Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμβουλή! Καλέστε στην ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ forthnet και αν απαντήσουν πριν το μισάωρο παίξτε ΤΖΟΚΕΡ! Δεν ξέρω για τις άλλες εταιρίες αλλά forthnet & nova είναι για τα μπάζα από ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ δυστυχώς.

Δημοσ.

Συμβουλή! Καλέστε στην ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ forthnet και αν απαντήσουν πριν το μισάωρο παίξτε ΤΖΟΚΕΡ! Δεν ξέρω για τις άλλες εταιρίες αλλά forthnet & nova είναι για τα μπάζα από ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ δυστυχώς.

ο ΟΤΕ είναι λίγο καλύτερος, απαντά στα 20 λεπτά! :D

• Like 1
Δημοσ.

καμια εταιρεια απλα δεν παει πισω.ειτε προκεται για ιντερνετ ειτε προκειται για κινητη τηλεφωνια.γενικοτερα το after sales το service τα call center στην ελλαδα ειναι πισω.στο εξωτερικο εχουν μεχρι και Live support με γραπτο κειμενο.

• Like 1
Δημοσ.

3 φορες που πηρα περιμενα απο 15 λεπτα(και τις 3 φορες)

Δημοσ.

Εγώ πλέον επιλέγω βάσει τιμής παγίου κλπ, πάρε προσφορά από όλες και διάλεξε την φθηνότερη, από όσο ξέρω η Wind δίνει το M στα 19.90 τιμή σκότωμα 

Δημοσ.

δεν λεει να το πηγαινεις παντα με την τιμη διοτι πχ στην wInd αρχιζουν να ακουγονται πολλα παραπονα παλι για αργες ταχυτητες σε streaming κατεβασματα κτλ.

Δημοσ.

ναι αλλά ποιος έχει να προπληρώνει τη σήμερον ? :(

πολλα ατομα.ατομα που εχουν Mercedes etc.

Έτσι είναι, όλοι έχουμε δυσκολίες με τα οικονομικά, απλά αν σκεφτείς ότι με τα λεφτά που πρέπει να προπληρώσεις για έναν χρόνο βγάζει ένα τετράμηνο στο οτε, καταλαβαίνεις την διαφορά.

Δημοσ.

οπως το δει καποιος και αναλογα τις οικονομικες του δυνατοτητες παντα.

δεν ξερω αν καποιος εχει καρτα αν μπορει να το περασει και να το πληρωνει με καρτα αντι για εφαπαξ χρεωση

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

υπαρχουν ηδη αρκετα θεματα για επιλογη εταιρειας.απο εκε και περα ολες οι εταιρειες δινουν zte σχεδον.δεν θα πηγαινα cyta διοτι δινει voip οποτε αν θες να αλλαξεις ρουτερ δεν μπορεις.απο εκει και περα ειναι θεμα χαλκου αρκετα αν θα ειναι μακρυα η κοντα στο αστικο κεντρο.ρουτερ αν του δωσουν zte καλυτερα να το αλλαξει με ενα του εμποριου.τωρα για ολες τις εταιρειες θα ακουσεις και συν και πλην παντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...