Προς το περιεχόμενο

Inglourious Basterds... Django Unchained... τριλογία?!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Django είναι ανώτερο από το Kill bill.

Μου αρέσαν και τα δύο, αλλά ας πούμε και τα πράγματα με το όνομά τους. Μη γινόμαστε και παρελθοντολάγνοι.

Δεν είναι παρελθοντολαγνεία να αρέσει σε κάποιον το Kill Bill περισσότερο από το Django Unchained, αλλά όσο και αν μου αρέσει το Kill Bill (απίστευτο), το Django Unchained μου άρεσε περισσότερο - και για την ακρίβεια, είναι η δεύτερη αγαπημένη μου ταινία. Ίσως αν την ξαναδώ να πέσει κάποιες θέσεις αλλά είναι σίγουρα η καλύτερη ταινία του Tarantino κατ' εμέ.

Διαρκεί 3 ώρες παρά ένα τέταρτο, και πραγματικά δεν το κατάλαβα καν. Σε αυτές τις περιπτώσεις ξέρεις ότι η ταινία σου άρεσε πραγματικά πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ εξυπνη ιδεα η "τριλογια" αν και δεν το ειχα σκεφτει. 3 ταινιες που δειχνουν ταραντινικα 3 διαφορετικες ανθρωπινες κτηνωδιες. Μου θυμιζει την "The vengeance trilogy"

Δημοσ.

δεν υπαρχει κατι για να καταλαβω, περα του οτι αποδεικνυεις το προβλημα με τον Ταραντινο: κοιταει πως να ευχαριστει τους φανς του, θυσιαζοντας ετσι την ωριμανση του ως καλλιτεχνη.

Η ωρίμανση είναι κάτι το εντελώς υποκειμενικό. Προσωπικά βρίσκω το Django ως καλύτερο απ' το Kill Bill, και την καλύτερη του δουλειά μετά το Pulp Fiction. Για κάποιους μπορεί να ήταν oscar bait, αλλά δεν θα το έβλεπα έτσι. Όλα εκείνα τα σήματα κατατεθέν που χαρακτηρίζουν τις ταινίες του είναι εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...