OutRuN10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σας παιδιά, έχω ένα Dell Xps m1710 με κάρτα γραφικών GeForce 7900 Go Gtx.Χθες ενώ έπαιζα ένα παιχνιδάκι κόλλησε και δεν έκανε τίποτα οπότε έκανα force reboot και μετά στο dos ξεκινούσε αλλά είχε κάτι πράσινες γραμμές εκεί στα μαύρα μέσα και μετά συνέχιζε έλεγε windows στα και μετά σταματάει...δε πάει παρακάτω ( το pc παραμένει ανοιχτό ) οπότε μπήκα με safe mode και μετά έκανα uninstall τη κάρτα και reboot και μπή κανονικά αλλά οι πράσινες γραμμές παραμένουν στο DOS.Μετά έκανα install τους drivers και reboot πάλι και έκανε ότι και πριν,δηλαδή πήγαινε ως το windows με τη μαύρη οθόνη και μετά σταμάτουσε εκεί. Το άνοιξα το laptop και τα καθάρισα όλα μέσα αλλά ήταν ήδη καθαρά και τα δοκίμασα πάλι όλα αλλά τίποτα. Σκέφτηκα να κάνω format αλλά δε νομίζω να έχει καμία σχέση αυτό.Και οι μνήμες που τις έκανα test βγήκαν καλά. έκανα και system restore και δοκίμασα και startup repair αλλά το repair λέει απέτυχε. edit: Γενικά παίζω με 75 βαθμούς κατά μέσο όρο που είναι φυσιολογικές θερμοκρασίες για τα Dell gaming laptop. Επίσης θυμάμαι πριν μήνες που είχε σβήσει απο θερμοκρασία μια φορά το pc είχε πάλι αυτές τις γραμμές αλλά φύγαν τότε αμέσως. Καμιά ιδέα κανείς ??????????
Vasilopoulos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Το πιο πιθανόν να είναι η κάρτα.Δοκίμασε όμως να βάλεις αλλη ραμ, μπορεί να βοηθήσει.75 βαθμοί ειδικά σε ενα λαπτοπ είναι παρα πολυ!! ( κατα την γνώμη μου ).
liakjim Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ετοιμάσου για κηδεία ( της κάρτας γραφικών ) . 4 επιλογές : 1. Επαγγελματική αποκατάσταση . (reballing ) 2. Ψήσιμο στον φούρνο ( χωρίς πατάτες ) με αμφιβολα αποτεσματα (σε εμένα κράτησε 3 μήνες Χ ψησιματα ) κ πήγα στην επιλογή 3. 3. Αγορά άλλης απο eBay . 4. Πέταμα μιας κ ειναι παλιός . Sent from my iPod touch using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα