konpat Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 δεν γινεται δεν εχω επιλογες να δοκιμασω καμια αλλη...μονο και μονο η μιτρικη μ λεει το βιββλιαρακι θελει 500watt Αυτό δεν ισχύει , γιατί τότε θα θέλαμε όλοι 800άρια και πάνω τροφοδοτικά.Κάτι πρέπει να συμβαίνει με την κάρτα γραφικών.
Millennium Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Το τροφοδοτικό επαρκεί αλλά ίσως χρειαστεί και αυτό ψάξιμο αργότερα.Βρες και δοκίμασε με μια άλλη κάρτα γραφικών.
guardianx71 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ο δίσκος είναι καινούριος , αλλά η εγκατάσταση των windows είναι καινούρια? Ή έκανες κάνα κλώνο από τον παλιό στον καινούριο?
u7timus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 το προβλημα ειναι οταν ανεβενει αναλυση.. λειτουργει κανονικα αλλα πολυ low..
guardianx71 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Όπα, αυτό είναι θέμα catalyst. Το είχα πάθει και εγώ με amd mobo και μία παλλιά οθόνη , ενώ στην δικιά μου δούλευε κανονικά. Δες στο catalyst της μητρικής μία επιλογή για extended ή expanded screen ή κάπως έτσι , δεν το θυμάμαι ακριβώς και απενεργοποίησε το Edit : Στο vision νομίζω ότι ήταν αυτή η επιλογή Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2013 από guardianx71
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα