Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thanx, η αλήθεια είναι πως "πάνω" δεν χρειάζομαι κάποιο καλό (εννοώ δυνατό) ap=access point γιατί ο χώρος είναι μικρός και η εμβέλεια από το ap δεν θα είναι πάνω από 4-5μέτρα οπότε κ κάτι φθηνό που να έχει όμως έξοδο ethernet και δυνατότητα απενεργοπόίησης του wifi θα είναι ιδανικό! Εάν έχει κανείς κάτι τέτοιο υπόψιν θα είναι super!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σϊγουρα, αλλά να πω κ κάτι που δεν το έχει σκεφτεί κανείς, το wifi σου σκέψου πως το "τρως" όλη μέρα, κάθε μέρα, όλο το χρόνο και όλο αυτό επι όσους γείτονες έχεις που έχουν κι αυτοί. Εγώ γύρω μου πιάνω τα wifi άλλων 7-8! Δεν ξέρω πολλά πάνω στο θέμα, κάποιος που να ξέρει υπεύθυνα μπορεί να πεί, όμως σα να μαζεύεται αρκετή ακτινοβολία δε νομίζετε;  :mad:

Δημοσ.

και τα κινητά τα τρως όλη μέρα και τους σταθμούς βάσης τις κινητης και τα ασύρματα τηλ  που έχουν οι γείτονες και τις κάμερες υπάρχει ακόμα η tv το radio etc etc.

Από όλα αυτά το WiFi είναι το πιο ασφαλές. Πρέπει να τα αφήσουμε απέξω από όλα αυτά τα WiFi

http://www.insomnia.gr/topic/488551-wifi-health-facts-set-straight/

Δημοσ.

Οk, νομίζω πως τελικά η καλύτερη λύση είναι να βάλω κάτι ώστε να υπάρχει ασύρματη δικτύωση μόνο για τον πάνω όροφο όπου εκεί πάει utp καλώδιο! Βέβαια να υπάρχει ένας διακόπτης ώστε να ενεργοποιείται το ασύρματο δίκτιο μόνο όταν θέλω. Όταν για παράδειγμα θέλω να σερφάρω στο μπαλκόνι με laptop η κινητό, τις υπόλοιπες στιγμές να το απενεργοποιώ και να δουλεύει το ενσύρματο δίκτιο. Πρέπει να γίνει πατέντα γιαυτό;

δεν χρειαζεται πατεντα.μπορεις να παρεις καποιο tp link αν θες κατι φτηνο και νορμαλ μαρκα.επισης τα tp link εχουν 4 ethernet για να παιρνεις και με καλωδιο καιανα πασα στιγμη το κλεινεις το wireless.οπως ειπα να εχεις παλια adsl router τα κανεις access points.

Thanx, η αλήθεια είναι πως "πάνω" δεν χρειάζομαι κάποιο καλό (εννοώ δυνατό) ap=access point γιατί ο χώρος είναι μικρός και η εμβέλεια από το ap δεν θα είναι πάνω από 4-5μέτρα οπότε κ κάτι φθηνό που να έχει όμως έξοδο ethernet και δυνατότητα απενεργοπόίησης του wifi θα είναι ιδανικό! Εάν έχει κανείς κάτι τέτοιο υπόψιν θα είναι super!

σου εγραψα πιο πανω

Σϊγουρα, αλλά να πω κ κάτι που δεν το έχει σκεφτεί κανείς, το wifi σου σκέψου πως το "τρως" όλη μέρα, κάθε μέρα, όλο το χρόνο και όλο αυτό επι όσους γείτονες έχεις που έχουν κι αυτοί. Εγώ γύρω μου πιάνω τα wifi άλλων 7-8! Δεν ξέρω πολλά πάνω στο θέμα, κάποιος που να ξέρει υπεύθυνα μπορεί να πεί, όμως σα να μαζεύεται αρκετή ακτινοβολία δε νομίζετε;  :mad:

ακομα και τα dect ειναι χειροτερα αν δεν ειναι Eco.το wifi δεν το κολλας και πανω στο αυτι σου οπως το κινητο κτλ κτλ.

Δημοσ.

ok για την ακτινοβολία έχετε δίκιο, αλλά είχα την εντύπωση πως το κινητό δεν έχει την ίδια ένταση όλη την ημέρα, εκεί που μεγιστοποιείται είναι όταν γίνονται κλήσεις... σωστά ή κάνω λάθος;

poulinos

τα tp link τι είναι; και αυτό που έγραψες πιό πάνω θεωρείται φθηνό access point;

Δημοσ.

ok για την ακτινοβολία έχετε δίκιο, αλλά είχα την εντύπωση πως το κινητό δεν έχει την ίδια ένταση όλη την ημέρα, εκεί που μεγιστοποιείται είναι όταν γίνονται κλήσεις... σωστά ή κάνω λάθος;

poulinos

τα tp link τι είναι; και αυτό που έγραψες πιό πάνω θεωρείται φθηνό access point;

ναι οταν μιλας το κινητο εκπεμπει πιο δυνατα .

τα tp link ειναι μια εταιρεια value for money.Ουτε Noname κινεζικη αλλα ουτε και ακριβη.

• Like 1
Δημοσ.

Από την tplink τι κάνει στην περίπτωσή μου; Να έχει δηλαδή μια ethernet θύρα για είσοδο και μια έξοδο ώστε να τροφοδοτεί τον υπολογιστή μου!

Άλλες αντίστοιχες μάρκες ποιές υπάρχουν;

Δημοσ.

Από την tplink τι κάνει στην περίπτωσή μου; Να έχει δηλαδή μια ethernet θύρα για είσοδο και μια έξοδο ώστε να τροφοδοτεί τον υπολογιστή μου!

Άλλες αντίστοιχες μάρκες ποιές υπάρχουν;

d link,netgear που ειναι καλη αλλα πιο ακριβη.συνηθως η θα εχουν μια ethernet Μονο η μετα θα εχουν 4 οπου εκει δεν θα ειναι απλα access point αλλα και ρουτερ ταυτοχρονα.κανα παλιο adsl router δενεχεις?

Δημοσ.

Οι προαναφερθείσες είναι:

1. access point

2. repeater

3. adsl modem/router

ε και άν ακούσω κανά μπινελίκι εάν δεν τις πέτυχα θα το υπομείνω!  :-D

Δημοσ.

Οι προαναφερθείσες είναι:

1. access point

2. repeater

3. adsl modem/router

ε και άν ακούσω κανά μπινελίκι εάν δεν τις πέτυχα θα το υπομείνω!  :-D

καποια router παιζουν και access point οπως και καποια repeater παιζουν και access point.repeater στην περιπτωση σου δεν κανει.

οποτε η παμε στο 1 η παμε στο 3 που το κανουμε να παιξει σαν το 1.η τελευταια λυση powerlines δηλαδη δικτυο πανω απο το ρευμα το οποιο δεν βρισκω νοημα διοτι α. εχεις καλωδΙα Utp ηδη,β,ειναι ακριβα.γ.μπορει να μην παιξει.κατι αλλο δεν υπαρχει.

β.δεν ριχνω μπινελικια.εχω αρκετη υπομονη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...