Dimitris_il_mix Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 τωρα τι κανουμε ομως? μπορω να την επιστρεψω στο e-shop και να εχω επιστροφη χρηματων; επισης απο το να κανω τετοιες μανουρες δεν ξερει κανεις καποιον αλλο τροπο να βλεπω τους υποτιτλους κανονικα; ή να τους ενσωματωσω στο βιντεο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Αν έχει το οποιοδήποτε πρόβλημα που να δικαιολογεί DOA, τοτε δικαιούσαι και χρήματα στο χέρι κατ επιλογή σου. Αλλιώς...δύσκολο να πάρεις χρήματα στο χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_il_mix Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 thanks! να κανω αλλη μια ερωτηση...οι υποτιτλοι που εχω ειναι σε srt...οταν τους ανοιγω με το notepad οταν τους κανω export με αλλο encoding γινονται .txt... υπαρχει καποιος τροπος λοιπον να τους κανω export με αλλο encoding αλλα να παραμεινουνε .srt...(γιατι το srt format το διαβαζει η tv το txt ομως οχι ...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκιμασες απλά να αλλάξεις την κατάληξη του αρχείου? Δηλαδή από mplamplampla.txt να το κάνεις χειροκίνητα mplamplampla.srt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_il_mix Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 οχι οχι δεν το εκανα για να ειμαι ειλικρινης! θα το δοκιμασω και αυτο μπας και γινει κανα θαυμα! θενκς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα