Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια. Με τους ποταπους drivers που ειχα κατεβασει (ψαχνοντας τους εναν εναν), περασα 7 και μετα τους περασα τους drivers. Και....ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΔΙΚΤΥΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ USB. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΠΤ. ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ WIFI ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ.

Πέρασα ξανά τα 8 για να μπορώ να δουλέψω τουλάχιστον. Περιττό να σας πω ότι είμαι άυπνη και κάπου ανάμεσα στα format έσπασαν και τα νεύρα μου. Αλλά cool...

Παρ'όλο που τώρα κατέβασα ό,τι είχε η clevo για το μοντέλο, θα ζητήσω από το Πλαίσιο να μου ετοιμάσουν οι ίδιοι cd με τους drivers που ξέρουν να περνάνε ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΞΩ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. Αυτα. Παω να φτιαξω καφε.  :angry:

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι, δε μου δόθηκε cd με drivers από το Πλαίσιο. Μόνο το recovery των 8.

Όταν γίνεται εγκατάσταση των 8, περνάει κάποιους βασικούς drivers (π.χ. του network adapter), όχι όλα βέβαια. Αλλά έχοντας σύνδεση, περνάω τα υπόλοιπα κομπλέ.
Τώρα, όταν αναζήτησα τους drivers του n.a. να τους κατεβάσω ως αρχείο και τους πέρασα μεταξύ άλλων σε cd για μετά το format με 7, όπως και τόοοοοοτε που τους πέρναγα για το wifi, έτσι και τώρα, νάδα.

Τώρα, μπήκα στην clevo, με τον αριθμό του μοντέλου του notebook, και κατέβασα ό,τι υπήρχε. Θα πάρω Πλαίσιο από βδομάδα να ζητήσω να μου ετοιμάσουν εκείνοι (είναι υποχρεωμένοι άλλωστε) ένα cdάκι. Αν δεν, θα ξαναπεράσω τα 7 ελπίζοντας τα της clevo να 'ναι τα σωστά. Βλακεία μου που δεν είχα στραφεί εκεί απ'την αρχή, ίιιιιιιιιιιιιισως να 'χα γλυτώσει ένα ξενύχτι.

Anyway, ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθειά σας παιδιά, για μια ακόμα φορά. Σας έχω πρήξει, κοινώς.

Δημοσ.

Θα πάρω Πλαίσιο από βδομάδα

Δε έκανε και πολλά ο καφές :P

Το κακό είναι ότι είναι δύσκολο να βρεις σωστούς drivers για τα τουβλο-χ.

Έχουν αναφερθεί πάμπολα τέτοια προβλήματα εδώ μέσα.Ρωτούσαν που να βρουν drivers κτλπ.

Πέρνα (ΠΑΛΙ) μια από εκεί και πες τους να σου δώσουν cd όπως λες.

Ελπίζω να μην το αρνηθούν και σε νευριάσουν μόνο...

Δημοσ.

Τώρα δεν είμαι νευριασμένη βρε, κουρασμένη είμαι άρα και ήρεμη :)
Δεν κάθομαι να τσακώνομαι, αν δεν είσαι διπλωματικός, χάνεις και το δίκιο σου. Τι να την κάνουν μία στο γκισέ του service που τσιρίζει; Με παγωμένο χαμόγελο και επιμονή κατάφερα ό,τι κατάφερα στη ζωή μου :)

Δεν έχω καταφέρει και πολλά but still...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...