Themos3 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Link Skroutz (Η εκδοση με ι5 και non touch αν καταλαβαινω καλα) Camel Greek Joke Review 1 Review 2 Ενδεικτικες Τιμες για touch monitor μονο Νομιζω αν εξαιρεσουμε την ενσωματωμενη gpu ( Hd 4000) στα 436 ευρω αποτελει εξαιρετικη επιλογη.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 αλλη τιμη βλεπω εγω, και εχει και μεταφορικα, και στην προκειμενη υπολογιζω να ειναι αρκετα... edit: με πωλητη το amazon ειναι οντως στα ~410 αρχικη πριν ΦΠΑ και μεταφορικων, αλλα εχει Usually dispatched within 2 to 5 weeks.
imvrios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι πολύ μεγάλη προσφορά ακόμα και στην τιμή των 600,34€ . Τόσο είναι η τελική τιμή με μεταφορικά της Amazon. Υπόψιν ότι το πωλεί τρίτος μέσω του Amazon, όχι η ίδια η Amazon. Ξέρει κανείς αν είναι εύκολα σε All in ones να αντικαταστήσω τον SSD με ένα δικό μου 256GB της Crucial (επίσης αγορά από το Amazon σε τρελή τιμή) και αν μπορώ να εγκαταστήσω και μία Nvidia GTX 650 που έχω;
Themos3 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Τα δεδομενα ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα εγραψα ... δυστυχως βλεπω οτι εξαντληθηκε σε χρονο ρεκορ.... edit . Παλι διαθεσιμο... edit2 . παλι off ... κατι παιζει ... οποιος μπορεσει ας αρπαξει ενα....(καταραμενη tiltαρισμενη πιστωτικη....)
imvrios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Συγνώμη, το βρήκα με πωλητή το Amazon αλλά λέει ότι δε το έχει διαθέσιμο. Αν το καταφέρω, το αγοράζω. Φτου, τώρα η Amazon εξαφανίστηκε εντελώς από τους sellers που το διαθέτουν. edit: η Amazon μία εμφανίζεται μία εξαφανίζεται αλλά μόλις το βάζω στο καλάθι μου λέει ότι δε το έχει πλέον.
Themos3 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Σ αυτη την τιμη 2 ωρες ηταν αρκετες για να εξαντληθει οποιο πιθανο αποθεμα ... κριμα...
Themos3 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ειναι αλλος πωλητης ... 577 euros και χωρις την αξιοπιστια του amazon.
manosfp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Του αμαζον εννοεις; γιατί αυτου του πωλητη η τιμη δε σου αρέσει;
Themos3 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειναι ασχημη αλλα αλλο 436 αλλο 577 ... σ αυτη την τιμη θα παιξει κ αλλου. 1
manosfp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Έχουμε λινκ στα 1000+ άλλα δεν το θέλουμε το προϊόν στα 570 γιατι έχει παίξει και στα 430... Εντάξει ρε παιδια...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 οσο ναναι η προσφορα στα 430 ηταν πριν λιγα λεπτα, οποτε ψυχολογικα 'ξυνιζει'.
imvrios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι ρε γμτ ... Η τιμή του Amazon ήταν ευκαιριάρα (και λέει ύστερα να μας ακύρωναν τις παραγγελίες σαν το electroworld ). Και η άλλη τιμή είναι πολύ καλή αλλά δε κάνει για εμένα γιατί από ότι το έψαξα λίγο, δε θα μπορώ να βάλω τη κάρτα γραφικών που θέλω για gaming. Τελικά δε πρέπει να ξεκολλάμε το μάτι μας από το Hot UK Deals
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα