Προς το περιεχόμενο

BD rom και hacktool στο pc μου.....!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες,

εχει κανα δεκαημερο που το windows essentials εντοπισε ενα hacktool το οποιο και καλα το εβαλε σε καραντινα. Συγχρονως εμφανιστηκε κι ενα εικονικο BD ROM που σε καθε εκκινηση του υπολογιστη μου πεταει παραθυρο με επιλογες για λειτουργιες σαν να εχει cd μεσα. Το essentials συνεχιζει να λεει οτι υπαρχει κποιο κακοβουλο λογισμικο καπου και η χωρητικοτητα του C drive παιζει αναλογα με τα κεφια του. Δηλαδη εχω στον C:   75 γιγα και εχω μονο το λειτουργικο εκει. Και τωρα μου λεει οτι εχει φουλαρει και μενουν 4 γιγα. Χτες ελεγε 2. Προχτες 7. Οτι να ναι.

Εχει κανεις καμια ιδεα?

win7 x64  by the way...

Δημοσ.

Στα windows 7 τα windows essentials δεν αρκεί... Για ιός μου κάνει ! Κατέβασε το malebytes και superantispyware και από safe mode κάνεις full scan και διαγράφεις ότι σου βρίσκει. Επίσης στο start, πληκτρολόγησε msconfig και στην καρτέλα Εκκίνηση στοιχείων ξετικάρεις ύποπτα προγράμματα. Για antivirus βάλε avast!.       

• Moderators
Δημοσ.

Στον Device Manager-->DVD/CD-ROM drives, ποιο ειναι το ονομα της συσκευης?

Εχεις εγκατεστημενο καποιο virtual driver software σαν το daemon tools, alcohol, κλπ, κλπ?

Δημοσ.

Gio το πλασματικο ρομ εφυγε. Ηταν οντως απο το Daemon. Ευχαριστω.

James φιλε... κατεβασα αυτο που μου προτεινες και εκανα μια σαρωση και βρηκε διαφορα και τα εσβησε. Το θεμα ειναι οτι δε μπορω να μπω σε ασφαλη λειτουργια. Δε ξερω γιατι. Με F8 δε μπαινει?

Το προβλημα μεχρι στιγμης συνεχιζει να υπαρχει. Ο ελευθερος χωρος στον C: στα ιδια σκατα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...