Προς το περιεχόμενο

2 Δορυφόροι

whiteseCret

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα φίλοι μου και συγγνώμη αν είμαι σε λάθος κατηγορία η αν έχει ξανάυποθει το παρόν θέμα!

Έχω στήσει ένα πιατάκι απο παλιότερη συνδρομή της νόβα και πιάνω hotbird μέσω pc tv (skystar 2 HD).Το θέμα μου είναι οτι θέλω να πιάνω και Astra 19,2 ° μαζί. Σκέφτομαι να αγοράσω ενα Link.png Site: http://www.smartmart.gr/lnb1monobkn-monoblock-07db">monoblock απλά επειδή είμαι νέος στα δορυφορικά θέλω τα φώτα σας. Δεν με καίει να πιάνω όλα τα κανάλια του astra οτι κατεβάσει, δεν θα με χαλάσει! Για ένα ζάπινγκ που και που καλά είναι. Θα χρειαστώ κάτι ακόμη? Ευχαριστώ προκαταβολικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θεωρητικά δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.

Το θέμα είναι ότι ίσως να έχει πρόβλημα η κάρτα σου με το diseq,αν και δεν νομίζω μιας και είναι γνωστή μάρκα.

Με πολύ μικρό πιάτο ενδέχεται να χάσεις ποιότητα( =κανάλια) και από τον Hotbird και να μην πιάσεις και πολλά κανάλια από τον αστρα.

Ωραια τοτε θα δοκιμασω να δω τι ψαρια θα πιασει και το πολυ πολυ αγοραζω κ ενα diseq!!E και στην τελικη αν δω οτι χανει ποιοτητα,καναλια κλπ. ξαναγυρναω στον αρχικο μου hotbird! σε ευχαριστω πολυ φιλε μου

Έχει diseq μέσα αυτό,δεν μπορείς να βάλεις κάποιο άλλο,το θέμα είναι ότι μερικοί δέκτες(οπότε λογικά και κάρτες) έχουν πρόβλημα με κάποιους diseq με αποτέλεσμα διάφορα προβλήματα.

αγορα σημερα monoblock φιλε μου το ρυθμισα και ολα οκ! μου εδωσε κ ο γειτονας ενα 80αρακι πιατο που ειχε περισσευουμενο και επιασα αστρα παρακεντρα! κατεβασε γυρω στα 700 - 800 καναλια ενω hotbird δεν εχασα κανενα. Το θεματακι μ ειναι με το diseqc παλευω να το ρυθμισω ψαχνω για plugin αλλα δεν βγαζω ακρη! oταν ειμαι σε hotbird και παω να αλλαξω καναλι σε αστρα (και αντιστροφα) δεν κανει δουλεια πρεπει να ανοιγωκλεισω το progdvb για να παιξει.. καμια βοηθεια πανω σ αυτο???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...