Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθως μια μερα μου ειχε καει η μητρικη απο αγνωστο λογο.. πηγα και πηρα μια καινουργια μια Gigabyte GA-F2A85X-UP4 καθως πηγα να τον ανοιξω εφτανε μεχρι εκει που λεει windows is starting φωρτοσε κανονικα εκανε τον ηχο του boot αλλα η οθονη τιποτα..μου αναβοσβηνε no singal δηλαδη μια επιανε μια οχι..τον εκανα format ξεκηνησε κανονικα.. περασα τους drivers της μητρικης και της καρτας γραφικων τον εκανα επανεκινιση οπως μου ζητησε αλλα παλι δεν ενοιγε κολαγε στο windows is starting εκανε τον ηχο παλι αλλα τπτ..κοιταξα στο βιβλιαρακι της μητρικης και ελεγε οτι το μικροτερο τροφοδοτικο επιβαλεται να ειναι 500 watt αλλιως δεν θα κανει normal boot..ξανα περναω τα windows και δεν περναω κανεναν driver τον κανω επανεκινιση.. ανοιγει κανονικα.. περναω τους drivers της καρτας γραφικων παω να τον ανοιξω αλλα παλι τιποτα..τι φταει? εβαλα το pc χωρις τους drivers και επεζαι κανονικα..αλλα μολις παω να το ανεβασω πανω απο 800 επι κατι αναλιση μου μαυριζει η οθονη και δεν ξανα αναβει..επισης επειδη εχω την τηλεοραση αρκετα κοντα στο pc παρατιρισα οτι αλαξε η εικονα της τηλεορασης.. δηλαδη εκανε παρεμβολες.. μπας και δεν φτανει το τροφοδοτικο? εχω κανει τα παντα.. εχω αλαξει ραμ εχω δοκιμασει 2 διαφορετικους σκληρους δισκους αλλα παλι τπτ εχω αλαξει θεση την καρτα γραφικων αλλα παλι τπτ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? εχω ενα hamburg 530watt μια 7850 saphire και εναν amd 750κ  εχω δοκιμασει και διαφορετικα καλωδια στν καρτα γραφικων.. θελω πιο μεγαλο τροφοδοτικο? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ;;;;;;;;;;;;; αα επισης ο επεξεργαστης μου δεν ειναι apu δηλαδη αμα βγαλω την καρτα γραφικων δεν μπορω να κανω τπτ δηλαδη δεν μπορω να βγαλω την καρτα γραφικων για να ελενξω αμα δεν την βασταει το τροφοδοτικο..

Δημοσ.

προφανως φταιει το τροφοδοτικο αλλα δοκιμασε να κανεις απεγκατασταση/εγκατασταση τους drivers της καρτας γραφικων απο safe mode , αν γινουν τα ιδια κανε cmos reset

Δημοσ.

προφανως φταιει το τροφοδοτικο αλλα δοκιμασε να κανεις απεγκατασταση/εγκατασταση τους drivers της καρτας γραφικων απο safe mode , αν γινουν τα ιδια κανε cmos reset

Eχει δικιο ο φιλος maxpayne κανε cmos reset μπορει να μην ειναι τιποτα.

Δημοσ.

Έχω κάνει ...έχει ένα κουμπάκι από μόνη τηςκκαι τίποτα. . . Εκτός αυτού είναι ολοκαίνουργια η μητρική . .

Δημοσ.

Έχω κάνει ...έχει ένα κουμπάκι από μόνη τηςκκαι τίποτα. . . Εκτός αυτού είναι ολοκαίνουργια η μητρική . .

Α ειναι απο αυτες με το κουμπακι καλο!

Τωρα δυσκολα καποιος θα σου πει με σιγουρια οτι ειναι το τροφοδοτικο ...

Δεν εχεις κανα φιλο σου να παρεις κανα τροφοδοτικο 600+ να δεις τι γινεται?

Δημοσ.

οχι την ιδια.. και εκτος αφτου τα περασα 2 φορες τα windows.. και εβαλα και καινουργιο σκληρο δισκο..τι να θελει repaiar ομως?

Δημοσ.

οχι εννοω δεν πηρα την ιδια.. αλλα σου ξανα λεω ο σκληρος ειναι ολοκαινουργιος τον πηρα μαζι με την μητρικη.. 

Δημοσ.

μηπως για χ λογους φταιει η καρτα γραφικων σου? πχ να την εβγαζες τελειως....

δε ειμαι ειδικος δε ξερω απλα με τη λογικη στο λεω!

και φυσικα να πας σε μεγαλυτερο σε ισχυ τροφοδοτικο...

Δημοσ.

δεν γινεται δεν εχω επιλογες να δοκιμασω καμια αλλη...μονο και μονο η μιτρικη μ λεει το βιββλιαρακι θελει 500watt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...