Προς το περιεχόμενο

Inglourious Basterds... Django Unchained... τριλογία?!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι πολύ πιθανό. Ο Tarantino σε συνέντευξή του για το "The Root", αναφέρθηκε στο project Killer Crow "or something like that" που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την επόμενη ταινία του!

I don’t know exactly when I’m going to do it, but there’s something about this that would suggest a trilogy. My original idea for Inglourious Basterds way back when was that this [would be] a huge story that included the [smaller] story that you saw in the film, but also followed a bunch of black troops, and they had been f–ked over by the American military and kind of go apes–t. They basically — the way Lt. Aldo Raines (Brad Pitt) and the Basterds are having an “Apache resistance” — [the] black troops go on an Apache warpath and kill a bunch of white soldiers and white officers on a military base and are just making a warpath to Switzerland.

Παρόλο που δεν υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ των Basterds και του Django, το Killer Crow θα είναι η ταινία που θα "ενώσει", κατά κάποιο τρόπο, τις ταινίες και θα ολοκληρώσει την τριλογία.

Από τη μια έχουμε τα themes Παγκόσμιος Πόλεμος 2 και γκρουπ εκτελεστών στο Inglourious Basterds και από την άλλη ρατσισμό και μαύρους πρωταγωνιστές στο Django Unchained.

Το Killer Crow (αν ποτέ γυριστεί - όπως όλα δείχνουν θα γυριστεί), σύμφωνα με τον Tarantino θα λαμβάνει χώρα το 1944 αμέσως μετά την εισβολή της Νορμανδίας, δηλαδή στο ίδιο χρονικό σημείο με το Inglourious Basterds. Επίσης είπε πως ίσως, κάποιοι από τους Basterds να εμφανιστούν στην ταινία (δεν μιλάει για guest ή πρωταγωνιστικό ρόλο).

Τέλος, είπε πως σχεδόν το μισό σενάριο είναι ήδη γραμμένο:

So that was always going to be part of it. And I was going to do it as a miniseries, and that was going to be one of the big storylines. When I decided to try to turn it into a movie, that was a section I had to take out to help tame my material. I have most of that written. It’s ready to go; I just have to write the second half of it.

Είμαι τεράστιος οπαδός του Tarantino και πραγματικά δεν μπορώ να περιμένω!!!

3s1h.jpg

***Φυσικά, οι ηθοποιοί που αναφέρονται στο (fan made?) πόστερ μάλλον δεν ισχύουν. Εδώ δεν ξέρουμε 100% αν θα γίνει η ταινία.

Δημοσ.

Ο Ταραντίνο είναι ο αγαπημένος μου σκηνοθέτης (μαζί με τον Κάμερον), και φυσικά το Django και το Inglourious ΔΕΝ ήταν υπερεκτιμημένα. Ανυπομονώ.

• Like 1
Δημοσ.

Καμία σχέση, είναι ίσως ο μόνος σκηνοθέτης που δεν έχει ρίξει την ποιότητα και στα στάνταρ του έτσι ώστε να φτιάξει ένα ακόμα blockbuster. Το χιούμορ είναι εκεί, το non-linear storyline παραμένει, οι ερμηνείες είναι πάντα κορυφαίες, δεν έχω παράπονο. Το Django μου άρεσει περισσότερο απ' το Inglourious.

Δημοσ.

δεν υπαρχει κατι για να καταλαβω, περα του οτι αποδεικνυεις το προβλημα με τον Ταραντινο: κοιταει πως να ευχαριστει τους φανς του, θυσιαζοντας ετσι την ωριμανση του ως καλλιτεχνη.

Δημοσ.

Γούστα είναι αυτά, αλλά δεν καταλαβαίνω πως ο Tarantino είναι υπερεκτιμημένος. Οι ταινίες του προσφέρουν γέλιο, έχουν απίστευτους διαλόγους που έχουν γίνει σήμα κατατεθέν του Tarantino, φτιάχνει φοβερούς χαρακτήρες που οδηγούν σε υποψηφιότητες στα Όσκαρ (τον Waltz δεν τον ήξερε κανένας πριν το Basterds και -κυρίως- χάρη στους χαρακτήρες του Tarantino -κατά τη γνώμη μου- έχει κερδίσει δύο Oscar), η κινηματογραφία στις ταινίες του είναι πανέμορφη, όσο και η σκηνοθεσία του.

Όσο για τις ιστορίες των ταινιών του... υποκειμενικό, αλλά εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ.

Μακάρι να φτιάχνει ταινίες για πολλά χρόνια ακόμα.

• Like 3
Δημοσ.

Το Django είναι ανώτερο από το Kill bill.

Μου αρέσαν και τα δύο, αλλά ας πούμε και τα πράγματα με το όνομά τους. Μη γινόμαστε και παρελθοντολάγνοι.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Το Django είναι ανώτερο από το Kill bill.</p>

<p> </p>

<p>Μου αρέσαν και τα δύο, αλλά ας πούμε και τα πράγματα με το όνομά τους. Μη γινόμαστε και παρελθοντολάγνοι.</p>

Ιεροσυλία.εγώ ήθελα πάρα πολύ να βγει ωραίο το django αλλά σε κάποια σημεία τελικά έχασε. Δεν ξέρω ίσως φταει το οτι έχω δει αρκετά Western ή το ότι μου παραφανηκε κωμικο. Δεν ένιωσα το πόνο που ένιωσα με τη νύφη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...