Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα refresh γιατί πια δεν άνοιγε καθόλου. Φόρτωνε τα windows και μετά γκρίζα οθόνη. 

Ανησυχώ (μπορεί κι αδίκως) γιατί μου φαίνεται πολύ μεγάλη σύμπτωση αυτό και τα προηγούμενα.

Δημοσ.

Γαλατεια,για περιεγραψε λιγο μετα απο ολα αυτα(service κλπ),σημερα,και απο εδω και περα,τι συμπεριφορα εχει το λαπτοπ;

να ρωτησω,εχεις antivirus,και ποιο;τελευταιες ενημερωσεις εχεις ολες εγκατεστημενες;

Δημοσ.

Γαλατεια,για περιεγραψε λιγο μετα απο ολα αυτα(service κλπ),σημερα,και απο εδω και περα,τι συμπεριφορα εχει το λαπτοπ;

να ρωτησω,εχεις antivirus,και ποιο;τελευταιες ενημερωσεις εχεις ολες εγκατεστημενες;

Εγώ της έχω πει να προσέχει που μπαίνει αλλά δε με ακούει -_- :P

Δημοσ.

Εγώ της έχω πει να προσέχει που μπαίνει αλλά δε με ακούει -_- :P

Γαλατεια,μας κρυβεις κατι; ^_^

Αστειευομαστε.Φορματ τελικα ποτε εχεις κανει;

Δημοσ.

Λοιπόν, το laptop πήγαινε πολύ καλά, και μάλιστα παρατήρησα ότι ακόμα και τώρα, όταν έβαλα το cd των 8, σε αντίθεση με την προηγούμενη κατάσταση που μπορεί να περίμενα και 3 τέταρτα για να φορτώσει το οτιδήποτε, τώρα το refresh έγινε σε ένα τέταρτο.

Πάει αυτό (μου έκανε εντύπωση γι'αυτό και το αναφέρω).

Οι drivers ήταν όλοι updated (τουλάχιστον το Σάββατο που ασχολήθηκα). Και από nod και avast, το pc ήταν καθαρό. To avast το πέρασα το πρωί, αφού προέκυψε το ζήτημα, για να 'χω και μια...δεύτερη γνώμη.

@Hawk, format δεν έχω κάνει από τότε που μου άλλαξαν το σκληρό (πριν 2 εβδομάδες δηλαδή). Σήμερα έγινε ένα refresh.

Παιδιά, σα τι να σας κρύβω;

Δημοσ.

Και από nod και avast, το pc ήταν καθαρό.

Εχεις 2 antivirus στο λαπτοπ εγκατεστημενα;τρεχουν και ταυτοχρονα μηπως;OMG!Ο μι τζι!

Παιδιά, σα τι να σας κρύβω;

Ο Αντωνης ειπε,εγω δεν ξερω τιποτε... :lol:

Οταν λες refresh,τι εννοεις;δεν ηπια καφε για απογευμα.

Δημοσ.

Μην βάζεις καν antivirus στα 8 έχουν ενσωματωμένο, θέλω να πιστεύω ότι δεν είσαι χρήστης που κολλάει ιούς από εδώ και από εκεί, κάνε φορμάτ και όχι refresh με καθαρό .iso αν μπορείς και όχι τα recovery cd του πλαίσιο, εμένα το θέμα μου κάνει και για πρόβλημα υλικου turbo-x με windows 8.

Δημοσ.

Προσοχή με το avast δημιουργεί πολλά προβλήματα στα 8

Εχεις 2 antivirus στο λαπτοπ εγκατεστημενα;τρεχουν και ταυτοχρονα μηπως;OMG!Ο μι τζι!

Ο Αντωνης ειπε,εγω δεν ξερω τιποτε... :lol:

Οταν λες refresh,τι εννοεις;δεν ηπια καφε για απογευμα.

Χαχαχαχαχαχαχαχα. Σου λέω, το avast μπήκε το πρωί ΑΦΟΥ εμφανίστηκε το πρόβλημα. Τώρα δεν έχω κανένα πάνω.

Refresh τα windows 8

Ο Αντώνης λέει χαζομάρες κι ίσως πρώτη φορά δεν έχω καμία όρεξη να του απαντήσω.

Μην βάζεις καν antivirus στα 8 έχουν ενσωματωμένο, θέλω να πιστεύω ότι δεν είσαι χρήστης που κολλάει ιούς από εδώ και από εκεί, κάνε φορμάτ και όχι refresh με καθαρό .iso αν μπορείς και όχι τα recovery cd του πλαίσιο, εμένα το θέμα μου κάνει και για πρόβλημα υλικου turbo-x με windows 8.

Σπύρο, αυτό το pc ήταν προορισμένο για 7. Αν μας λέει κάτι αυτό. Και το πέτυχα στην αλλαγή των turbo-x από 7 σε 8. Φαντάσου 7 έγραφε η παραγγελία, 8 ήρθαν.

Νομίζω ότι θα κάνω επιτέλους στροφή στα 7. Αλλά ακόμα φοβάμαι μην είναι πάλι hardware. Γιατί αν μου σκάσει τίποτα περίεργο μετά το Δεκέμβρη κι ας σχετίζεται με όλα αυτά, εγγύηση πάπαλα.

Δημοσ.

έχεις καθαρό .iso να κάνεις φορμάτ? μετά πέρασε όλους τους drivers βάση των πληροφοριών του υλικού που μπορείς να βρεις εύκολα με ένα διαγνωστικό προγραματάκι. Θα σε γελάσω για τα turbo-x μονο και μόνο που τα αναφέρω κάτι με πιάνει, έχεις καθόλου blue screens? μπες στο c:/windows/minidump/ μήπως υπάρχει τίποτα να μας βοηθήσει.

Δημοσ.

Ναι έχω και των 8 και των 7 και έχω και τους drivers (μόλις τους πέρασα ξανά :P). Blue screens δεν έχει πετάξει ποτέ.

Δημοσ.

Ο Αντώνης λέει χαζομάρες κι ίσως πρώτη φορά δεν έχω καμία όρεξη να του απαντήσω.

Sorry :(

Αλλά απαξιώ! :P

Πέρα από την πλάκα τώρα, πέρνα μια τα 7.Μπορεί να σου δημιουργεί κανένας driver πρόβλημα.

Βάλε το mse και το malwarebytes και σκάναρε μια φορά το μήνα με το δεύτερο.

Το nod το έχεις πειρατικό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...