Προς το περιεχόμενο

Asus MX279H vs LG 27EA73LM-P

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο της 2 ποιά θα προτιμούσατε  ?

τεχνικά χαρακτηριστηκά είναι παρόμοια αλλα ποιό πολύ 

μου αρέσει το desing τις asus, την έχει κανένας να μας πεί 

εντυπώσεις; επίσης η lg σου στην πέρναει στην εγγύηση κ με ένα καμένο pixel 

ετσι δεν είναι με την εγγύηση της asus τι γίνεται?

asus ειναι απο αλουμίνιο η βάση η lg ξέρει κανένας κ τέλος μήπως τα 27 monitior ειναι 

υπερβολή αφου η ανάλυση είναι ίδια με όλα τα 24

Δημοσ.

Προσωπικά θα επέλεγα την lg μόνο και μόνο επειδή είναι έστω και για λίγο φθηνότερη, το ότι δεν έχει dvi δε νομίζω να σε πειράζει ιδιαίτερα μιας και έχει hdmi. από design πάντως θα επέλεγα την http://www.skroutz.gr/s/2445101/Dell-S2740L.html?from=autocomplete&keyphrase=dell+s2740l με glossy panel

Δημοσ.

Κοίτα θα πρέπει να τις δει κάποιος και τις δυο να παίζουν για να είναι πιο έγκυρη η γνώμη του.

Έτσι στο χύμα που τις είδα θα έπαιρνα την Asus.

Κοίτα και την Dell στις 27"

Για χρήση καθαρά PC και όχι επαγγελματική εμένα το 27αρι μου φαίνεται υπερβολή.

Θεωρώ. τις ιδανικές ίντσες για home user που κάνει λίγο απ'όλα gaming, browsing κτλ από τις 20"-24

Δημοσ.

ποια τα πλεονεκτήματα ,αν υπάρχουν , του glossy panel

Είναι καθαρά θέμα γούστου...Γενικά τα glossy panels ''δείχνουν'' καλύτερα εξωτερικά, ένα παράδειγμα glossy panel είναι η apple cinema display ή το dell monitor που σου έγραψα πιο πάνω...ένα παράδειγμα με matte panel το dell 2713hm.....το glossy φαίνεται σαν γυάλινη η οθόνη ενώ στο matte σαν ''πλαστικό''...επίσης θα έχεις πολλές αντανακλάσεις με glossy δε συστίνεται glossy αν έχεις ακριβώς πίσω από την οθόνη παράθυρο πχ. Δες και κανα βιντεάκι στο youtube με τα υποψήφια μόνιτορς και επιλέγεις :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...