Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτείνετε μια αξιόπιστη θήκη 2,5" για να φιλοξενήσει blue scorpio 500GB (καθώς και μια για black scorpio 1TB).

Υπάρχει κάποια που να είναι usb 3 αλλά να δίνεται με δύο καλώδια; Ενα Υ (διπλό) για usb 2 που έχουν τώρα οι υπολογιστές μου και ένα usb 3 για να την αξιοποιήσω αργότερα που θα έχω usb 3 θύρα.

Υποθέτω ότι κανένας από τους δύο δίσκους που λέω δεν θα λειτουργήσει σωστά με μονό usb 2 καλώδιο...

Αν δεν υπάρχει κάποια με δύο καλώδια που ζητάω, θα τις πάρω σίγουρα για usb 2 να καλυφτώ για τώρα.

Δημοσ.

Προτείνετε μια αξιόπιστη θήκη 2,5" για να φιλοξενήσει blue scorpio 500GB (καθώς και μια για black scorpio 1TB).

Υπάρχει κάποια που να είναι usb 3 αλλά να δίνεται με δύο καλώδια; Ενα Υ (διπλό) για usb 2 που έχουν τώρα οι υπολογιστές μου και ένα usb 3 για να την αξιοποιήσω αργότερα που θα έχω usb 3 θύρα.

Υποθέτω ότι κανένας από τους δύο δίσκους που λέω δεν θα λειτουργήσει σωστά με μονό usb 2 καλώδιο...

Αν δεν υπάρχει κάποια με δύο καλώδια που ζητάω, θα τις πάρω σίγουρα για usb 2 να καλυφτώ για τώρα.

Το Υ καλωδιο ειναι για να δινει εξτρα τροφοδοσια για την οδηγηση του σκληρου και το συνανταμε κυριως σε usb 2.0 θηκες παλιου τυπου. Σε usb 3.0 θηκες δεν χρησιμοποιειται.
Εγω δουλευω black scorpio 750 GB σε θηκη με usb 3.0 στον υπολογιστη και σε usb 2.0 θυρα χωρις προβλημα

Δημοσ.

Το Υ καλωδιο ειναι για να δινει εξτρα τροφοδοσια για την οδηγηση του σκληρου και το συνανταμε κυριως σε usb 2.0 θηκες παλιου τυπου. Σε usb 3.0 θηκες δεν χρησιμοποιειται.
Εγω δουλευω black scorpio 750 GB σε θηκη με usb 3.0 στον υπολογιστη και σε usb 2.0 θυρα χωρις προβλημα

Δηλαδή ο black δουλεύει ΟΚ σε θύρα usb 2 με απλό (μονό) καλώδιο τύπου usb 3; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή ο black δουλεύει ΟΚ σε θύρα usb 2 με απλό (μονό) καλώδιο τύπου usb 3; 

Ναι ο 2.5αρης black scorpio

Το μονο που πρεπει να σε απασχολει ειναι αν η θηκη που θα παρεις υποστηριζει την χωρητικοτητα του δισκου.

Η προηγουμενη που σου ειπα και αυτη την υποστηριζουν

http://www.skroutz.gr/s/2089537/LogiLink-UA0106.html

http://www.skroutz.gr/s/2085549/Raidsonic-Icy-Box-IB-231STU3-G.html

http://www.raidsonic.de/en/products/details.php?we_objectID=7564

Απο οσο ξερω δεν υπαρχει 1TB black scorpio παρα μονο μεχρι 750 GB.
Τις δυο θηκες που σου ειπα τις εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Η raidsonic στα χαρακτηριστικα της αναφερει οτι δεν εχει οριο δισκου.
Για την loglink δεν ξερω το οριο της αλλα τον 750 black scorpio που εχω τον δουλεει και αυτη μια χαρα.
Επεξ/σία από silverado
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήρα τελικά μια raidsonic usb 2.0 και δίσκο 2,5" 1 ΤΒ western.

Μπορώ να τον διαμορφώσω χρησιμοποιώντας τη θήκη ή πρέπει να το κάνω οπωσδήποτε με σύνδεση sata μέσα σε υπολογιστή;

Τι επιλογή να κάνω; NTFS πλήρη διαμόρφωση;

Δημοσ.

Μην κάνει κανα εξάμηνο να την τελειώσει λόγω usb...

Μήπως να τον καρφώσω σε μια σατα του υπολογιστή για τη διαμόρφωση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...