spirosd2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 εδώ υπάρχει ένα θεματάκι στον δίσκο, μπορεί βέβαια να μην έχει σχέση αλλά μπορεί να είναι και χειρότερα τα πράγματα, επιμένω να το πας στο πλαίσιο να το λύσουν αυτοί.
Galatea Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Εντάξει! Άλλωστε θέλω να βάλω και ram, θα πήγαινε για check up κάποια στιγμή. Ιδού η στιγμή! Ευχαριστώ για όλα!
spirosd2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Τίποτα, κατά πάσα πιθανότητα ο δίσκος σου έχει προκαλέσει το πρόβλημα τώρα αν πας και συνεχίσει τα ίδια εδώ είμαστε να βρούμε λύση. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεσαι ραμ είναι πολύ λίγα τα 2gb.
Razor7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκίμασες να επιστρέψεις σε κάποιο restore point? ctrl+F --> System Restore Point--> Create a restore point -->σου ανοίγει παράθυρο με τίτλο "System Properties" -->Καρτέλα system protection --> πατάς next --> τικάρεις "show more restore points" και πας εκεί που θες Λογικά θα 'χει κάνει αυτόματα restore point όταν έκανες update τα windows. Το restore δε θα επηρεάσει τα αρχεία σου. edit: τώρα είδα το screenshot αλλά και πάλι δε χάνεις τίποτα να κάνεις ένα restore. 1
Galatea Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκίμασες να επιστρέψεις σε κάποιο restore point? ctrl+F --> System Restore Point--> Create a restore point -->σου ανοίγει παράθυρο με τίτλο "System Properties" -->Καρτέλα system protection --> πατάς next --> τικάρεις "show more restore points" και πας εκεί που θες Λογικά θα 'χει κάνει αυτόματα restore point όταν έκανες update τα windows. Το restore δε θα επηρεάσει τα αρχεία σου. Ω ναι. Και έκανε πάλι τα ίδια, δηλαδή φόρτωνε, φόρτωνε, φόρτωνε, φόρτωνε τα windows :/
Razor7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 ok then, plaisio is the solution btw αυτό το x3 στον τίτλο είναι παραλλαγή του :3 ? 1
Galatea Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 ok then, plaisio is the solution btw αυτό το x3 στον τίτλο είναι παραλλαγή του :3 ? Ουχί! Δηλώνει την τριπλή πόρτα που έφαγα απ΄τα 8. 2
Antwni Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ουχί! Δηλώνει την τριπλή πόρτα που έφαγα απ΄τα 8. Κοίταξε όπως είπε και ο Σπύρος ο δίσκος έχει κάποια bad sector.Μπορεί να επηρεάζει την λειτουργία, μπορεί και όχι. Το θέμα είναι, αν στον αλλάξουν... Το οποίο είναι λίγο δύσκολο, αν περνάει το διαγνωστικό της seagate... Το wifi την πρώτη φορά λειτουργούσε έτσι?
Galatea Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Κοίταξε όπως είπε και ο Σπύρος ο δίσκος έχει κάποια bad sector.Μπορεί να επηρεάζει την λειτουργία, μπορεί και όχι. Το θέμα είναι, αν στον αλλάξουν... Το οποίο είναι λίγο δύσκολο, αν περνάει το διαγνωστικό της seagate... Το wifi την πρώτη φορά λειτουργούσε έτσι? Ναι, μέχρι το format λειτουργούσε. Και δηλαδή ρε παιδιά, αν περάσει το διαγνωστικό κι εγώ έχω ακόμα προβλήματα τι γίνεται;
Antwni Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, μέχρι το format λειτουργούσε. Και δηλαδή ρε παιδιά, αν περάσει το διαγνωστικό κι εγώ έχω ακόμα προβλήματα τι γίνεται; Κάτι θα γίνει Αυτό είναι το προγραμματάκι της seagate. Αν θες κάνε το απλό τεστ-το γρήγορο. Πήγαινε αύριο πλαίσιο και μας ενημερώνεις Btw γιατί εμφανίζει σε κάποια σημεία κινέζικα το hds? 1
Galatea Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Κάτι θα γίνει Αυτό είναι το προγραμματάκι της seagate. Αν θες κάνε το απλό τεστ-το γρήγορο. Πήγαινε αύριο πλαίσιο και μας ενημερώνεις Btw γιατί εμφανίζει σε κάποια σημεία κινέζικα το hds? Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι... Παρ'ότι επέλεξα να γίνει εγκατάσταση in English. Εννοείται, αύριο πουρνό πουρνό (αν και χρειάζομαι το pc για ανοιχτές σημειώσεις σε μάθημα. Αχ Πλαίσιο, αχ Πλαίσιο...το καλό που σου θέλω, αχ!).Εν τω μεταξύ, μόλις είχα ανοίξει το site της Seagate 1
Antwni Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι... Παρ'ότι επέλεξα να γίνει εγκατάσταση in English. Εννοείται, αύριο πουρνό πουρνό (αν και χρειάζομαι το pc για ανοιχτές σημειώσεις σε μάθημα. Αχ Πλαίσιο, αχ Πλαίσιο...το καλό που σου θέλω, αχ!).Εν τω μεταξύ, μόλις είχα ανοίξει το site της Seagate Αυτή είναι η μλκια τώρα...ότι το χρειάζεσαι... Ελπίζω στο πρώτο φορματ που αναγκάστηκες και έκανες να μην έχασες σημαντικά αρχεία...
Galatea Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτή είναι η μλκια τώρα...ότι το χρειάζεσαι... Ελπίζω στο πρώτο φορματ που αναγκάστηκες και έκανες να μην έχασες σημαντικά αρχεία... Μωρέ έχασα και με την παρούσα on and off κατάσταση δεν υπάρχει λόγος να κάνω partition και κάποια στιγμή θα πάρω εξωτερικό (ούσα άνεργη αποφεύγω τα "περιττά" έξοδα). Αλλά το θέμα μου είναι να 'χω ένα αξιόπιστο σύστημα κι όχι να φοβάμαι να το κλείσω γιατί μπορεί να μην ξανανοίξει και να χρειαστεί ένα απόγευμα να συνέλθει P.S.: Τρέχω τα tests της Seagate (ό,τι βρω, πατάω) και θα ποστάρω σε καμιά ώρα τα αποτελέσματα. Χαχ, είναι περίεργο που εύχομαι να αποτύχουν...
Antwni Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Φλασάκι δεν έχεις? Αλλά το θέμα μου είναι να 'χω ένα αξιόπιστο σύστημα κι όχι να φοβάμαι να το κλείσω γιατί μπορεί να μην ξανανοίξει και να χρειαστεί ένα απόγευμα να συνέλθει Εμ τι πήγες και εσύ στο τουβλο-χ Άμα χρειαστεί ένα απόγευμα θα είναι καλά...if you know what i mean... Δε πειράζει, έμαθες τώρα Μπορεί επειδή είσαι γυναίκα, στο πλαίσιο να σε εξυπηρετήσουν πιο γρήγορα Κάνετε τα γλυκά ματάκια και τα καταφέρνετε ξέρω γω Κάνε μια στα γρήγορα το smart test 1
Galatea Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Φλασάκι δεν έχεις? Εμ τι πήγες και εσύ στο τουβλο-χ Άμα χρειαστεί ένα απόγευμα θα είναι καλά...if you know what i mean... Δε πειράζει, έμαθες τώρα Μπορεί επειδή είσαι γυναίκα, στο πλαίσιο να σε εξυπηρετήσουν πιο γρήγορα Κάνετε τα γλυκά ματάκια και τα καταφέρνετε ξέρω γω Κάνε μια στα γρήγορα το smart test Εχω τσακωθει με το Πλαισιο, επισης εχω φαει πορτα για δουλεια. Δε νομιζω να μου εχουν συμπαθεια. Ασε που αρνουμαι να κανω τα γλυκα ματακια, το θεωρω υποτιμητικο για τη γυναικεια μου φυση. Εντάξει, αν και σχετική με software και hardware, είμαι πολύ φρέσκια στα notebooks... Δεν ήξερα τι να περιμένω Ναι, τωρα περναω τα σημαντικά στο φλασακι, just in case. Και τα αποτελέσματα του Seagate test: smart passed short drive self test failed short generic passed long generic Failed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα