Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα powerlines μάλλον είναι άκυρα γιατί δεν δίνουν wifi, όπου εγώ αυτό θέλω. Θέλω wifi παντού γιατί δεν έχω καλό σήμα και όχι δίκτιο γιατί όπως είπα και είπες έχω utp παντού!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τα powerlines μάλλον είναι άκυρα γιατί δεν δίνουν wifi, όπου εγώ αυτό θέλω. Θέλω wifi παντού γιατί δεν έχω καλό σήμα και όχι δίκτιο γιατί όπως είπα και είπες έχω utp παντού!

καποια νομιζω δινουν και wifi αλλα παλι δεν αξιζει.

Δημοσ.

καποια νομιζω δινουν και wifi αλλα παλι δεν αξιζει.

ναι ε; τότε κάτσε το θέμα αλλάζει, γιατί η σύνδεση με το utp εξακολουθεί να υπάρχει και από την άλλη είναι μια μικρή συσκευή που δεν πολυφαίνεται! σε τι λες πως δεν αξίζει;

Δημοσ.

ναι ε; τότε κάτσε το θέμα αλλάζει, γιατί η σύνδεση με το utp εξακολουθεί να υπάρχει και από την άλλη είναι μια μικρή συσκευή που δεν πολυφαίνεται! σε τι λες πως δεν αξίζει;

powerline.

α.ακριβο.

β.μπορει να μην παιξει λογω τριφασικου λογω λογω λογω λογω λογω.αν ειναι διαφορετικος πινακας σε καθε οροφο ακομα χειροτερα..τιμη μπορει σε καλα να ειναι και τριψηφια.τα Noname Κινεζικα οut of the question.αντιθετα access points = φτηνα.μπορεις να τα βαλεις καπου να ειναι διακριτικα.πιο σιγουρη λυση οτι θα παιξει εφοσον εχες utp.και μπορεις να παρεις και με καλωδιο απο αυτα και να δωσεις σε παραπανω απο ενα pc

Δημοσ.

Να τα πάρουμε από την αρχή. Το powerline είναι εκτός συζήτησης λόγω τιμής αλλά και συμβατότητας. Είναι πολύ περίεργο μηχάνημα και δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι θα παίξει. Εσύ χρειάζεσαι ένα access point που να παίρνει ίντερνετ ενσύρματα, να εκπέμπει wifi αλλά να έχει και έξοδο για ενσύρματο ίντερνετ. Το πιο value for money είναι από την tp link αυτή τη στιγμή. Γενικότερα τα access points είτε έχουν μόνο είσοδο, είτε έχουν είσοδο και 4 εξόδους. Άρα αναγκαστικά πας στη δεύτερη λύση. Είσαι εδώ:

http://www.skroutz.gr/s/416388/TP-LINK-TL-WR842ND.html

Αρκετά καλό στα 30 ευρώ και έχει ακόμα και είσοδο usb

Δημοσ.

Να τα πάρουμε από την αρχή. Το powerline είναι εκτός συζήτησης λόγω τιμής αλλά και συμβατότητας. Είναι πολύ περίεργο μηχάνημα και δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι θα παίξει. Εσύ χρειάζεσαι ένα access point που να παίρνει ίντερνετ ενσύρματα, να εκπέμπει wifi αλλά να έχει και έξοδο για ενσύρματο ίντερνετ. Το πιο value for money είναι από την tp link αυτή τη στιγμή. Γενικότερα τα access points είτε έχουν μόνο είσοδο, είτε έχουν είσοδο και 4 εξόδους. Άρα αναγκαστικά πας στη δεύτερη λύση. Είσαι εδώ:

http://www.skroutz.gr/s/416388/TP-LINK-TL-WR842ND.html

Αρκετά καλό στα 30 ευρώ και έχει ακόμα και είσοδο usb

συνηθως αυτα εχουν και θυρα wan και θυρες lan.αν σε παιδεψει η wan θα σου πουμε ευκολο τροπο για να παιξεις με τις Lan μονο.επισης οταν παρεις κατι πρωτο πραγμα ειναι firmware update.επισης υπαρχουν και τα airlive Που μπορεις να τους δωσεις και τροφοδοσια πανω απο το utp αλλαπανε διπλη τιμη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...