costis ni Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 To "Εργο Τέχνης" εκπροσωπεί την άποψη των ασιατών γαι την τέχνη και το γούστο. Στα ελληνικά βλαχομπαρόκ. 1
Dam_Peristeriws Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 "διαθέτουν ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή HEVC/H.265 (High Efficiency Video Coding)"
jimex Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Τιμές για βιαστικούς. Ότι έγινε όταν αλλάζαμε απο HD Ready σε Full HD γίνεται και τώρα με τις 4Κ. Αν αξίζει η αλλαγή τηλεόρασης απο FullHD σε 4K τελικά σε 2 χρόνια οι περισσότεροι θα έχουμε στο σπίτι μας (η τιμή δεν θα είναι πρόβλημα) . Το θέμα είναι αξίζει; Σε αυτά τα μεγέθη αξίζει και με το παραπάνω. Και επειδή σε 5-6 χρόνια θα υπάρξει και εξέλιξη σε άλλα μέσα, το περιεχόμενο 4Κ θα αυξάνεται εκθετικά...
michael92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 για να δειχνουν ακομα πιο χαλια τα media με χαμηλες αναλυσεις.Επισης θελω να δω καποιον να τη γυρναει για καμμενο πιξελ και να του λενε οτι ειναι αποδεκτα μεχρι 99 καμμενα,στα 100 γινεται αλλαγη Πως θα το δεις το καμμένο pixel στην 4Κ; Αν δεν είναι συνεχόμενα δεν θα φαίνεται καν...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Πως θα το δεις το καμμένο pixel στην 4Κ; Αν δεν είναι συνεχόμενα δεν θα φαίνεται καν... λεπτομέρειες...
matrix2core Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια η διακριτικη ικανοτητα του .ματιου ειναι συγκεκριμενη...80' @4κ Μονο αν βλεπεις απο τα ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΥΤΕΡΑ.... και για δοκιμη πηγαινετε τοσο κοντα στην τηλεοραση σας μεχρι να δειτε τα πιχελ....Αν βλεπετε tv απο τοσο κοντα τοτε θελετε οντωςμεγαλυτερη αναλυση.....αλλιως Κρατηστε τα λεφτα σας!!!!!!
icsd08063 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Πόσο μου αρέσουν τα marketing tricks των high def και ultra def και retina κτλ.. Στο 1 μέτρο που κάθομαι από τις 2 Dell Ultrashap μου, βλέπω retina ανάλυση...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 από κάθετη ανάλυση όμως υστερούν...
venumis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Τι εχουν οι Κορεάτες και είναι τόσο μπροστά στην τεχνολογία της εικόνας ? Λες και δεν υπάρχει άλλη χώρα σε αυτον τον τομέα ρε παιδιά !! Είναι εντυπωσιακή η βιομηχανία που εχει γενικά ! Και δεν εχω καταλάβει, ολα αυτα συμβαίνουν στην Νότια ή την Βόρια Κορέα ?
gasantony Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Με συστηματική δουλειά και υπομονή πέρσαν μπροστά ....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 lol, προφανώς στη Νότια
disqualified Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Πόσο μου αρέσουν τα marketing tricks των high def και ultra def και retina κτλ.. Στο 1 μέτρο που κάθομαι από τις 2 Dell Ultrashap μου, βλέπω retina ανάλυση... ε καπως δεν πρεπει να το ονομασουν; Και εμεις εχουμε ονοματα, δεν αναφερομαστε μεταξυ μας ως ο μελαχρινος 1.90 με αναλογιες 120. 70, 100 με μακρυ μαλλι και γαμψη μυτη. Παντως το retina οντως ειναι ενα τρικ καθως αν δεν ξερεις νομιζεις οτι ειναι ενα ξεχωριστο ειδος οθονης και πως δεν αναφερεται σε αναλυση οθονης. Και το ultrasharp της DELL σου και αυτο παλιο καλο marketing ειναι και μαλιστα χωρις να εχει οποιοδηποτε νοημα που να παραπεμπει σε καποιο μετρησιμο χαρακτηριστικο.
YiannEle Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 μπα δεν μ' αρ'έσει το μπαροκ στυλ, δεν την παίρνω
kostas_dr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 lol, προφανώς στη Νότια Η Βόρεια, "εξελίσσεται" σ' άλλους τομείς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα