Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι υποτιμητικό.Πλεονέκτημα είναι :P

ου δε ξέρω τι να σου πω για το τεστ...

Μπερδεύτηκα...

Δεν πέρασε το short test αλλά πέρασε το smart...

Δε ξέρω...

Αν επείγει και θες άμεσα μια απάντηση άνοιξε ένα θέμα στο ''Μονάδες Αποθήκευσης'' (σε περιπτωση που δεν το δει κάποιος άλλος γνώστης εδώ).

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι υποτιμητικό.Πλεονέκτημα είναι :P

ου δε ξέρω τι να σου πω για το τεστ...

Μπερδεύτηκα...

Δεν πέρασε το short test αλλά πέρασε το smart...

Δε ξέρω...

Αν επείγει και θες άμεσα μια απάντηση άνοιξε ένα θέμα στο ''Μονάδες Αποθήκευσης'' (σε περιπτωση που δεν το δει κάποιος άλλος γνώστης εδώ).

Το ότι είμαι γυναίκα, σίγουρα είναι πλεονέκτημα. Το να χρησιμοποιώ το φύλο μου για να επιτύχω ένα στόχο, είναι κάτι που δε με αφορά.

ANYHOW, δε το βιάζομαι μιας κι αύριο στις 9 θα 'ναι στο service το γλυκό μου. Δε θέλω να μου το πληγώσουν... <3

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι είμαι γυναίκα, σίγουρα είναι πλεονέκτημα. Το να χρησιμοποιώ το φύλο μου για να επιτύχω ένα στόχο, είναι κάτι που δε με αφορά.

ANYHOW, δε το βιάζομαι μιας κι αύριο στις 9 θα 'ναι στο service το γλυκό μου. Δε θέλω να μου το πληγώσουν... <3

Χειρουργείο θα μπει.

αχαχαχα

NOT :P

Αν κάνουν κάτι εκεί στο πλαίσιο θα ναι καλά :P

Δημοσ.

Χειρουργείο θα μπει.

αχαχαχα

NOT :P

Αν κάνουν κάτι εκεί στο πλαίσιο θα ναι καλά :P

Νιώθω τόοοοση αισιοδοξία

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον, μικρο update... Κρατησα το notebook εχθες ουτως ωστε να το εχω ως βοηθημα σε μια εξεταση ανοιχτων σημειωσεων.<br>

Ε και ειπα, η αθωα κορασιδα, να το καθυστερησω μεχρι τη Δευτερα το service, οταν δηλαδη τελειωσει η εξεταστικη μου.<br><br>

Ελα που ομως εγιναν τα εξης σημερον:<br>

1. Ειχα εγκαταστησει ελαχιστα απ'το Σαββατο το βραδυ (που με το refresh ειχαν ξηλωθει ολα). Μονο chrome, μtorrent και σημερα vlc.<br>

Ενω εγκατασταθηκε μια χαρα το vlc, μετα απο δυο ωρες, μου ξαναζηταει στο ακυρο αδεια διαχειριστη για την εγκατασταση του. Ειμαι σιγουρη οτι δεν πατηθηκε κατα λαθος το installation exe...<br>

2. Καποια στιγμη και με ανοιχτο καπακι κι ενω μιλουσα στο τηλ, εσβησε η οθονη για αναμονη. Ολα καλα μεχρι εδω. Ελα ομωςπου δυο λεπτα μετα, δεν ανταποκρινοταν το pc σε τιποτα.... <br>

3. ...οποτε ειδα κι αποειδα, το κλεισα απ'το power button και το ξανανοιξα. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΑ WINDOWS.<br><br>

Εδω και μιαμιση ωρα ειναι στο service και με τρωει η αγωνια...

Δημοσ.

Και ναι, μου άλλαξαν το δίσκο. Βέβαια 4 ώρες δε τους πήρε, αλλά δεν πειράζει! Τον είχα στο 24ωρο :)

• Like 2
Δημοσ.

Άντε βρε τέλος καλο όλα καλα :)

Να χτυπήσω και ξύλο.... Μπορεί να κλειδώσει το νήμα! Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα...

Σήμερα, τον ανοίγω, φόρτωνε τα windows και έμπαινε σε μαυρογκρίζα οθόνη. Λέω κάποιο update μας ετοιμαζει. Αμ δε.

Περιμένω, περιμένω, περιμένω, τίποτα. Το κλείνω απ'το button, ξανανοίγω, τα ίδια. Ε κάποια στιγμή, το άφησα απλώς.......... και μπήκα στα profiles eventually.

yfwu.pngΣτους 40 βαθμούς.

Τι να κάνω; Έχω αγχωθεί. Να το πάω service κι ας άνοιξε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...