vombida Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μετά από αρκετό ψάξιμο και διλήμματα τύπου: Design ή επιδόσεις, 14 ή 15αρα οθόνη κτλ Κατέληξα πως μέχρι τα ~700 ευρώ του budget μου να παίξω ανάμεσα σε αυτά τα δύο http://kroko.gr/index.php?route=product/product&path=88&product_id=4160 http://kroko.gr/index.php?route=product/product&path=88&product_id=4127 κι ήθελα μερικές απόψεις τόσο για τη μεταξύ τους σύγκριση, όσο και για το γενικό value 4 money. Είμαι πιο κοντά στο Probook 450 λόγω του ότι έχει καλύτερη κάρτα γραφικών, είναι πιο καινούργιο μοντέλο και παίρνει μέχρι 16giga Ram στα 1600. Επίση έχω σκοπό σε λίγο καιρό να βάλω ένα ssd 256gb, Πολύ σημαντική θεωρώ την ποιότητα κατασκευής γι'αυτό απέκλεισα κάτι πλαστικούρες παντόφλες τύπου Toshiba Satellite... Άσχετο...το KROKO τι λέει σαν μαγαζί γενικότερα; Οι εγγυήσεις είναι ελληνικής αντιπροσωπείας;
xristoforos89 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης ειναι πανω κατω τα ιδια. Απο χαρακτηριστικα το 4540s ειναι πολυ καλυτερο στον επεξεργαστη (4πυρηνο το μεν, 2πυρηνο το δε) αλλα το 450 εχει αρκετα καλυτερη καρτα γραφικων (8750m). Οποτε ουσιαστικα επιλεγεις αναμεσα σε cpu ή gpu. Aπο το μαγαζι δεν εχω παραγγειλει τιποτα αλλα τους ειχα ρωτησει παλιοτερα μεσω του online chat και μου ειπαν οτι η εγγυηση καλυπτεται απο την εδω αντιπροσωπεια. Επισης, υποτιθεται απο τα οσα εχω διαβασει, πως τα probook εχουν διεθνη εγγυηση μαζι με τα elitebook.
vombida Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Παρήγγειλα ήδη και έφτασε μέσα σε μια μέρα το πρωί το probook 450 με προεγκατεστειμένα τα suse linux 11. Πρώτη επαφή με το linux και αρχίζω να τα συμπαθώ αρκετά, σε σημείο που να μη σκέφτομαι προς το παον να τα βγάλω. Φτάνει μόνο να το συνηθίσω...
chris811 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδη το κοιταω κι εγω και μαλλον θα το παρω το 450 ηθελα να σε ρωτησω δυο πραγματακια.1. Απο θερμοκρασιες πως ειναι? 2. Το ανεμιστηρακι απο θορυβο πως τα παει?
macoc162 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Επειδη το κοιταω κι εγω και μαλλον θα το παρω το 450 ηθελα να σε ρωτησω δυο πραγματακια.Απο θερμοκρασιες πως ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα