Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κριμα και το περιμενα πως και πως στις 10 Σεπτεμβριου

Μια από τα ίδια. Το ΜΒΡ 2009 έχει κουραστεί λιγάκι από τις απανωτές αλλαγές σε λειτουργικά χωρίς clean install ενώ ο 5400 rpm σκληρός δείχνει να ζορίζεται και έλεγα με την ευκαιρία του νέου λειτουργικού να βάλω και ένα νέο σκληρό στις 7200 rpm...

oh well... θα περιμένουμε.

Δημοσ.

Μια από τα ίδια. Το ΜΒΡ 2009 έχει κουραστεί λιγάκι από τις απανωτές αλλαγές σε λειτουργικά χωρίς clean install ενώ ο 5400 rpm σκληρός δείχνει να ζορίζεται και έλεγα με την ευκαιρία του νέου λειτουργικού να βάλω και ένα νέο σκληρό στις 7200 rpm...

oh well... θα περιμένουμε.

Εγω προτεινω την αντικατασταση του σκληρου με ssd και την αντικατασταση του dvd drive με τον τωρινο σου δισκο... Μετα παιρνεις και ενα usb to sata και χρησιμοποιεις το dvd εξωτερικα αν το χρειαστεις... Με 120 ευρω καθαρισες

Δημοσ.

Εγω προτεινω την αντικατασταση του σκληρου με ssd και την αντικατασταση του dvd drive με τον τωρινο σου δισκο... Μετα παιρνεις και ενα usb to sata και χρησιμοποιεις το dvd εξωτερικα αν το χρειαστεις... Με 120 ευρω καθαρισες

Εμ δεν έχεις και άδικο... ούτως ή άλλως το dvd πάει σχεδόν άκλαυτο, ζήτημα να το έχω χρησιμοποιήσει 10 φορές από τότε που το πήρα.

Τέσπα... σε κάθε περίπτωση θα περιμένω να βγει το λειτουργικό και αναλόγως και με τα $$ που θα μου περισσεύουν, αν μου περισσεύουν, τότε, θα δω :P

Δημοσ.

Κάποια στιγμή πρέπει να το κάνω κ εγώ αυτό ρε γμτο...

• Moderators
Δημοσ.

Κάποια στιγμή πρέπει να το κάνω κ εγώ αυτό ρε γμτο...

Και μετα θα απορειτε πως ζουσατε χωρις αυτο τοσο καιρο :-)

• Like 1
Δημοσ.

Και μετα θα απορειτε πως ζουσατε χωρις αυτο τοσο καιρο :-)

Τόσο μεγάλη διαφορά;!

Προφανώς στον ssd βάζετε λειτουργικό προγράμματα δουλειάς και τα υπόλοιπα δεδομένα στον hdd?

Αν θυμάμαι καλά όμως, θέλει μια μικρή βάση για το σκληρό δίσκο από εκεί που βγαίνει το dvd, ΕΜ-ΑΙ-ΡΑΙΤ;

• Moderators
Δημοσ.

Τόσο μεγάλη διαφορά;!

Προφανώς στον ssd βάζετε λειτουργικό προγράμματα δουλειάς και τα υπόλοιπα δεδομένα στον hdd?

Αν θυμάμαι καλά όμως, θέλει μια μικρή βάση για το σκληρό δίσκο από εκεί που βγαίνει το dvd, ΕΜ-ΑΙ-ΡΑΙΤ;

Ναι.

Προσωπικα εχω βαλει 256αρη και ειναι ολα φορτωμενα εκει.  Μολις ειχα παρει τη θηκη για τον hdd απο eBay, ετοιμαζομουν για την παραγγελια του 128αρη ssd και ημουν ετοιμος να "πεταξω" το superdrive, οταν με ενημερωσε το SMART πως ο δισκος ειναι για αλλαγη. Οποτε μου μεινε στο χερι η θηκη του σκληρου, το superdrive ακομα στο mbp και η παραγγελια του 128αρη εγινε 256αρης.

Θα ειναι το καλυτερο upgrade που εχεις κανει :-)

Δημοσ.

Τόσο μεγάλη διαφορά;!

Αναλογως του μεγεθους του ssd παντα, βαζεις κατα προτεραιοτητα το λειτουργικο, και υστερα οτι χωραει και χρησιμοποιεις συχνα (απο software παντα). Αρχεια (ταινιες / mp3 και λοιπα συμπαγκαλα) πανε στον hdd. Ενημερωτικα ενας hdd ειχει read / write καπου στο 150mb / sec, ο ssd βαραει 500αρες. Αυτο βεβαια σε μεγαλα αρχεια, οταν αρχιζουν μικρα αρχειακα σκορπια απο δω και απο κει ο ssd νικαει κατα κρατος με μεγαλη διαφορα

PS1. Καντε ramdisk να χαρειτε ρε. Ο ssd μπροστα του σερνεται. 5gb ( η 50?) read / write ειχα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...