fsbmaniac Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Στην Ελλαδα η εξυπηρετηση πελατων περα απο καποιες εταιριες κινητης ειναι για τα μπαζα και αυτο γιατι χρησιμοποιουν αναλωσιμο μη εξειδικευμενο προσωπικο με 6 ωρα και 4 ωρα και μισθους τραγικους κατω απο 300 ευρω... Απο εταιριες αν σου περισεβουν βαζεις ΟΤΕ και εισαι κομπλε..αν οχι βαζεις forthnet που ειναι ο καλυτερος παροχος συνοπτικα...και ελπιζεις να μην σου τυχει προβλημα... 1
bigstar Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 θα ήταν καλύτερα να βάλει forthnet αφού πληρώνει λιγότερα και σαν φοιτητής σίγουρα δεν θα είναι και άνετος οικονομικά 1
Ntinaras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 ο οτε εχει φοιτητικα πακετα και adsl 24 και vdsl 50
vrykolakas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Στην Ελλαδα η εξυπηρετηση πελατων περα απο καποιες εταιριες κινητης ειναι για τα μπαζα και αυτο γιατι χρησιμοποιουν αναλωσιμο μη εξειδικευμενο προσωπικο με 6 ωρα και 4 ωρα και μισθους τραγικους κατω απο 300 ευρω... Μα αυτό το κάνουν και οι εταιρίες κινητής, εδώ και λίγα χρόνια... Η εσωτερική "κινητικότητα" πάει σύννεφο, το outsourcing επίσης και οι λιγοστοί παλιοί δύσκολα παραμένουν για χρόνια σε θέσεις τηλεφωνικής υποστήριξης. στο εξωτερικο εχουν μεχρι και Live support με γραπτο κειμενο. Κι όμως αυτό το είχα πετύχει σε μια μικρή εταιριούλα, κάπου στα Βόρεια Προάστια (δε θυμάμαι όνομα)!
dreambox8000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 ο οτε εχει φοιτητικα πακετα και adsl 24 και vdsl 50 φορθνετ εκτιμώ συμφέρει πολύ περισσότερο και μάλλον για εκεί καταλήγει.....
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 ο οτε εχει φοιτητικα πακετα και adsl 24 και vdsl 50 προσοχη με μερικα φοιτητικα πακετα ειτε οτε ειτε παροχων γιατι σου λενε οτι πχ 10 ευρω το μηνα και μετα σου λενε οτι ναι πρεπει να εχεις και τηλεφωνο απο τον οτε για να παιξει(shared llu).ειτε ο οτε σου λεει οτι ναι 10 ευρω το ιντερνετ αλλα ειναι εκτος το κοστος της Pstn γραμμης.
lalacos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Φιλε εγω σπουδαζα Μεσολογγι κ ειχα οτε Ηταανε τ καλυτερο ιντερνετ που ειχα ποτε Φαντασου μενω Αθηνα και ειμαι απολυτα απογοητευμενος με το ιντερνετ μου(εχω φορθνετ) Νομιζω οτι στην επαρχια ειναι πολυ καλος ο οτε Μη ξεχωας οτι ο οτε παρεχει σε ολους γραμμες
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Φιλε εγω σπουδαζα Μεσολογγι κ ειχα οτε Ηταανε τ καλυτερο ιντερνετ που ειχα ποτε Φαντασου μενω Αθηνα και ειμαι απολυτα απογοητευμενος με το ιντερνετ μου(εχω φορθνετ) Νομιζω οτι στην επαρχια ειναι πολυ καλος ο οτε Μη ξεχωας οτι ο οτε παρεχει σε ολους γραμμες το βασικο ειναι και ο χαλκος.γιατι και στις 2 περιπτωσεις οτι χαλκο παρεις με τον οτε θα παρεις και με τον αλλον παροχο.μπορει να εχεις λιγο μικροτερη ταχυτητα sync μονο αν η καμπινα του παροχου δεν ειναι κοντα στο α/κ του οτε στις περιπτωσεις που ο παροχος χρησιμοποιει υπαιθρια καμπινα και οχι φυσικη συνεγκατασταση.
gravenas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Φιλε εγω σπουδαζα Μεσολογγι κ ειχα οτε Ηταανε τ καλυτερο ιντερνετ που ειχα ποτε Φαντασου μενω Αθηνα και ειμαι απολυτα απογοητευμενος με το ιντερνετ μου(εχω φορθνετ) Νομιζω οτι στην επαρχια ειναι πολυ καλος ο οτε Μη ξεχωας οτι ο οτε παρεχει σε ολους γραμμες Επειδή παρέχει σε όλους τους παρόχους γραμμές ο οτε οι πάροχοι είναι φθηνότεροι από τον οτε . Ανάλογα με την οικονομική άνεσητου καθένα επιλέγει που πάει ανάλογα με αυτά που θέλει
Ntinaras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 προσοχη με μερικα φοιτητικα πακετα ειτε οτε ειτε παροχων γιατι σου λενε οτι πχ 10 ευρω το μηνα και μετα σου λενε οτι ναι πρεπει να εχεις και τηλεφωνο απο τον οτε για να παιξει(shared llu).ειτε ο οτε σου λεει οτι ναι 10 ευρω το ιντερνετ αλλα ειναι εκτος το κοστος της Pstn γραμμης. στου οτε λεει 29 συνολικη τιμη για vdsl50
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 στου οτε λεει 29 συνολικη τιμη για vdsl50 απλα το λεω γιατι μερικες φορες γραφουν φοιτητικο ιντερνετ πχ 10 ευρω και μετα σου λενε απο κατω.παγιο οτε για pstn γραμμη ταδε τιμη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα