enrique19 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 δεν μαρεσει σαν σχημα σχεδιαση..και χρωματα οτι να ναι.
ektor7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Επίσης εκει που ηθελε να ζουμαρει σε καποια φωτογραφια,δε πατησε την επιλογη της pro camera για να "ξεκλειδοθει" η φωτογραφια απο τα 8mp στα 38mp και να μπορεσει να κανει μαξιμουμ ζουμ! Α ρε Hal αδιαβαστος σε βρησκω!!! δεν μαρεσει σαν σχημα σχεδιαση..και χρωματα οτι να ναι.Σωστός!Ακόμη και η samsung ενα ροζακι το έβγαλε! 1
kostasff Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 @razor333, ας είναι και 20ετιας η amoled. Με τέτοια φωτογραφική ικανότητα και με τέτοιο απροβλημάτιστο λειτουργικό κάνεις γαργάρα τα πάντα. @oldjunior, παίζει να είσαι ο μοναδικός που αντιμετώπισε κάτι παρόμοιο παγκοσμίως.... Όχι πως σε αμφισβητώ αλλά μάλλον έπεσες σε ελλαττωματική συσκευή. 9 μήνες το είχα και μου έκανε ένα και μοναδικό restart. Ούτε ακουσα/διαβασα αλλον χρήστη με 3 την ίδια ημέρα επί ημέρες... Το 920 φυσάει, το δε 925 βελούδο... Αντε να μας έρθει και το 1020 αλλα όχι σε αυτή την απαγορευτική τιμή. Υπομονή να έχουμε και θα πιάσει φυσιολογικά επίπεδα. 2
ektor7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 kostasff δε λεει ψέματα,ειναι αρκετοι που αντιμετωπησαν αυτο το προβλημα τον πρωτο καιρο κυκλοφοριας του 920 και ψαξε το αν δε μας πιστευεις!Το κινητο ειναι γαματο και το προβλημα αυτο διορθώθηκε σε πολυ συντομο χρονικο διάστημα!
foxgre Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Καμία σχέση! φωτογραφική των 100 ευρώ είναι πολύ ανώτερη από κινητά των 500-600ευρώ! μην κοιτάς μόνο τα Μπχ. Εμ...όχι πια. Βλέπεις κινητά πλέον που κατεβαίνει με το crop ο φακός σε f2.0 στα 35 mm και κάμερες των 100€ δύσκολα πανε κάτω από f3.5 1
Black Demis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 @razor333, ας είναι και 20ετιας η amoled. Με τέτοια φωτογραφική ικανότητα και με τέτοιο απροβλημάτιστο λειτουργικό κάνεις γαργάρα τα πάντα. @oldjunior, παίζει να είσαι ο μοναδικός που αντιμετώπισε κάτι παρόμοιο παγκοσμίως.... Όχι πως σε αμφισβητώ αλλά μάλλον έπεσες σε ελλαττωματική συσκευή. 9 μήνες το είχα και μου έκανε ένα και μοναδικό restart. Ούτε ακουσα/διαβασα αλλον χρήστη με 3 την ίδια ημέρα επί ημέρες... Το 920 φυσάει, το δε 925 βελούδο... Αντε να μας έρθει και το 1020 αλλα όχι σε αυτή την απαγορευτική τιμή. Υπομονή να έχουμε και θα πιάσει φυσιολογικά επίπεδα. ουτε για αστείο δεν λέει ψέμματα ένας γνωστός μου το έχει το κινητό (αν και το μετάνιωσε λόγο λειτουργικού το κρατάει No money) όπως και να έχει για αρκετό καιρό είχε διάφορα restarts κλπ αν δεν το πείραζες το κινητό δεν έκανε τπτ αλλά αν άνοιγες έκλεινες wifi, data κλπ το τρογες στο άκυρο το restart σου λίγο αργότερα μετά από αρκετό καιρό με κάποια updates έστρωσε μετά τα updates ένα restart έχει δει όλο και όλο
KilliK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 τι αρχισανε τα restarts και τα κινητα; LOL.
ektor7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 τι αρχισανε τα restarts και τα κινητα; LOL. Εχει κατι χρονια που κανουν restart τα κινητα!Που ήσουν? 1
talos_2002 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ε, όχι και το καλύτερο Windows Phone!Νερό στο όνομα της HTC πίνουν οι λάτρεις της πλατφόρμας!
