panos- Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα στο forum! Εδώ και 8 μήνες είμαι κάτοχος ενός Sony Xperia Miro. Λοιπόν, μια μέρα καταλάθως έβγαλα την μπαταρία. Και από τότε μου λέει ότι η κάρτα είναι κατεστραμένη. Από υπολογιστή μου λέει να την κάνω διαμόρφωση. Έχω όμως σημαντικά αρχεία που δεν θέλω να χάσω. Υπάρχει καμιά λύση; Ευχαριστώ! Υ.Γ. Η κάρτα είναι Class 4 με 4GB.
Xristaras12 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 κατεβασε active@ file recovery(δεν ειναι δωρεαν)και αφησε το να κανει superscan και να δεις τι μπορεις να σωσεις απο εκει περα!
kataramenos32 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Από όσο θυμάμαι υπήρχε και στη σουίτα του Nero ένα πρόγραμμα για να διαβάζει κατεστραμενους δίσκους κτλ
panos- Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Από όσο θυμάμαι υπήρχε και στη σουίτα του Nero ένα πρόγραμμα για να διαβάζει κατεστραμενους δίσκους κτλ Το δοκίμασα αλλά δεν το βρίσκει! Sent from my iΤοστιέρα using Κασέρι στο pc να το κατεβασω? ε ναι Θα το δοκιμάσω όταν βρω λίγο χρόνο!Sent from my iΤοστιέρα using Κασέρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα