346/Arctic-F12-120mm.html PWR_FAN εχει ως στοχο την ανιχνευση PSU fan rpm, αν PSU μας εχει ενα καλωδιο ανεμιστηρα. Αλλα η πλειοψηφια των PSU δεν το εχει αυτο. Μπορεις να συνδεσεις αλλο ανεμιστηρα απο το κουτι αν θες εκει , υπαρχει πιθανοτητα ομως να θελει ενεργοποιηση για να λειτουργησει απο το BIOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Εγινε αδερφε σ'ευχαριστω και για την δικη σου γνωμη. Να σε ρωτησω ομως. Που να το στηριξω το τριτο το fan? Δεν εχει αλλη βαση το κουτι. Εκτος, κοιτα λιγο στην εικονα το νουμερο 8 στο καπακι. http://www.coolermaster-usa.com/upload/product/2877/feature2.jpg Να ξεβιδωσω αυτον τον σωληνα που εχει και να βιδωσω ενα fanακι. Να το βαλω ομως να βαζει αερα η να βγαζει? Εγω λεω να βγαζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι... Μπορείς να βάλεις και από πάνω του τον σωλήνα για να τραβάει από τον cpu (!τραβάει)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Θόρυβο δεν έχεις κ θόρυβο θέλεις ε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Χαχαχα να σου πω την αληθεια πριν βαλω τον μπροστινο ανεμιστηρα, το fan της cpu τρελαινοτανε λιγακι λογο επειδη ειναι και stock. Τωρα σε πληροφορω μειωθηκε ο θορυβος Evo λεω να το δοκιμασω ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 θα λειτουργεί σαν ρουφήχτρα... απλά μπορεί να χρειαστείς βίδες. (λεπτός κορμός με μακριά μαχαίρια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ενταξει καπως θα την βολεψω την "τουρμπινα" μην αγχωνεσαι χεχε Και παλι ευχαριστω παιδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Πάρε μια καλη αθόρυβη ψήκτρα και ασε εναν μπροστά και 2 πίσω κ πάνω .. αντε να ησυχάσει το κεφάλι σου κ να είσαι και άριστος. το καλύτερο αιρφλοου είναι μια σταθερή ροή με λίγη +- πίεση.. τα υπόλοιπα είναι για να παίξεις και καλά κάνεις αν αυτο ειναι το ζητούμενο σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Εγινε. Πρωτα θελω να αλλαξω την cpu, μετα παμε σε μια αγορα καλης ψυκτρας και ολα θα φτιαχτουν. Σευχαριστω και σενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα