Προς το περιεχόμενο

[All in one Pc] Hp Compaq Elite 8300(23'' full hd Touch, intel i7 3.4 , 4GB RAM, 24 GB SSD, 1TB HDD) @ amazon.co.uk 436€ [EXPIRED]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλη τιμη βλεπω εγω, και εχει και μεταφορικα, και στην προκειμενη υπολογιζω να ειναι αρκετα...

edit: με πωλητη το amazon ειναι οντως στα ~410 αρχικη πριν ΦΠΑ και μεταφορικων,

αλλα εχει Usually dispatched within 2 to 5 weeks.

Δημοσ.

Είναι πολύ μεγάλη προσφορά ακόμα και στην τιμή των 600,34€ . Τόσο είναι η τελική τιμή με μεταφορικά της Amazon. Υπόψιν ότι το πωλεί τρίτος μέσω του Amazon, όχι η ίδια η Amazon.

Ξέρει κανείς αν είναι εύκολα σε All in ones να αντικαταστήσω τον SSD με ένα δικό μου 256GB της Crucial (επίσης αγορά από το Amazon σε τρελή τιμή) και αν μπορώ να εγκαταστήσω και μία Nvidia GTX 650 που έχω;

Δημοσ.

Τα δεδομενα ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα εγραψα ... δυστυχως βλεπω οτι εξαντληθηκε σε χρονο ρεκορ....

edit . Παλι διαθεσιμο...

edit2 . παλι off ... κατι παιζει ... οποιος μπορεσει ας αρπαξει ενα....(καταραμενη tiltαρισμενη πιστωτικη....)

Δημοσ.

Συγνώμη, το βρήκα με πωλητή το Amazon αλλά λέει ότι δε το έχει διαθέσιμο. Αν το καταφέρω, το αγοράζω.

Φτου, τώρα η Amazon εξαφανίστηκε εντελώς από τους sellers που το διαθέτουν.

edit: η Amazon μία εμφανίζεται μία εξαφανίζεται αλλά μόλις το βάζω στο καλάθι μου λέει ότι δε το έχει πλέον.

Δημοσ.

Όχι ρε γμτ ... Η τιμή του Amazon ήταν ευκαιριάρα (και λέει ύστερα να μας ακύρωναν τις παραγγελίες σαν το electroworld  :-D  ).

Και η άλλη τιμή είναι πολύ καλή αλλά δε κάνει για εμένα γιατί από ότι το έψαξα λίγο, δε θα μπορώ να βάλω τη κάρτα γραφικών που θέλω για gaming.

Τελικά δε πρέπει να ξεκολλάμε το μάτι μας από το Hot UK Deals  :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...