Nanni Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Γνωρίζει κανείς αν πωλούνται κάπου τέτοια κλιπάκια (δεν ξέρω την επίσημη ορολογία τους); Ευχαριστώ Γιάννης
SPANK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ρωτα σε ενα κατάστημα με ηλεκτρονικά η αν βρεις στο ebay
Nanni Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Για το ebay δεν ξερω πως να τα γραψω. Οσο για καταστημα, εδω στην Χαλκιδα οταν τους δειχνεις τετοια πραματα κοιτανε λες και ειδαν εξωγηινο. Ευχαριστω παντως φιλε μου.
doakes Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτα δεν ξαναμπαινουν, πρεπει να ξεκολληθει ο παλιος και να ξανακολληθει με κολλητηρι νεος κοννεκτορας.Σου σπασε απτο λαπτοπ σου?
Nanni Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Λεγοντας κλιπς εννοω τα μαυρα που κουμπωνουν και συγκρατουν τις καλωδιοταινιες στην θεση τους. Εχει χαθει το ενα και δεν μπορω να συγκρατησω την ταινια.
doakes Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι καταλαβα τι λες, θελεις να βρεις να αλλαξεις μονο το πλαστικο κλιψακι, εγω σου λεω πρεπει να αλλαχτει ολος ο flex cable connector, δεν αλλαζει μονο το κλιψακι.
Nanni Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειμαι γνωστης του θεματος. Πιστευα οτι μπορουσα να βρω μονο το πλαστικο καπακι, μιας και δεν εχει σπασει. Θα χρειαστω κολλητηρι δηλαδη και ενα flex cable connector καινουριο.
doakes Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ειναι πολυ λεπτες οι κολλησεις δε νομιζω οτι μπορεις να το κανεις μονος σου με ενα κοινο κολλητηρι, καλυτερα πηγαινε το σε καποιον ηλεκτρονικο.
Nanni Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστω για την βοηθεια σου φιλε doakes.
Roger Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 βαλε την καλωδιοταινια στην θεση της και βαλε αρκετη σιλικονη(θερμοκολλα )και θα πιασει.Τα εχουμε χιλιοκανει 1
dangar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορείς να ψάξεις και εδώ - http://www.marelectronics.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα