demonisawake Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 οτι αλλο ειναι εδω ειμαστε. σωραιοςςς
stigma Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Συμβουλή! Καλέστε στην ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ forthnet και αν απαντήσουν πριν το μισάωρο παίξτε ΤΖΟΚΕΡ! Δεν ξέρω για τις άλλες εταιρίες αλλά forthnet & nova είναι για τα μπάζα από ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ δυστυχώς.
peeperman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Συμβουλή! Καλέστε στην ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ forthnet και αν απαντήσουν πριν το μισάωρο παίξτε ΤΖΟΚΕΡ! Δεν ξέρω για τις άλλες εταιρίες αλλά forthnet & nova είναι για τα μπάζα από ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ δυστυχώς. ο ΟΤΕ είναι λίγο καλύτερος, απαντά στα 20 λεπτά! 1
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 καμια εταιρεια απλα δεν παει πισω.ειτε προκεται για ιντερνετ ειτε προκειται για κινητη τηλεφωνια.γενικοτερα το after sales το service τα call center στην ελλαδα ειναι πισω.στο εξωτερικο εχουν μεχρι και Live support με γραπτο κειμενο. 1
salonika91 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Συμβουλή! Καλέστε στην ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ forthnet και αν απαντήσουν πριν το μισάωρο παίξτε ΤΖΟΚΕΡ! Δεν ξέρω για τις άλλες εταιρίες αλλά forthnet & nova είναι για τα μπάζα από ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ δυστυχώς. 3 φορες που πηρα περιμενα απο 15 λεπτα(και τις 3 φορες)
morby Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πλέον επιλέγω βάσει τιμής παγίου κλπ, πάρε προσφορά από όλες και διάλεξε την φθηνότερη, από όσο ξέρω η Wind δίνει το M στα 19.90 τιμή σκότωμα
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 δεν λεει να το πηγαινεις παντα με την τιμη διοτι πχ στην wInd αρχιζουν να ακουγονται πολλα παραπονα παλι για αργες ταχυτητες σε streaming κατεβασματα κτλ.
apeiro Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αν προπληρώσεις η forthnet έχει προσφορά 15 ευρώ τον μήνα για 24αρι
ariannaki85 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ναι αλλά ποιος έχει να προπληρώνει τη σήμερον ?
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ναι αλλά ποιος έχει να προπληρώνει τη σήμερον ? πολλα ατομα.ατομα που εχουν Mercedes etc.
apeiro Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ναι αλλά ποιος έχει να προπληρώνει τη σήμερον ? πολλα ατομα.ατομα που εχουν Mercedes etc. Έτσι είναι, όλοι έχουμε δυσκολίες με τα οικονομικά, απλά αν σκεφτείς ότι με τα λεφτά που πρέπει να προπληρώσεις για έναν χρόνο βγάζει ένα τετράμηνο στο οτε, καταλαβαίνεις την διαφορά.
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 οπως το δει καποιος και αναλογα τις οικονομικες του δυνατοτητες παντα. δεν ξερω αν καποιος εχει καρτα αν μπορει να το περασει και να το πληρωνει με καρτα αντι για εφαπαξ χρεωση
dreambox8000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 ...καλημέρα...επειδή και ο αδελφός μου έρχεται φοιτητής ...ποια εταιρεία προτείνεται...???
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 υπαρχουν ηδη αρκετα θεματα για επιλογη εταιρειας.απο εκε και περα ολες οι εταιρειες δινουν zte σχεδον.δεν θα πηγαινα cyta διοτι δινει voip οποτε αν θες να αλλαξεις ρουτερ δεν μπορεις.απο εκει και περα ειναι θεμα χαλκου αρκετα αν θα ειναι μακρυα η κοντα στο αστικο κεντρο.ρουτερ αν του δωσουν zte καλυτερα να το αλλαξει με ενα του εμποριου.τωρα για ολες τις εταιρειες θα ακουσεις και συν και πλην παντα.
dreambox8000 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 για Σπάρτη από μερικες γνώμες για forthnet & ote συνιστουν.....???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα