Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το sony ericsson xperia neo v και καθε λιγα δευτερολεπτα η  ο οθονη αναβοσβηνει μονη της απλα χωρις να γινεται τιποτα.τι να κανω να το αλλαξω?

Δημοσ.

Δεν είναι και η καλύτερη λύση αυτό που θα σου πω αλλά καλύτερα πάρε ένα καινούργιο. Το νεο ν είναι για τα μπάζα

τρομερη λυση,εγω λεω να πεταξουν ολοι  οσοι εχουν smartphone και να τα σκασουν χοντρα να παρουν s4,note 3 κλπ κλπ

DoukiMan,καποια εφαρμογη στο προκαλει το συγκεκριμενο θεμα,εγκατεστησες τιποτα προσφατα;

• Like 1
Δημοσ.

εχω το sony ericsson xperia neo v και καθε λιγα δευτερολεπτα η  ο οθονη αναβοσβηνει μονη της απλα χωρις να γινεται τιποτα.τι να κανω να το αλλαξω?

Eγω λεω να του κανεις κανα format να ανασανει το κινητο.

Δημοσ.

τρομερη λυση,εγω λεω να πεταξουν ολοι οσοι εχουν smartphone και να τα σκασουν χοντρα να παρουν s4,note 3 κλπ κλπ

Όταν αγοράζεις σμαρτφονε πάρε κάτι καλό. Αν δεν μπορείς δεν υπάρχει λόγος να αγοράζεις σμαρτφονε

DoukiMan,καποια εφαρμογη στο προκαλει το συγκεκριμενο θεμα,εγκατεστησες τιποτα προσφατα;

Δημοσ.

τρομερη λυση,εγω λεω να πεταξουν ολοι οσοι εχουν smartphone και να τα σκασουν χοντρα να παρουν s4,note 3 κλπ κλπ

Όταν αγοράζεις σμαρτφονε πάρε κάτι καλό. Αν δεν μπορείς δεν υπάρχει λόγος να αγοράζεις σμαρτφονε

χμ δεν εχουν ολοι την οικονομικη ανεση για κατι καλο ξερεις,

Παρ'ολα αυτα αν το εχει 2-3 χρονια το τηλεφωνο για 199 ευρω αρχικη τιμη που ειχε ηταν τρομερο.Μην περιμενεις μια συσκευη 3ετιας να μπορει να ειναι σε θεση να τα βαλει με τα σημερινα θηρια.

εκτος κ αν εισαι της αποψης οτι πρεπει να αλλαζουμε κινητο καθε χρονο γιατι παλιωσε και δεν ειναι της μοδας.

με το φορματ  χανω αρχεια,επαφες?

ναι οτιδηποτε βρισκεται στην μνημη του τηλεφωνου

μπακαπ των επαφων μπορεις να κανει στην καρτα μνημης του κινητου αν διαθετεις,το ιδιο και τα αρχεια σου.

Δημοσ.

Ειμαι της αποψης αλλαζω συσκευη οταν αυτη που εχω δεν μπορει να καλυψει πλεον τις αναγκες μου.Περασε απο τα χερια μου το νεο ν και πραγματικα ειχε πολλα bugs ομως αυτος ειναι κ ο λογος που προτεινω στον φιλο εδω αν εχει τη δυνατοτητα να παρει κατι αλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...