tolisk99 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδή το game το είχα crackαρισμένο, και μου αρέσει πολύ, λέω να το αγοράσω για να παίζω multiplayer. Το θεμα είναι, παίζει ο κόσμος στο PC MW2 ή θα βρω άδειο το Multiplayer?
Bilbo1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 6422 current players λεει το steam, αρα εχει κοσμο
tolisk99 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραία, θα δω και για το 4 και θα διαλέξω.
Caiden Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 To 4 ειναι μακραν το καλυτερο COD που εχει φτιαχτει ποτε για multiplayer. Ακομα αυτο παιζω
tolisk99 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Χμμμ, δεν ξερω μαλλον το mw2 θα παρω.. μου αρεσει περισσοτερο. μια ακομα ερώτηση να κανω. υπάρχουν hacked servers. πως μπορω να τους αποφυγω?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Χμμμ, δεν ξερω μαλλον το mw2 θα παρω.. μου αρεσει περισσοτερο. μια ακομα ερώτηση να κανω. υπάρχουν hacked servers. πως μπορω να τους αποφυγω? Υπάρχουν hacked servers. Απ'ό,τι ξέρω δεν μπορείς να τους αποφύγεις και αν θυμάμαι καλά είναι ο λόγος που παράτησα το MW2 και δεν ξανασχολήθηκα με CoD στην ζωή μου.
Udaba Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Όλοι οι παίχτες που είναι online είναι με cheat μέσα , δεν αξίζει .
optimus_crime Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ρίξτο στο Battlefield να βρεις την ησυχια σου φιλε Battlefield 2 ή Bad Company 2 (φθηνές λύσεις) και Battlefield 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα