Xvipes Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα, ψάχνω να βρω έναν γρήγορο usb φορτιστή(ρεύμα) γιατί ο εργοστασιακός δεν είναι τόσο γρήγορος. Συγκεκριμένα έχω το Galaxy Charging Current application που μου δείχνει σε πραγματικό χρόνο τα mAh και ο δικός μου φορτίζει με 600mAh τις περισσότερες φορές και αν τον βάλω και τον ξαναβάλω 2-3 φορές μπορεί να πιάσει και 900mAh. Τι μπορώ να αγοράσω ώστε να έχω 1000mAh σταθερή φόρτιση(τόσο δε πιάνει ένα 2.5v usb καλώδιο ?). Σκέφτηκα να πάω σε κάποιο μαγαζί και να δοκιμάσω εκεί τους φορτιστές τους αλλά δε πιστεύω κανείς να ανοίξει τον φορτιστή από το κουτί του και από την άλλη μετά θα αναγκαστώ να τον αγοράσω σε σίγουρα πιο ακριβή τιμή από ότι θα τον έβρισκα στο ίντερνετ.
Meraklis56 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα, ψάχνω να βρω έναν γρήγορο usb φορτιστή(ρεύμα) γιατί ο εργοστασιακός δεν είναι τόσο γρήγορος. Συγκεκριμένα έχω το Galaxy Charging Current application που μου δείχνει σε πραγματικό χρόνο τα mAh και ο δικός μου φορτίζει με 600mAh τις περισσότερες φορές και αν τον βάλω και τον ξαναβάλω 2-3 φορές μπορεί να πιάσει και 900mAh. Τι μπορώ να αγοράσω ώστε να έχω 1000mAh σταθερή φόρτιση(τόσο δε πιάνει ένα 2.5v usb καλώδιο ?). Σκέφτηκα να πάω σε κάποιο μαγαζί και να δοκιμάσω εκεί τους φορτιστές τους αλλά δε πιστεύω κανείς να ανοίξει τον φορτιστή από το κουτί του και από την άλλη μετά θα αναγκαστώ να τον αγοράσω σε σίγουρα πιο ακριβή τιμή από ότι θα τον έβρισκα στο ίντερνετ. Αν βάλεις ειδικό kernel απο xda(η του gokhan η τον googy kernel) έχεις την δυνατότητα να αλλάξεις πόσο mA θα παίρνει και μπορείς να το αυξήσεις παραπάνω απο τα 900. Ξέρεις όμως ότι όσο πιο πολύ ανεβαίνεις απο αυτό που θέλει ο κατασκευαστής τόσο πιο πολύ χαλάς την μπαταρία.
mphxths Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 ποση ωρα σου παιρνει για φουλ φορτιση (φουλ απο 10-15% εως 100%) ?
Xvipes Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δε το έχω μετρήσει ποτέ έτσι γιατί το φορτίζω με την πρώτη ευκαιρία.Τώρα έκανα πειράματα με έναν άλλο φορτιστή της HTC και ένα καλώδιο από ένα Tablet(Κινέζικο) και είδα ότι με αυτά φόρτιζε σταθερά με 1000mAh. Το καλώδιο και στον δικό μου φορτιστή με 1000mAh, οπότε πρέπει να βρω σωστό καλώδιο που να δίνει σωστό ρεύμα. Αν βάλεις ειδικό kernel απο xda(η του gokhan η τον googy kernel) έχεις την δυνατότητα να αλλάξεις πόσο mA θα παίρνει και μπορείς να το αυξήσεις παραπάνω απο τα 900. Ξέρεις όμως ότι όσο πιο πολύ ανεβαίνεις απο αυτό που θέλει ο κατασκευαστής τόσο πιο πολύ χαλάς την μπαταρία. Έχεις κάποιο link που μπορεί να με βοηθήσει?Τρέχω ήδη CyanogenMod 10.2 Android 4.3 με ClockworkMod ROM Manager.
mphxths Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 αν δεν το χεις μετρησει , τοτε πως ξερεις οτι ο φορτιστης (και ο οριτζιναλ κιολας) ειναι αργος.. απο τα mAh που δινει ? ΕΔΙΤ : τι Volts/Ampere δινει ο φορτιστης?
Xvipes Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ο εργοστασιακός φορτιστής δίνει: Input 100-240v και output: 5.0V 1.0A Ο δεύτερος (απλός από το πλαίσιο) δίνει: Input 100-240v και output: 5.0V 850mA Ο τελευταίος ο HTC δίνει: Input 100-240v και output: 5.0V 1.0A Και με τους 3 φορτιστές με το αυθεντικό καλώδιο που δίνει το S3 έχω τα παρακάτω νούμερα: Εργοστασιακός: 300~400mAh Δεύτερος πλαισίου: 500mAh HTC φορτιστής: 800mAh Αυτά να νούμερα αλλάζουν αν τον βγάλω και τον ξαναβάλω αλλά και τα 3 είναι στο +-100mAh, Με άλλο καλώδιο(αυτό του Tablet) στον φορτιστή του HTC είχα 1000mAh σταθερά άσχετα από το πόσες φορές το έβγαλα και το ξαναέβαλα. Το ίδιο ισχύει και με τον φορτιστή του πλαισίου.Τον εργοστασιακό τον έχω στο κουτί του γενικά γιατί φορτίζει πιο αργά από τους άλλους 2 οπότε δεν τον είχα εύκαιρο για να το δοκιμάσω με το καινούργιο καλώδιο.
Xvipes Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μαζί σου.Τι καλώδιο πρέπει να πάρω για να είμαι οκ εφόσον, το εργοστασιακό καλώδιο δεν είναι σωστό και ένα άλλο απλό από το πλαίσιο ούτε αυτό είναι σωστό(αυτό είναι χειρότερο από το εργοστασιακό).
mphxths Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 ξερωγω...υποτιθεται οποιοδηποτε καλωδιο usb/micro-usb θα κανει την δουλεια... υποτιθεται ο οριτζιναλ φορτιστης/καλωδιο θα επρεπε να κανει την δουλεια αγορασε το καλωδιο απο το ταμπλετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα