xrist0f0r0s Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 εκανα εγκατασταση το eclipse αλλα μου κλεινει αυτοματα σε καποιο χρονικο διαστημα χ , και οταν γραφω System.o .. .. . μου κλεινει αυτοματα αν δεν το γραψω μενει παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 ανοιξε το απο κονσολα και οταν κλεισει δες τι θα σου γραψει κατω κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 eclipse Fontconfig warning: "/etc/fonts/conf.d/50-user.conf", line 9: reading configurations from ~/.fonts.conf is deprecated. # # A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment: # # SIGSEGV (0xb) at pc=0x00007f1f3bd32ab1, pid=4657, tid=139774689986304 # # JRE version: 7.0_21-b02 # Java VM: OpenJDK 64-Bit Server VM (23.7-b01 mixed mode linux-amd64 compressed oops) # Problematic frame: # C [libsoup-2.4.so.1+0x6fab1] soup_session_feature_detach+0x11 # # Failed to write core dump. Core dumps have been disabled. To enable core dumping, try "ulimit -c unlimited" before starting Java again # # An error report file with more information is saved as: # /home/oforos/hs_err_pid4657.log # # If you would like to submit a bug report, please include # instructions on how to reproduce the bug and visit: # http://icedtea.classpath.org/bugzilla # The crash happened outside the Java Virtual Machine in native code. # See problematic frame for where to report the bug. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 μου το κάνει κι εμένα με το τελευταίο eclipse, δεν έχω βρει λύση ακόμα workaround που τώρα το είδα στην τύχη γιατί μπήκα να δω στο eclipse.ini προσθεσε στο τέλος -Dorg.eclipse.swt.browser.DefaultType=mozilla Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα