Προς το περιεχόμενο

winamp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά, με λένε Λευτέρη και θα ήθελα την βοήθεια σας, θέλω να μου πει όποιος γνωρίζει  πως μπορώ να αλλάξω τον χρόνο που μεσολαβει στην αλλαγη  των τραγουδιών στο winamp, δηλ, θέλω να ξεκινά το επόμενο κομμάτι 5 δευτερόλεπτα πριν τελειώσει αυτό που παίζει... περιμένω τα φώτα σας!!!

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο που ψαχνεις ειναι η λειτουργια Crossfade. Eαν δεν σε βολεψει η ενσωματωμενη του Winamp, επισκεψου το link στο κατω μερος της σελιδας για να βαλεις καποιο απο τα μπολικα plugins που υπαρχουν γι αυτο το σκοπο.

Δεν εχω ιδεα εαν ειναι compatible με τις τελευταιες εκδοσεις, αλλα αυτο εκανε δοκιμασμενα πολυ καλα τη δουλεια του.

Δημοσ.

ευχαριστώ φίλε μου Gi0 ,  αλλά όπως πολύ σωστά γράφει είμαι Newbie και θα ήθελα λίγο παραπάνω βοήθεια, για να βοηθήσω κ εγώ θα σου πω ότι έχω την πιο απλή έκδοση του win amp,  δοκίμασα να κατεβάσω αυτό που μου είπες πιο πάνω( τo 3o)  αλλά δεν δούλευε ούτε το win amp..   τεσπα.. περιμένω βοήθεια..      και κάτι ακόμα..  γίνεται να αποθηκεύσω κάποιες playlist που θέλω? ώστε να μην διαλέγω κάθε φορά τα τραγούδια που θέλω? κι αν ναι πως?

Δημοσ.

Αφού φορτώσεις τα τραγούδια στο Winamp, πάτα Control+S από το πληκτρολόγιο για να τα αποθηκεύσεις σε playlist (με κατάληξη m3u - την οποία ωστόσο μπορείς να αλλάξεις σε pls ή m3u8 από την επιλογή Αποθήκευση ως).

Το ίδιο γίνεται και με το κουμπάκι Manage Playlist στο κάτω μέρος της playlist, δεξιά από το κουμπάκι MISC.

Δημοσ.

ευχαριστώ accipio, μήπως ξέρεις κ πως μπορώ να αλλάξω και τον χρόνο που μεσολαβεί ανάμεσα στα τραγούδια?  Δηλ. θέλω να ξεκινάει το επόμενο κομμάτι 5 δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το προηγούμενο..  σου λέω οτι έχω την πιο απλή έκδοση του win amp.  ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Δημοσ.

Όταν λες "πιο απλή" τι εννοείς; Εγώ έχω την free τελευταία έκδοση (5.65) με το Bento skin. Αυτό που θέλεις είναι λίγο περίπλοκο, αλλά γίνεται ως εξής:
Πηγαίνεις Options > Preferences > Plug-ins > Output (στην αριστερή στήλη) > κλικ στο Nullsof DirectSound Output (στη δεξιά στήλη) > κλικ στο Configure (κάτω μέρος) > καρτέλα Fading > κλικ στο on end of song > κλικ στο Enabled, κλικ στο Use custom fade time: (αν δεν είναι ήδη κλικαρισμένο) > ορίζεις στα δεξιά τιμή 5000 ms > κλικ στο Aplly και στο ΟΚ > Close.

Δοκιμάζεις και βλέπεις αν δουλεύει - σε μένα δούλεψε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπράβο ,μπράβο μπράβο!!!  ..είσαι και ο πρώτος!!όχι μόνο επειδή είναι όπως το λες , αλλά και  γιατί είσαι  πάρα πολύ κατατοπιστικος !!!   έπιασε κ σε μένα!!!! το έψαχνα πολύ καιρό και επιτέλους βρέθηκε!!!!  Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! 

μήπως ξέρεις και αν γίνεται να προβάλω στο win amp video τα visualization? ή τεσπα να μπορώ να έχω το visualization σε fullscreen  κ να βλέπω το win amp από πάνω? γιατί τώρα το βάζω σε fullscreen και για να κάνω μια αλλαγή στο win amp πρεπει να πατάω Esc για να φύγει το visualization.. 

φίλε θέλω και μια διευκρίνηση , το ''default fade lenght'' είναι η διάρκεια του fade out  και το ''custom fade time'' είναι ο χρόνος που θα ξεκινάει το fade out?  εγώ  όρισα το ''custom fade time'' στα 7000 ms,  αλλά όρισα κ το ''default fade lenght '' στα 3000 ms ,αυτό σημαίνει οτι  το fade out θα ξεκινάει 7'' πριν το τέλος και θα έχει διάρκεια 3''?  Συμπέρασμα,  το επόμενο κομμάτι θα ξεκινάει 7'' πριν τελειώσει το προηγούμενο και  το καθε  τραγούδι  θα είναι κατά 4'' μικρότερο. σωστά?

Επεξ/σία από lefteris_25
Δημοσ.
μήπως ξέρεις και αν γίνεται να προβάλω στο win amp video τα visualization? ή τεσπα να μπορώ να έχω το visualization σε fullscreen  κ να βλέπω το win amp από πάνω? γιατί τώρα το βάζω σε fullscreen και για να κάνω μια αλλαγή στο win amp πρεπει να πατάω Esc για να φύγει το visualization.. 

Πάτα Options > Always on Top και δες τι γίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...