Voodooman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Άλλο ένα πρόβλημα της πλατφόρμας για εμένα. Βλέπεις το 1020, το βλέπεις να λειτουργεί, βλέπεις μετά και το 520 και δεν βλέπεις διαφορές που να δικαιολογούν την τιμή. Ναι, το 1020 έχει καλύτερη κάμερα,καλύτερη οθόνη και καλύτερα υλικά, αλλά αξίζει η διαφορά χρημάτων; 1
OLDjunior Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω παιδιά εγώ το 920 το πήρα πρην 4 μήνες περίπου έκανα τα πάντα τι format τι update... ότι εύρισκα απο τα διαφορα φόρουμ το δικιμαζα... ( μόνο αλλο firmware δεν εβαλα ...αλλα σε 10 μέρες κινητό? Εγγύηση παπαλα μετα) Απελπίστηκα μέχρι αλλαγη SIM δοκίμασα . Έτσι με μαύρη καρδιά το πήγα πίσω, ( γιατη αν και βαρυ θυμαμε ήταν εντυπωσιακότατο) και βολεύτηκα με ένα Ativ s . Όποιος δεν πιστεύει ασ γγουγγλαρει > Lumia 920 restart issue
GeorgeVls Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Φοβερό το 1020 και πολύ όμορφο ειδικά σε κίτρινο. Έχω το Ativ S αντιμετωπίζω κι εγώ το πρόβλημα με τα reboots, έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά ακόμα άκρη δεν βρήκα.
nikchris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Παλι τουβλο ρε Nokia; Παλι; Το συγκρινω πχ με το S4. Τι εχω; Λιγο πιο πλατυ, πολυ πιο χοντρο το Lumia και ελαχιστα κοντυτερο απο το S4. Και ενω εχει ~20% παραπανω ογκο απο το S4, εχει μικροτερη οθονη και σημαντικα μικροτερη μπαταρια (2600vs 2000mah) To 920 ηταν ακομα τρισχειροτερο τουβλο, μονο το 925 ειχε καλες διαστασεις. Αλλα το αθλιο-τεραστιο bezel εκει, σημα κατατεθεν σε ολα τα Lumia. Φτιαχτε το bezel και βαλτε μεγαλυτερη μπαταρια. Μειωστε τιμες. Οταν τα κανετε αυτα, στις επιλογες επομενου κινητου θα συμπεριλαβω καποιο Lumia. Μεχρι τοτε θα τρωτε ακυρο και δυσφημηση.
disqualified Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Άλλο ένα πρόβλημα της πλατφόρμας για εμένα. Βλέπεις το 1020, το βλέπεις να λειτουργεί, βλέπεις μετά και το 520 και δεν βλέπεις διαφορές που να δικαιολογούν την τιμή. Ναι, το 1020 έχει καλύτερη κάμερα,καλύτερη οθόνη και καλύτερα υλικά, αλλά αξίζει η διαφορά χρημάτων; εγω μαλλον ως προβλημα αλλης πλατφορμας βλεπω αυτο που περιγραφεις. Ετσι θα επρεπε να ειναι τα πραγματα και οχι να πρεπει να αγορασεις μονο ναυαρχιδα για να εχεις αξιοπρεπη εμπειρια χρησης. Και εστω οτι ειναι ετσι αυτο δεν αποτελει προβλημα πλατφορμας, ισως προβλημα στις πωλησεις των ακριβοτερων μοντελων της μονο 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα