TRILOBYTER Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερα παιδια, μια γρηγορη ερωτηση. Οι nvidia drivers μου εξαφανιζονται που και που, οταν κανω ρεσταρτ τον Η/Υ ξαναεμφανιζονται. Μπορει κανεις να μου πει τι παιζεται? Μιλαω για την 9600gt και τους 314.22 drivers. Thanks!
SPANK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Με τους 320.49 να φανταστώ οτι εχεις πρόβλημα ? δοκίμασε και τους beta
TRILOBYTER Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μολις εκανα update και μπηκαν οι 320.49. Οι beta ποιοι ειναι και πως τους βρησκω?
SPANK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Εκει που κατεβάζεις τους drivers απο κατω λεει BETA Drivers and archive και θα καταλάβεις μετα βάζεις παλι την κάρτα και επιλέγεις να σου βγάλει τους beta http://www.nvidia.co.uk/Download/Find.aspx?lang=en-uk
TRILOBYTER Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ευχαριστω το βρηκα. Δηλαδη οι Beta τι διαφορα εχουνε με τους αλλους? Ποιους να βαλω για να ειμαι ok?
SPANK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Οι beta ειναι οτι λεει το όνομα τους ακομα σε πειραματικό στάδιο μεχρι να βγούν αν δεν εχεις προβλήματα ομως μείνε με αυτους
TRILOBYTER Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Το προβλημα παραμενει, οταν πηγα στο device manager λεει code 43. Σε αυτο το σαιτ περιγραφει το προβλημα που εχω http://www.code43.de/page1.html αλλα δεν ξερω αν η λυση που δινει ειναι σωστη και φοβαμαι να κανω τετοιες αλλαγες στο Bios. Ξεχασα να αναφερω οτι εχω windows 7 ultimate 64 bit.
SPANK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν θα κάνεις καμια ζημιά με το συγκεκριμένο καντο αν και δεν ξέρω αν θα εχει η motherboard σου AGP aperture size , το εχω δει μονο σε παλιές motherboard αν δεν κανω λάθος στις καινούργιες δεν υπάρχει αλλα τσέκαρε το
TRILOBYTER Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια μου δινει code 43 το οποιο απο οτι καταλαβα ειναι software/compatibility issue. Εκανα update bios αλλα δεν βοηθησε, εβαλα πιο παλιους driver αλλα και παλι τιποτα. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα