Foxoulhs Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σας,τι γνωμει εχετε για το προγραμμα του τιτλου ποσο καλα κανει την δουλεια του.. απο προσωπικη αποψη ειναι 1 απο τα καλυτερα..απλα εχω διαβασει και μου εχουν πει πως εχει ιους μεσα απο μονο του..τι εμπειριες εχετε εσεις?
silverado Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μην το χρησιμοποιεις καλυτερα . http://www.insomnia.gr/topic/494796-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-pc/
Foxoulhs Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 αα καταλαβαα ιδη εκνα unistall το ADC και περασα malwarebytes και hwmonitor κανα καλο antivirus εχετε να προτεινετε..εχω το avast
MaxPayne Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 και εγω avast εχω,πολυ καλο το avg,norton..αλλα με malwarebytes και superantispyware εισαι κομπλε
Foxoulhs Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 μμ..για το avast μου εχουν πει τεχνικοι απο multirama πως διατρεχει καποια προβληματα με ιους δν ξερω ποσο ησχυει..τα υπολοιπα θα τα ψαξω..ευχαριστω!
johnnyman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 για μενα το eset internet security ειναι μακραν το καλυτερο antivirus-σουιτα που εχω χρησιμοποιησει.ποτε δεν εχω κολλησει ουτε ενα ιο και τπτ γενικα! 1
Alex21121988 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μια χαρα ειναι το systemcare κατα την γνωμη μου ,το δουλευω εδω και ενα χρονο δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.Χρησιμοποιουσα το avast free μεχρι και που αναβαθμιστηκε στην version 8 οποθ και το εγκατελειψα διοτι μου εσβηνε αρχεια που κατα το προ/μμα ηταν ιοι. Αν ειναι να παθει κατι το συστημα ,κανενα antivirus δεν σε σωζει ,ειδικα τωρα με το ιντερνετ να ειναι ειδος πρωτης αναγκης ,κολλας και στα υποτιθεμενα ασφαλη site. Γνωμη μου καντε ενα acronis ,αποθηκευστε το σε εναν εξωτερικο για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο.
adtakhs Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Και το COMODO internet security λεει αρκετά.
auron123 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Αρχικα να πω πως χρησιμοποιω το ASC πεντε και πλεον χρονια χωρις να μου εχει δημιουργησει το παραμικρο προβλημα.Επειδη τυχαινει να κανω και εγκαταστασεις λειτουργικων, το βαζω παντα σαν αρχικο προγραμμα και ποτε κανεις δεν μου ειπε οτι του παρουσιασε το παραμικρο προβλημα.Το συγκεκριμενο προγραμμα δεν κανει system optimization σε τετοιο βαθμο ωστε να θεωρηθει επικινδυνο και η μηχανη επιδιορθωσης registry ειναι απο τις πλεον αποτελεσματικες αλλα οχι επιθετικες (μαζι με αυτην της glarysoft) και μπορει να την χρησιμοποιεις ακομα και καθημερινα χωρις να σου δημιουργησει το παραμικρο προβλημα. Τωρα δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι ειπαν οτι μπορει να δημιουργησει προβλημα με τον καιρο, αφου τα μονα εργαλεια με τα οποια θεωρητικα μπορει να κανει ζημια ειναι τα registry/defrag registry/system optimization/system cleaner στα οποια ομως η ζημια φαινεται αμεσως. Υπαρχουν προγραμματα που ειτε ειναι πολυ επιθετικα με τον καθαρισμο τους ειτε εχουν λειτουργιες που μονο οι προχωρημενοι μπορουν να κατανοησουν και να χρησιμοποιησουν ναι,και σιγουρα θελουν πολυ προσοχη.To asc δεν ειναι απο αυτα ομως. Με την εκδοση ultimate στην οποια σου βαζει και antivirus απο bitdefender νομιζω οτι ειναι μια πολυ καλη και ασφαλη λυση για μια ολοκληρομενη φροντιδα και προστασια του υπολογιστη. Επισης δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει το ASC το οποιο ειναι ενα εργαλειο συντηρησης και καθαρισμου του υπολογιστη με τα avast και malwarebytes τα οποια ειναι προγραμματα ασφαλειας... Οσο για το οτι εχει ιους.Θα αφησω την προφανη απαντηση η οποια ειναι πως ποτε δεν ειχε ουτε εχει ιους.Αλλα για ποιον λογο μια εταιρια που ειναι χρονια στον χωρο και επιβιωνει με το να πουλαει το προγραμμα της να βαλει ιους μεσα σε αυτο; 1
Foxoulhs Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 δεν ξερω και πραγματικα δν ξερω τι να πιστεψω πλεον..λογικα μου φενονται ολα αυτα που λες απλα δν ξερω τι να πιστεψω πλεον για αυτο το προγραμαα..μαλλον ομως θα το ξανα εγκαταστησω σε ευχαρηστω φιλεε ^^
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα αυτα που ειπε ο φιλος απο πανω. Αλλα δεν ειναι καπως περιεργο που εδω και 3 χρονια που εχω windows 7 και δεν εχω εγκαταστησει τετοια προγραμματα, να μην εχω παθει τιποτα? Απλα το θεωρω ανουσιο να χρησιμοποιησεις τετοια προγραμματα. Τι παραπανω κανουν δηλαδη? Αν θες συντηρηση πατα μια εκκαθαριση δισκου, σβησε χειροκινητα τα temp files και εισαι αρχοντας και ασε το μητρωο ησυχο.
auron123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα αυτα που ειπε ο φιλος απο πανω. Αλλα δεν ειναι καπως περιεργο που εδω και 3 χρονια που εχω windows 7 και δεν εχω εγκαταστησει τετοια προγραμματα, να μην εχω παθει τιποτα? Απλα το θεωρω ανουσιο να χρησιμοποιησεις τετοια προγραμματα. Τι παραπανω κανουν δηλαδη? Αν θες συντηρηση πατα μια εκκαθαριση δισκου, σβησε χειροκινητα τα temp files και εισαι αρχοντας και ασε το μητρωο ησυχο. Η κατασταση του καθε υπολογιστη οφειλεται στο 99% απο τις συνηθειες και το επιπεδο γνωσης του καθε χρηστη.Αν πχ καποιος κανει πολυ συχνα εγκαταστασεις προγραμματων, παιχνιδιων,δεν εκτελει στοιχειωδης εργασιες συντηρησης που ειναι ακομα και μεσα στις λειτουργιες των windows (disc defrag),δεν προσεχει την ασφαλεια του εγκαθιστωντας toolbars ,κανει αλογιστη χρηση του internet μπαινοντας σε οποια σελιδα βρει και πατωντας οτι κουμπι του πεταχτει,ειναι σιγουρο οτι καποια στιγμη θα βρεθει με εναν υπολογιστη γεματο με αχρηστα αρχεια ,προγραμματα, κατακερματισμενο δισκο,spyware και ιχνη που σιγουρα μπορουν να βλαψουν την ιδιωτικοτητα του.Αυτος ο υπολογιστης μοιραια, θα σερνεται. Τι λεμε τωρα,εδω υπαρχουν προγραμματα που επιτηδες δεν εμφανιζονται στην απεγκατασταση προγραμματων για να μην μπορει ο μεσος χρηστης να μαθει καν την υπαρξη τους και να τα απεγκαταστησει!Μπαινεις στην task manager και βλεπεις προγραμματα που ο χρηστης ουτε καν ξερει οτι υπαρχουν μεσα στον υπολογιστη του! Υπαρχουν λοιπον χρηστες με γνωσεις που τους προφυλλασουν απο ολα αυτα (στο μεγαλυτερο μερος τους τουλαχιστον) και που γενικα δεν εχουν αναγκη απο τετοια προγραμματα.Οι περισσοτεροι ομως,αναθεμα και αν ξερουν τι σημαινει καν προσωρινο αρχειο και που αυτα βρισκονται, ειτε στα windows ειτε στους browsers.Δεν ξερουν τι "κακο" μπορει να προκαλεσει ενα κατακερματισμενο αρχειο και στην τελικη δεν τους ενδιαφερει να μαθουν.Τωρα με την registry ειναι αμφιλεγομενο το ποσο πιο γρηγορο κανει εναν υπολογιστη ενα "καθαρο" απο αχρηστες εγγραφες μητρωο.Αλλα επειδη εχω δει μητρωα που μεσα γινεται της τρελλης,φανταζομαι οτι δεν κανει καθολου κακο μια ασφαλη-το τονιζω- τακτοποιηση. 1
silverado Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 δεν ξερω και πραγματικα δν ξερω τι να πιστεψω πλεον..λογικα μου φενονται ολα αυτα που λες απλα δν ξερω τι να πιστεψω πλεον για αυτο το προγραμαα..μαλλον ομως θα το ξανα εγκαταστησω σε ευχαρηστω φιλεε ^^ Το χρησιμοποιουσα καποια χρονια αλλα ανακαλυψα οτι για καλυτερη λειτουργια του υπολογιστη καλυτερα να μην το χρησιμοποιω. Αργα ή γρηγορα στην κανει την ζημια οσο προσεκτικος και αν εισαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα