paulchro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν νομιζω οτι χριαζεται να κανετε ετσι...
Questioner Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι αλλά βρείτε μου android κινητό στα 150 ευρώ με καλύτερη εμπειρία χρήσης! Τεσπα το απόλυτο value for money αυτόν τον καιρό είναι to ativ s. Ποια εμπειρία χρήσης; Αυτό το πράμα σέρνεται σαν οχιά!!! Οποιοδήποτε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ android στα 150 έχει ίδια ή καλύτερη εμπειρία χρήσης. Επίσης define τι εστί εμπειρία χρήσης για εσένα.
kostastnt Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Τα ιδια λεγατε και οταν το εβγαλε το mediamarkt και στα μαγαζια 1 στις 2 αγορες εκεινη την μερα ηταν το 3gs.. 5 χρονων και ακομα πουλιεται 150€.. Εκει φαινεται ποσο "λουκουμι" ειναι.. Android 2ετιας και με το ζορι πιανουν αυτα τα λεφτα.. Sent from my iPhone using Insomnia 1
ougxar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Τα ιδια λεγατε και οταν το εβγαλε το mediamarkt και στα μαγαζια 1 στις 2 αγορες εκεινη την μερα ηταν το 3gs.. 5 χρονων και ακομα πουλιεται 150€.. Εκει φαινεται ποσο "λουκουμι" ειναι.. Android 2ετιας και με το ζορι πιανουν αυτα τα λεφτα.. Sent from my iPhone using Insomnia Να ειναι κινητο της προκοπης θελουμε,οχι να γλυκαθουμε 3
silmarien Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Με 50 ευρώ λιγότερα νομίζω θα ήταν μια χαρά. Την προηγούμενη εβδομάδα άλλαξα το 3GS μου για το S4. Το είχα κοντά στα 4 χρόνια. Σκυλί ήταν. Πια κολλούσε αρκετά με την τελευταία έκδοση αλλά για entry level τιμή θα ήταν άριστο.
efo355 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ποια εμπειρία χρήσης; Αυτό το πράμα σέρνεται σαν οχιά!!! Οποιοδήποτε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ android στα 150 έχει ίδια ή καλύτερη εμπειρία χρήσης. Επίσης define τι εστί εμπειρία χρήσης για εσένα. Εμπειρία χρήσης είναι το ativ s που με 200 ευράκια πατάει κάτω οποιοδήποτε android κινητό θες. Και εννοώ οποιοδήποτε....
sattack Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 εχω ενα γνωστο που σκαει τις 500αρες - 600αρες - 700αρες αμεσως με το που θα βγει το νεο iphone. πεταει το παλιο και παιρνει το καινουργιο. Μονο κλησεις κανει και κανα facebook, αλλα τουλαχιστον το λεει ευθαρσως οτι το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να το πεταει πανω στο τραπεζι στην καφετερια για να λενε wow τα πιπινια... υποθετω οποιος δεν εχει τα 700 αλλα εχει το απωθημενο, μπορει με 150ε να προσπαθησει να γλυκαθει λιγακι 6
lagman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Εδώ πουλάνε android με 2.3... Μην και παλιότερη έκδοση Sent from my iPhone using Insomnia
manosfp Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Θα παρακαλέσω μερικούς να μην μπερδεύονται. Αν παντού έχει 300 και πωλείται προς 150, σαφώς και είναι προσφορά. Τώρα αν αξίζει το 3GS 150 ευρώ, (που δεν αξίζει) αυτό είναι άλλου ιμάμη ευαγγέλιο. Ομοίως το iPhone που θα βγει μεθαύριο στα 700 αν πωληθεί κάπου 600,ναι θα είναι προσφορά. Άλλο προσφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό, άλλο value for money. Sent from my iPhone using Insomnia 2
ParhsG Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 ναι πουλανε 2.3 και μου τη δινει φοβερα...
plpapadopoulos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 1) Από πότε η αρχαιότητα αποτελεί και προσφορά? 2) Λογαριασμός με 1 πόστ κι αυτό για προσφορά από άγνωστης προέλευσης κατάστημα λέει πολλά νομίζω. 3) Με 150 ευρώ (το πολύ) υπάρχουν πάμπολλα σημερινά κινητά καινούρια με full εγγύηση που κάνουν πολλά περισσότερα. 4) Το ότι έχουν μείνει ξεχασμένες κάποιες τιμές στο skroutz για τα i-wannabe-θύματα, δε σημαίνει και κάτι, ούτε είναι κριτήριο αναφοράς. 7
Ntinaras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 αυριο θα βγει νεα προσφορα με 120 ευρω iphone (το πρωτο) αυτο με την γαματη αναλυση 320 x 480 pixels αλλα θα εχει καλυτερη εμπειρια. τοση εμπειρια που σου βρισκει γκομενες μονο του,σου λυνει διαφορικες εξισωσεις και σου μαγειρευει και παστιτσιο 1
plpapadopoulos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 αυριο θα βγει νεα προσφορα με 120 ευρω iphone (το πρωτο) αυτο με την γαματη αναλυση 320 x 480 pixels αλλα θα εχει καλυτερη εμπειρια. τοση εμπειρια που σου βρισκει γκομενες μονο του,σου λυνει διαφορικες εξισωσεις και σου μαγειρευει και παστιτσιο ...και θα σου παραγγέλνει και φάρμακα από το φαρμακείο όταν είσαι κρυωμένος. Το ξέχασες αυτό.
johnbond Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Που είναι αυτός ο Μάτριξ οτάν τον χρειάζεσαι; 2
john_dr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Πεταμένα λεφτά. Και βέβαια στο eBay υπάρχουν με 55 λίρες, οπότε υπολογίζετε τι βάζει στην τσέπη αυτός που προσφέρει αυτή την τεράστια ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Πάνω από 100% κέρδος λέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις