zhna Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ο υπολογιστής αυτός καποια στιγμή σταματησε να κατεβάζει updates. Τα κατεβαζαμε χειροκίνητα οποτε υπήρχε καποιο θέμα και δεν λειτουργούσε το windows update με τιποτε. Εκανα καποιες προσπαθειες τελευταια με υποδείξεις απο την υποστήριξη της microsoft και οτι αλλο διαβαζα σε forum αλλα τιποτε. Το πρόβλημα εγινε πιο εντονο οταν εγκατεστησα το kasperksy και αφου τους εστειλα ενα σωρό αρχεια που ζητησαν για το system και καταγραφές και τα σχετικά, μου παν οτι η μονη λυση θα ταν να κανω repair των windows εφόσον υπήρχε το cd. Την πρωτη φορα που το κανα διαπιστωσα οτι εβγαλε ενα μήνυμα για την καρτα vga αν εμπιστευομαι τον εκδοτη αλλα δεν δουλευε ουτε ποντίκι ουτε πληκτρολογιο. Αυτό το κανε οταν εφτασε στην εγκατασταση αρχειων windows εκει που βγάζει την οθόνη με τις πληροφορίες για τα windows και ενημερωνει οτι εχει αλλα 39 λεπτα για την ολοκληρωση και σταματάει στο 34ο λεπτό με το μήνυμα για την καρτα vga που δεν ειναι Onboard. Ειναι εξτρα για καλύτερες δυνατότητες του υπολογιστή - τι σου λεω τωρα τα ξερεις καλυτερα. Ο υπολογιστής είναι dell optiplex gt280. Αφου λοιπον δεν ειχε ποντίκι ξανακανα την διαδικασία αλλά τοτε διαπίστωσα οτι την ώρα που βγάζει το μήνυμα για την vga απενεργοποιουνται και ποντικι και πληκτρολογιο. δυστυχως ps2 δεν εχει υποδοχή οποτε εκανα system recovery σε μια προηγουμενη ημερομηνία αλλα μπαίνει μονο σε safe mode αλλιως βγαζει μπλε οθόνη σε κανονική εκκίνηση. τι επιλογές εχω? τι μπορω να δοκιμάσω αλλο εκτός του να ξαναβαλουμε το ghost αλλα και παλι repair δεν μπορω να κανω. δοκιμασα επίσης και εβγαλα την καρτα vga αλλα σε αυτην την περίπτωση δεν μου βγαζε δυνατότητα repair καθόλου.
SPANK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Καλύτερα για εμενα να κάνεις ενα format και καθαρή εγκατάσταση απο την αρχή γιατι για πρόβλημα των windows μου φαίνεται καθαρά 1
zhna Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ...
Destro.Malhunt Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Για ποιον λόγο σταμάτησαν τα update; Τι ακριβώς σου είπαν από την MS και ποια Logs σου ζήτησαν; Σου ζήτησαν να τρέξεις τον system file checker (sfc); Τι κινήσεις ακριβώς έκανες από τα forum που έμπαινες; 1
zhna Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 κοιτα εστειλα το system log security events logs. Απο την εταιρία της kaspersky μου στειλαν και τρεξα το getsysteminfo 4 καθως και εκανα chdsk δυο φορες. εβαλα ξανα τον internet explorer 8. εκανα ξανα εγκατασταση το service pack 3. Εκανα scan πολλάκις και εκανα defragment τιποτε!!! τα updates δεν ξερω γιατι σταματησαν ήταν κατι που εγινε πριν πολυ καιρό και ειχαν ασχοληθεί δυο τεχνικοί αλλα χωρίς λύση. Ανελαβα γιατί έπρεπε να λυσω το κολλημα που ετρωγε ο kaspserky και μου το προτεινε τεχνικος του το repair ως τελικη λυση αφου δοκιμάσαμε ολα τα παραπάνω και ισως και αλλα που δεν θυμάμαι
Destro.Malhunt Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Καταλαβαίνω ότι έχεις Windows XP. Τι ρόλο παίζει ο υπολογιστής σου; Είναι mission critical ή home pc; Και πες μας λίγο και για ποια προγράμματα μιλάς που είναι δύσκολο να τα ξαναπεράσεις. Επίσης πες μας ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις τώρα.
zhna Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 windows xp professional. το ξεπερασα το προβλημα με απεγκατασταση των driver της καρτας που δεν αναγνωριζαν τα windows της dell. Βασικά καταλαβα οτι αυτά τα επώνυμα μηχανήματα ειναι λιγο δυσλειτουργικά σε τετοια θέματα. Τελοσπαντων εκανα repair αλλα δεν λυθηκε το προβλημα του windows update. Βγαζει μήνυμα 0x800240036. τωρα για τα προγραμματα τι να λεω ειναι πολλά αφορουν cobol και προγραμματα clipper που αφορούν παλαιότερα έτη αλλά δυστυχώς μονο σε αυτον τον υπολογιστη βρισκονται. Τωρα ειπαμε να κανω μια νεα εγκατασταση windows xp σε αλλο δισκο και σταδιακά να μεταφερθούν ολα απο τον παλιο καθως και να μπουν τα προγραμματα. Ειδομεν. Ευχαριστω παντος ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα