Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προκειται για γνωστο μου που θελει απλα να σερφαρει και να εχει εφαρμογες γραφειου, youtube και καμια ταινιουλα. Και ολα αυτα σε οσο πιο compact μεγεθος γινεται! Αυτο που του εβγαλα εγω ειναι το εξης αλλα τωρα με τους νεους haswell pentium δεν ξερω λιγο ειμαι σε διλλημα. Πειτε μου αποψεις παιδια ωστε να παρει κατι και να του κρατησει. Επισης δεν εχει απαιτησεις απο αποθηκευτικο χωρο οποτε ισως κατευθειαν ενας SSD 60αρης να ηταν οκ. 

οποτε.. 

Ποσό που διαθέτουμε : 250€

Χρήση υπολογιστή : να σερφαρει και να εχει εφαρμογες γραφειου, youtube και καμια ταινιουλα..αντε και κανα pes2014 σε midhigh settings (?)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: libreoffice, chrome..τιποτα ιδιαιτερο δηλαδη. 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οχι, υπαρχει οθονη full HD 22"

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι, υπαρχουν. 

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Απο οπου να'ναι αρκει να συμφερει με τα μεταφορικα γιατι ειναι επαρχια.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Απο οπου να'ναι αρκει να συμφερει με τα μεταφορικα γιατι ειναι επαρχια.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα συναρμολογηθει απο εμενα.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . υπαρχουν win 7 x64 

ZALMAN ZM-T2 BLACK 24.19 €

COOLERMASTER RS400-PSAPI3-EU ELITE POWER 400W 36.88 €

MSI FM2-A55M-E33 FM2 A55 MATX DDR3( 7721-010R ) 44,72€

Simm DDR3 PC1600 4GB CL9 Kingston Hyp( KHX1600C9D3B1/4G ) 34,07€

HDSSD 2,5 60GB Kingston V300 7mm( SV300S37A/60G ) 56,97€

CPU AMD FM2 A6-5400K B.Ed. Box( AD540KOKHJBOX ) 51,61€

συνολο: 248.44€

Δημοσ.

Προκειται για γνωστο μου που θελει απλα να σερφαρει και να εχει εφαρμογες γραφειου, youtube και καμια ταινιουλα. Και ολα αυτα σε οσο πιο compact μεγεθος γινεται! Αυτο που του εβγαλα εγω ειναι το εξης αλλα τωρα με τους νεους haswell pentium δεν ξερω λιγο ειμαι σε διλλημα. Πειτε μου αποψεις παιδια ωστε να παρει κατι και να του κρατησει. Επισης δεν εχει απαιτησεις απο αποθηκευτικο χωρο οποτε ισως κατευθειαν ενας SSD 60αρης να ηταν οκ. 

οποτε.. 

Ποσό που διαθέτουμε : 250€

Χρήση υπολογιστή : να σερφαρει και να εχει εφαρμογες γραφειου, youtube και καμια ταινιουλα..αντε και κανα pes2014 σε midhigh settings (?)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: libreoffice, chrome..τιποτα ιδιαιτερο δηλαδη. 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οχι, υπαρχει οθονη full HD 22"

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι, υπαρχουν. 

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Απο οπου να'ναι αρκει να συμφερει με τα μεταφορικα γιατι ειναι επαρχια.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Απο οπου να'ναι αρκει να συμφερει με τα μεταφορικα γιατι ειναι επαρχια.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα συναρμολογηθει απο εμενα.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . υπαρχουν win 7 x64 

MSI FM2-A55M-E33 FM2 A55 MATX DDR3( 7721-010R ) 44,72€

Simm DDR3 PC1600 4GB CL9 Kingston Hyp( KHX1600C9D3B1/4G ) 34,07€

HDSSD 2,5 60GB Kingston V300 7mm( SV300S37A/60G ) 56,97€

CPU AMD FM2 A6-5400K B.Ed. Box( AD540KOKHJBOX ) 51,61€

συνολο: 248.44€

Θα προτιμούσα κάτι σε 4-πύρηνο έστω και παλαιάς γενιάς πχ AMD A6-3670K με μητρική με A75 CHIP .

Δημοσ.

Θα προτιμούσα κάτι σε 4-πύρηνο έστω και παλαιάς γενιάς πχ AMD A6-3670K με μητρική με A75 CHIP .

