dletkas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Btw, ακριβα το δινεις το alienware. Αυτο δεν ειναι με τα 800γιουρια της περυσινης προσφορας απο τα public; Και ειδικα στο Πλαισιο θα δεχθουν το αιτημα σου διχως 2η σκεψη. Ναι αυτο ειναι αλλα οπως ειπα ...εχει 300 ευρω αναβαθμιση πανω, αξεσουαρ 30 ευρω και η τιμη ειναι διερευνιτικη ...πιο πολυ ισχυει σε περιπτωση ανταλλαγης .απο την αλλη το οτι βρηκα και προλαβα εγω κατι σε προσφορα δεν αντικατοπτριζει την πραγματικη αξια του μηχανηματως ...γιατι αν ηταν ετσι οποτε ηθελε να ξεφορτωθει στοκ ενα πολυκαταστημα λογω ελευσης νεου μοντελου θα χαναμε το 50% της αξιας του προιοντος μας . με 850 το χω δωσει ολοκληρο που νομιζω ειναι fair τιμη για μηχανημα 8 μηνων αγορασμενο 1130 συνολικα . το θεμα ειναι οτι δεν θελω να μου πει καποιος στο ανταλλαζω με ενα αντιστοιχης ηλικιας που αγοραστηκε συνολια 850 ...διοτι αν χασει αναλογως τιμη και το δικο του η σημερινη του αξια ειναι 600!!!
paularas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι αυτο ειναι αλλα οπως ειπα ...εχει 300 ευρω αναβαθμιση πανω, αξεσουαρ 30 ευρω και η τιμη ειναι διερευνιτικη ...πιο πολυ ισχυει σε περιπτωση ανταλλαγης .απο την αλλη το οτι βρηκα και προλαβα εγω κατι σε προσφορα δεν αντικατοπτριζει την πραγματικη αξια του μηχανηματως ...γιατι αν ηταν ετσι οποτε ηθελε να ξεφορτωθει στοκ ενα πολυκαταστημα λογω ελευσης νεου μοντελου θα χαναμε το 50% της αξιας του προιοντος μας . με 850 το χω δωσει ολοκληρο που νομιζω ειναι fair τιμη για μηχανημα 8 μηνων αγορασμενο 1130 συνολικα . το θεμα ειναι οτι δεν θελω να μου πει καποιος στο ανταλλαζω με ενα αντιστοιχης ηλικιας που αγοραστηκε συνολια 850 ...διοτι αν χασει αναλογως τιμη και το δικο του η σημερινη του αξια ειναι 600!!! ", για την ιστορια η τιμη του περυσι ηταν 1700 € χωρις τον ssd , τον sshd και τις δυο επιπλεον μνημες . ολα μαζι ειχαν αρχικη αξια ανω των 2000€ " πόσο τελικά κάνει κατ' εσέ το μηχάνημα?
dletkas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 ", για την ιστορια η τιμη του περυσι ηταν 1700 € χωρις τον ssd , τον sshd και τις δυο επιπλεον μνημες . ολα μαζι ειχαν αρχικη αξια ανω των 2000€ " πόσο τελικά κάνει κατ' εσέ το μηχάνημα? δεν υπαρχει κατ 'εμε ... το μηχανημα κοστιζε περυσι τον δεκεμβριο (ακομα και τωρα περιπου τοσο το εχω βρει σε ξενα site ) 2100 δολλαρια μαμα ...περιπου 1700 ευρω λοιπον + 300 ευρω τα εχτρα του . το οτι το βρηκα σε προσφορα λιγων τεμαχιων (ξεστοκαρισμα ) δεν εχει να κανει , παρολαυτα η τιμη που το εχω βαλει ειναι βασει της τιμης που το αγορασα (1100 για ανταλλαγη με μηχανημα που κοστισε 1100 πριν απο 8 μηνες ) ή 850 μετρητα ( το οποιο δεν αναφερω διοτι δεν μπορω να κανω επεξεργασια ακομα και ηταν η πρωτη διερευνιτικη αγγελια , αν καποιος μου τα προσεφερε το ειχα δωσει βεβαια )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα