Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατέστησα τα Windows 7 σε φορητό Η/Υ και αφού εγκατέστησα ότι χρειαζόμουν χρησιμοποίησα το Tune Up Portable για να τον κάνω πιο γρήγορο.

Η επιλογή "Αναστολή Λειτουργίας" ενω υπάρχει δεν μπορεί να πατηθεί είναι σε αχνο χρώμα, ενώ η επιλογή Αδρανοποίηση μόλις την πατήσω αντί να κλείσει τον Η/Υ με πετάει στην οθόνη επιλογή Profile.

Έχω κάνει κάτι λάθος?

Δημοσ.

Τι κάνεις λάθος? λάθος έκανες από την αρχή που εγκατέστησες το Tune Up... Όσες φόρες το έχω βάλει αντί καλό να μου κάνει το κατέστρεφε. Οκ το έκανε ποιο γρήγορο αλλά όλο προβλήματα είχα... Κάνε επαναφορά συστήματος πριν την εγκατάσταση του Tune και άμα συνεχιστεί το πρόβλημα τότε το συζητάμε.

Δημοσ.

Τι κάνεις λάθος? λάθος έκανες από την αρχή που εγκατέστησες το Tune Up... Όσες φόρες το έχω βάλει αντί καλό να μου κάνει το κατέστρεφε. Οκ το έκανε ποιο γρήγορο αλλά όλο προβλήματα είχα... Κάνε επαναφορά συστήματος πριν την εγκατάσταση του Tune και άμα συνεχιστεί το πρόβλημα τότε το συζητάμε

Έκανα Undo όλες τις ενέργειες του Tune Up και δεν έγινε τίποτα. Δεν πρέπει να φταιει το πρόγραμμα διότι το χρησιμοποιώ και στο desktop και δουλεύει μία χαρά.

Δημοσ.

Κάνε update τον Driver της κάρτας γραφικών. Όταν το sleep είναι γκριζαρισμένο το πιθανότερο είναι ότι δεν υποστηρίζεται από την κάρτα σου. αφού μας λες ότι πριν μπορούσες και το χρησιμοποιούσες προφανώς το tuneup κάτι αφαίρεσε.

Και φιλικά συμβουλή, όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω, ξερίζωσε αυτόν τον καρκίνο που λέγεται tuneup utilities είναι για πέταμα. Αν θέλεις ενα καλό και ασφαλές cleanup utility είναι το ace utilities που ποτέ δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα.

Δημοσ.

Κανένα πρόγραμμα τέτοιου είδους δεν είναι αξιόπιστο ειδικά αν έχει και registry cleaner. Το μόνο αξιόπιστο είναι το ccleaner το οποίο κάνει την καλύτερη δουλειά.   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...