To 'χα ψαξει και οι διαφορες μεταξυ α55 α75 α85χ δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο... 

λες οτι ειναι αναγκαιος ο 4πυρηνος για την χρηση αυτη? 

Δημοσ.

001-1257.jpg

+

Δεν είναι θέμα αν είναι ο τετραπύρηνος αρκετός αλλά ο 4-πύρηνος έρχεται και με καλή κάρτα ... για κανένα παιχνιδάκι ...

4n2f.png

Από την στιγμή που βάζεις SSD το A75 είναι απαραίτητο !!! και είναι η μέρα με την νύχτα σε  ότι αφορά τα SATA III και USB III !!!

Δημοσ.

Τακη μαρεσει παρα πολυ η συνθεση σου (και το κουτακι πανεμορφο) αλλα γαμωτο απο vs θα χει μεταφορικα... 

E καλύτερα 4 πύρινος μήπως καλύτερα να πήγαινες σε hdd μιας και θα έχει ταινίες?

Εχει external 2TB οποτε no problem there.. αρκει να ειναι σπιρτσοζικο το pc και ολα καλα ^_^

Δημοσ.

Στο παραπάνω σύστημα αν βάλεις AMD A6-3670K + ASROCK A75 HVS πας  17€ κάτω !

Τακη μαρεσει παρα πολυ η συνθεση σου (και το κουτακι πανεμορφο) αλλα γαμωτο απο vs θα χει μεταφορικα... 

Εχει external 2TB οποτε no problem there.. αρκει να ειναι σπιρτσοζικο το pc και ολα καλα ^_^

Με καταθεση των χρηματων σε τραπεζικο λογαριασμο νομιζω γυρω στα 5-6€ θα πληρωσει .

Θα κοιτάξω και από αλλού .

Δες και αυτό με 120άρη SSD

fpk.png

Από τα δυο πάντως το πρώτο θα κοιτούσα περισσότερο !

Το δεύτερο με 60άρη SSD πάντως βγαίνει στο budget σου και είναι πολύ πιο δυνατό από αυτό που έδωσες αρχικά.

Δημοσ.

για δες αυτο: 

Crucial 4GB DDR3 Non ECC CL11 1600MHz (CT51264BA160BJ)

Asrock Socket FM2 FM2A75M-DGS R2.0 GLan Audio Raid

OCZ 60GB Agility III AGT3-25SAT3-60G Solid State Drive SATA III SSD 2.5''

AMD A8-5600K 3.6 GHz Quad Core Socket FM2 100W Box (AD560KWOHJBOX)

ολα αυτα απο vs στα 221.17

οποτε συνολο: 282.24 + τα οποια μεταφορικα απο vs που απτην στιγμη που δεν εχει μεσα pc case δεν νομιζω να ναι πανω απο 10€... καλυτερα δεν ειναι με quad core απο FM2 socket?

Δημοσ.

Αλλη μνήμη βάλε με CL9 .

ok αλλαζει η μνημη σε cl9 και ειναι ready to go

thanks for the help!

απορια edit: αν ειναι σ'αυτον τον χρηστη να μην αρκει ο Α6, ο Α4 για ποιον προοριζεται!?

Δημοσ.

ok αλλαζει η μνημη σε cl9 και ειναι ready to go

thanks for the help!

απορια edit: αν ειναι σ'αυτον τον χρηστη να μην αρκει ο Α6, ο Α4 για ποιον προοριζεται!?

O Α4 δεν κάνει γενικά ...  πας σε pentium καλύτερα.

Δημοσ.

Επειδή είπες για μέγεθος, κάτι σε http://www.e-shop.gr/product?id=PER.911222 κάνει; Του λείπει SSD + ram βέβαια οπότε σε λεφτά τα ίδια βγαίνει, απλά μάλλον είναι μικρότερο σε μέγεθος.

'Εχει εξωτερικό τροφοδοτικό 65w... δλδ δεν θα καίει τπτ από ρεύμα.

Δημοσ.

Επειδή ακριβώς για την ίδια χρήση θέλω και γω ένα τέτοιο σύστημα, τελικά η σύνθεση του σαινόμπι μας κάνει?

Η τελευταία του με την αλλαγή ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...