evoracing Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα... Έχω την Asus p5b και θέλω να την βάλω στο cooler master k350. Εχει ομως κάτι θύρες τις οποίες δεν βλέπω κάτι στην mobo που να μπορω να τα συνδέσω. Οι θύρες ειναι αυτές. <br><br><br> <br><br><br><br><br> Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2013 από evoracing
Σαϊνόμπι Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 κατω αριστερα, βαζεις ενα εκ των δυο. στις παλιες καρτες μπαινει το AC' 97 ενω στις καινουργιες το HD Audio.
AiWaaa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτες ειναι για τον ήχο στο front panel οτυ κουτιού σου. Λογικά η mobo σου θα έχει για hd audio δες που ειναι και βαλτο πάνω.(με προσοχη μπαίνει απο την μια μερια)
evoracing Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Θα το κοιτάξω παιδιά ευχαριστω. @Antwni 8000mb. Ξέρεις θα με βόλευε παραπάνω άμα με ρώταγες για gb. Sent from my iPod touch using Insomnia 1
evoracing Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι οκ βιασύνη 2.3;; Ούτε ξέρω. 1
evoracing Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Βρήκα μια παρόμοια θύρα η οποία λεει AAFP. Δηλαδή θα βάλω ένα απο τα 2 έτσι;; Την ίδια δουλειά κάνουν ε;; Sent from my iPod touch using Insomnia
evoracing Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Για να μην ανοίγω θέμα θα το γράψω εδω. Βάζω το νέο case και τα σύνδεσα ολα οκ απλα δεν προσεξα πως ήταν το speaker. Το μαύρο καλός ιο συνδέεται στο speaker και το κόκκινο στο +5V??? Sent from my iPod touch using Insomnia
SPANK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτα παντα τα μπέρδευα αν και νομίζω οτι ετσι πρέπει να ειναι δοκίμασε το και αμα δεν ακούγετια βαλε το ανάποδα 1
evoracing Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτα παντα τα μπέρδευα αν και νομίζω οτι ετσι πρέπει να ειναι δοκίμασε το και αμα δεν ακούγετια βαλε το ανάποδα Χαχα οκ το πέτυχα ... Φοβόμουν μην κάνω κανένα ταου την mobo όπως γίνετε με το power sw Ε έπεσα σε αυτό το 50%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα