Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκολλα!!! Γινεται; Ειπαμε εισαι η εξαιρεση στον κανονα και το alienware ΔΕΝ συγκρινεται ποιοτικα με τα Clevo, τα παταει κατω και γελαει μαζι τους, δεν τον νοιαζει η οθονη τον ανθρωπο το συνδεει σε εξωτερικη, δεν αξιζει η ανταλλαγη, ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια

Βασικα σε παρακαλω μιλα καλυτερα (εχουμε κ μια διαφορα ηλικιας).

Οπως ειπα κ παραπανω εξαιρεση δεν ειμαι. Ελπιζω να συμφωνησεις.

Ποιοτικα παραδεχομαι οτι τα Alienware ειναι ανωτερα αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση ανταλλαζουμε ενα leon cupra 300ps με μια ενα audi A2...

@moviemaker οπως εχω ξαναπει ας βγει καποιος με στοιχεια μετά απο ερευνα κ το ξανασυζηταμε (τα εχω δει , μου χουν πει , εχω ακουσει δεν τα λαμβανω υποψη / κ εμενα εχουν δει τα ματια πολλα αλλα δεν ειμαι αρκετο δειγμα)

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικα σε παρακαλω μιλα καλυτερα (εχουμε κ μια διαφορα ηλικιας).

Οπως ειπα κ παραπανω εξαιρεση δεν ειμαι. Ελπιζω να συμφωνησεις.

Ποιοτικα παραδεχομαι οτι τα Alienware ειναι ανωτερα αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση ανταλλαζουμε ενα leon cupra 300ps με μια ενα audi A2...

@moviemaker οπως εχω ξαναπει ας βγει καποιος με στοιχεια μετά απο ερευνα κ το ξανασυζηταμε (τα εχω δει , μου χουν πει , εχω ακουσει δεν τα λαμβανω υποψη / κ εμενα εχουν δει τα ματια πολλα αλλα δεν ειμαι αρκετο δειγμα)

Δεν νομίζω με τόσες αξιόπιστες εταιρίες θα ασχοληθεί κανείς να κάνει έρευνα για τα clevo.. εξάλλου ως μέλος αυτής της κοινότητας εμπιστεύομαι το κριτήριο της..

Δημοσ.

εμενα με προβληματιζει και το θεμα της εγγυησης του ...το παιδι δεν εχει παρει επεκταση αρα εχει μισο χρονο ακομα ...του εχουν πει απο το πλαισιο 1,5 (λογω καποιας γνωριμιας ) αλλα δεν το γραφει πουθενα . τι κανω αν παθει μετα τον χρονο κανενα black out ? μου εχει ξανατυχει αλλωστε . παω στο πλαισιο και τους λεω ειπατε στον προηγουμενο κατοχο οτι θα εχει και ενα χρονο extra χωρις να το γραφει καπου ?

Δημοσ.

εμενα με προβληματιζει και το θεμα της εγγυησης του ...το παιδι δεν εχει παρει επεκταση αρα εχει μισο χρονο ακομα ...του εχουν πει απο το πλαισιο 1,5 (λογω καποιας γνωριμιας ) αλλα δεν το γραφει πουθενα . τι κανω αν παθει μετα τον χρονο κανενα black out ? μου εχει ξανατυχει αλλωστε . παω στο πλαισιο και τους λεω ειπατε στον προηγουμενο κατοχο οτι θα εχει και ενα χρονο extra χωρις να το γραφει καπου ?

Πρεπει να σκεφτεις κατι το οποιο θα επερεπε να ειχες σκεφτει πολυ πιο πριν... Αν οντως αυτος που σου δινει αυτο το μηχανημα εχει την αποψη οτι τα specs του ειναι ανωτερα απο τα δικα σου που ειναι, και αν αυτο το θεωρει το δυνατο σημειο του λαπτοπ που μπορει να σε δελεασει πολυ, τοτε γιατι να ζητησει κατι κατωτερων τεχνικων χαρακτηριστικων αλλα πολυ ανωτερης ποιοτητας αν υποστηριζει οτι το δικο του ειναι καλυτερο σε specs και ομοιο σε ποιοτητα; Κατι εχει μυριστει στο λαπτοπ του και θελει να το διωξει μην του μεινει νεκρο;;;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω ποιος εχει βαλει την αγγελια αλλα με 47 θετικες αξιολογησεις δεν νομιζω πως θα του κανει πουστια (βεβαια στις μερες μας δεν εμπιστευομαστε ουτε τον κ@λο μας αλλα κ παλι 47 αξιολογησεις ειναι αυτες/ αν κ νομιζω βρηκα την αγγελια κ αυτες ειναι 43 , οχι οτι αλλαζει κ κατι )

Δημοσ.

Πρεπει να σκεφτεις κατι το οποιο θα επερεπε να ειχες σκεφτει πολυ πιο πριν... Αν οντως αυτος που σου δινει αυτο το μηχανημα εχει την αποψη οτι τα specs του ειναι ανωτερα απο τα δικα σου που ειναι, και αν αυτο το θεωρει το δυνατο σημειο του λαπτοπ που μπορει να σε δελεασει πολυ, τοτε γιατι να ζητησει κατι κατωτερων τεχνικων χαρακτηριστικων αλλα πολυ ανωτερης ποιοτητας αν υποστηριζει οτι το δικο του ειναι καλυτερο σε specs και ομοιο σε ποιοτητα; Κατι εχει μυριστει στο λαπτοπ του και θελει να το διωξει μην του μεινει νεκρο;;;

Δίχως να θέλω να προσβάλω τους υπόλοιπους, το παραπάνω σχόλιο είναι το μόνο που έχει λογική σαν ερώτηση. Γιατί να δώσει κάτι «ανώτερο» για να πάρει κάτι κατώτερο τεχνολογικά αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα το δικό του το «ανώτερο»; 

(προσέξατε ότι βάζω τα εισαγωγικά στη λέξη ανώτερο, να υποθέσω; Την clevo δεν την γνωρίζω σαν εταιρία και δεν ξέρω τι κουμάσια βγάζει, αλλά γνωρίζω το πλαίσιο και δεν θα ευχόμουν ούτε στον χειρότερο εχθρό μου να μπλέξει με εγγυήσεις και service με αυτή την αλυσίδα - και αυτή είναι η άποψη μου για εκείνον που ρώτησε τι πρέπει να κάνει). 

• Like 1
Δημοσ.

με 47 θετικες στο insomnia , ενεργη συμμετοχη στο forum και εγγυηση δεν τιθεται τετοιο θεμα. του εχω απολυτη εμπιστοσυνη . σε αυτο που δεν εχω εμπιστοσυνη ειναι στην ''extra ενος ετους μιλιτη εγγυηση'' του οποιουδηποτε απο ενα μαγαζι και οχι γραπτη .

μετα απο οσα μου ειπατε εδω και με βαση το προαναφερθεν προβλημα αποφασισα να μην προχωρησω στην ανταλλαγη . αλλωστε το μονο χαρακτηριστικο (πλην της αναβαθμισης που εχει το clevo ) που ειναι ανωτερο ειναι η καρτα γραφικων ...και ερχεται το ps4 :)

το μονο που θελω απο σας ειναι να μου πειτε την αποψη σας για το ποσο πρεπει να δοσω το μηχανακι μου (λαμβανωντας υποψιν ολες τις αναβαθμισεις που του χω κανει ) http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/dell/187439-alienware-m14x/ αυτη ειναι η αρχικη αγγελια που εβαλα ψιλοερευνιτικα .

αν εχει καποιος να μου προτεινει μια fair τραμπα ειμαι ολος αυτια

Δημοσ.

Ελπιζω ολο αυτο το θεμα να μην ανοιχτηκε για προβολη και διαφημιση των Turbo-X laptops οτι ειναι καλυτερα ή ισαξια με τα Dell Alienware! Γιατι κανενας λογικος ανθρωπος δε θα ανταλλαζε Alienware με Turbo-X!

• Like 4
Δημοσ.

Ελπιζω ολο αυτο το θεμα να μην ανοιχτηκε για προβολη και διαφημιση των Turbo-X laptops οτι ειναι καλυτερα ή ισαξια με τα Dell Alienware! Γιατι κανενας λογικος ανθρωπος δε θα ανταλλαζε Alienware με Turbo-X!

ε οχι βεβαια...ο πωλητης του dell ειμαι ... Ισως ειναι και ενας οδηγος σε ενα μεγαλυτερο θεμα : τουμπανο σε specs vs τουμπανο σε ποιοτητα και brand name ...Παντα μιλωντας για ιδιων τιμων μηχανηματα

Δημοσ.

Ισως ειναι και ενας οδηγος σε ενα μεγαλυτερο θεμα : τουμπανο σε specs vs τουμπανο σε ποιοτητα και brand name

Παράδειγμα προς αποφυγη ειναι...(+ ο ορισμός της στενοκεφαλιας του νεο-"ελληνα")

(υ.γ. η 555m του συγκεκριμενου σε επιδοσεις ειναι ισαξια της 640m αρα αν ενας καινουργιος με i7 3630qm εχει κανα 700-αρι , ειλικρινα δεν ξερω ποση αξια εχει ενας μεταχειρισμενος με αυτα τα υποσυστηματα , με αναλυση 133Χ768 ας ειναι κ alienware) 

Δημοσ.

Παράδειγμα προς αποφυγη ειναι...(+ ο ορισμός της στενοκεφαλιας του νεο-"ελληνα")

(υ.γ. η 555m του συγκεκριμενου σε επιδοσεις ειναι ισαξια της 640m αρα αν ενας καινουργιος με i7 3630qm εχει κανα 700-αρι , ειλικρινα δεν ξερω ποση αξια εχει ενας μεταχειρισμενος με αυτα τα υποσυστηματα , με αναλυση 133Χ768 ας ειναι κ alienware) 

σεβαστη η αποψη σου ...λαβε υποψιν ομως οτι ο ssd που φοραει ειναι ενας απο τους πιο γρηγορους και πιο αξιοπιστους στην αγορα . σημερινη τιμη εχει 200+ dollars . εχει 8 ram(στα 1600 για αυτο και εχει καλυτερη βαθμολογια απο τα 16!!! του clevo που συζηταγαμε που ειναι στα 1333) αντι για 6  του μαμα και εξωτερικο hybrid 500αρι σημερινης αξιας 80 ευρω . η αναβαθμιση του με λιγα λογια ειναι κοντα στα 300€ απο το μαμα

Δημοσ.

Συγγνωμη για τον SSD αλλα απο το κειμενο σου στο ποστ 1 ,ειχα καταλαβει οτι εχει hybrid μεσα. Ειναι οντως ενα μεγαλο +. 

Η μνημη αμελητεα διαφορα εχει στην ταχυτητα. 

Οπως κ να το κανουμε ο φορητος σου ειναι πλεον αργος ή εστω μετριος για παιχνιδια. Για ολα  τα αλλα βεβαια σφαιρατος. Μακαρι να ειχε Full Hd οθονη. 

Οπως μακαρι να βρεθει κ ο μερακλης που θα τον παρει στην τιμη που θες. 

Δημοσ.

Συγγνωμη για τον SSD αλλα απο το κειμενο σου στο ποστ 1 ,ειχα καταλαβει οτι εχει hybrid μεσα. Ειναι οντως ενα μεγαλο +. 

Η μνημη αμελητεα διαφορα εχει στην ταχυτητα. 

Οπως κ να το κανουμε ο φορητος σου ειναι πλεον αργος ή εστω μετριος για παιχνιδια. Για ολα  τα αλλα βεβαια σφαιρατος. Μακαρι να ειχε Full Hd οθονη. 

Οπως μακαρι να βρεθει κ ο μερακλης που θα τον παρει στην τιμη που θες. 

καλα η τιμη που το χω βαλει ειναι διερευνητικη ...ειναι αρκετα συζητησιμη απλα επειδη κυριως με ενδιαφερει η ανταλλαγη δεν ηθελα να ριξω πολυ τα standar του

Δημοσ.

Ωρε @liakjim έχεις χίλια δίκια να τα υποστηρίζεις αφού εσύ είσαι κατ'ευχαριστημενος,αλλά κατάλαβε όμως ότι είσαι η εξαίρεση στον κανόνα..

Όχι δεν είναι. Και εγώ είχα το p151hm1 το οποίο με αλλαγή psu το "μετέτρεψα" -όπως πολλοί άλλοι - σε p150hm και μετά ακολούθησαν πολλές αναβαθμίσεις καρτών, δίσκων, επεξεργαστών, μόντες εσωτερικές και εξωτερικές χωρίς κιχ από το μηχάνημα!

Γενικά, η αλλαγή alienware με clevo δεν ακούγεται έξυπνη κίνηση. Αλλά όταν μιλάμε για παλιό 14άρι με δυνατότερο 15άρι και υπό προϋποθέσεις (μοντέλο, ηλικία, χρήση κλπ), μπορεί να είναι μια τίμια ανταλλαγή.

• Like 1
Δημοσ.

Btw, ακριβα το δινεις το alienware. Αυτο δεν ειναι με τα 800γιουρια της περυσινης προσφορας απο τα public;

Και ειδικα στο Πλαισιο θα δεχθουν το αιτημα σου διχως 2η σκεψη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...