agisilaosko Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια εχω το παρακατω φλασακι http://www.sandisk.com/products/usb/drives/cruzer-pop/ αγορασμενο απο πλαισιο πριν 1.5 βδομαδα εβαζα κατι εργασιες απο τη σχολη μου μεσα.σημερα πηγα να το βαλω στο πισι και δεν το αναγνωριζει.στη διαχειρηση βγαζει σαν μοναδα αποθηκευσεις το κανα καμια 10αρια φορες απεγκατασταση και παλι εγκατασταση αλλα τιποτα.3 φορες το χρεισιμοποιησα ολες και ολες και ειχα βαλει και κατι σιμαντηκα αρχεια μεσα.
mafiozoskotsos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα Δοκιμασε να το ανοιξεις με το minitool power data recovery αυτο το προγραμμα με εχει σωσει σε παρομοια κατασταση αν ανοιξη με το προγραμμα σημαινει πως το pc τρωει καποιο κολλημα αλλιως δοκιμασε το και σε αλλο pc(αν δεν το εχεις κανει ηδη) αν οχι παλι δεν μπορω να σε βοηθήσω
agisilaosko Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Το εχω βαλει σε 2 πισι.ενα win vista και ενα win xp ακομα και στη smart tv.δεν το διαβαζει ουτε εκει.
SPANK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Τοτε μαλλον εχει πρόβλημα πισω στο πλαίσιο για αντικατάσταση
agisilaosko Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 εψαξα και δεν εχω αποδειξη αν και τς κραταω.δεν περιμενα να μου βγαλει προβλημα φλασακι.
Hawk7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Για να καταλαβω.Σου το αναγνωριζει στην διαχειριση δισκων,ή οχι;
agisilaosko Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Το αναγνωριζει σαν συσκευη αποθηκευσεις usb και οχι με το ονομα του.Και αν φανει στο πισι μου δειχνει οτι ειναι 0 gb και δεν μου δινει την δυνατοτητα να κανω καποια ενεργεια.λογικα ειναι ελατωματικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα