Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη σας μερα.Απο χθες το βραδυ αυξηθηκε στο σπιτι με Forthnet,h ταχυτητα απο κατω απο 3000Kbps

σε πανω απο 5000Kbps (περιπου 70%)και στη δουλεια,που ειμαι τωρα,με Hol απο 16000 που ειμαι σταθερα εδω και χρονια,σε17332 (Kbps.)Τα υπολοιπα στοιχεια των προφιλ ειναι αμεταβλητα.Ειμαι Θεσ-νικη.Φυσικα και δε παραπονιέμαι,απλα θα θελα να ξερω αν υπαρχει καποια τεχνολογικη(η αλλη)εξηγηση.

Υ.Γ. σημερα εχει εγκαινια η ΔΕΘ.

Δημοσ.

Μπορεί να έκαναν καμια αναβάθμιση στο dslam αφου σου αυξήθηκε μην το ψάχνεις και πολυ αλλα να το χαρείς :P

Δημοσ.

μπορεί να έδωσαν παραπάνω ταχύτητα  στην περιοχή λόγω των υψηλών απαιτήσεων των ημερών από τα εταιρικά περίπτερα...

Δημοσ.

μπορεί να έδωσαν παραπάνω ταχύτητα  στην περιοχή λόγω των υψηλών απαιτήσεων των ημερών από τα εταιρικά περίπτερα...

Επειδη αυτο σκεφτηκα κι εγω,απλα δεν ηξερα οτι αυτο ειναι εφικτο,ειδικα για τη γραμμη της Forthnet με τη τραγικη ταχυτητα 3000Kbps σε 24αρα.καθως μου χουν πει οτι αυτο ειναι το καλυτερο που μπορουν λογω 45Attenuation.Τεσπα θα το χαρω κι εγω οσο κρατησει.

• Like 1
Δημοσ.

α.45 attenuation ειναι παρα πολυ.

απο εκει και περα λογοι για να ανεβει η ταχυτητα μιας γραμμης ειναι.

α.αλλαγη profile που τις περισσοτερες φορες αλλα οχι ολες φαινεται απο την αλλαγη του margin.

β.να λειπει πολυς κοσμος και να εχει κλεισει το ρουτερ οποτε με λιγοτερο crosstalk παιζεις καλυτερα.

γ.αλλαγη η επιδιορθωση καποιου καλωδιου κεντρικου η απερχομενου που μπορει να ειχε θεματα.

δ.αλλαγη των παλιο καφαο που μπορει να ηταν με τις βιδες στα καινουρια που ειναι με ρεγκλετες.

ε.αλλαγη του output power απο το dslam που δυσκολο να εχει γινει αφου συνηθως ειναι στο max.

st.αλλαγη καποιας καρταςστο dslam η καποιο πιο νεο firmware πανω στην καρτα που να συνεργαζεται καλυτερα με το ρουτερ που εχεις.

η.καποιο remote update στο ρουτερ.

Δημοσ.

Τοτε μιλαμε για μεγαλη συμπτωση γιατι η μια γραμμη (Hol)ειναι στο κεντρο και η αλλη (Forthnet)στα περιχωρα.Οπως προειπα δε παραπονιεμαι,απλα ελπιζω να παραμεινει αυτη η ταχυτητα ειδικα τα 5000Kbps και μετα τη ΔΕΘ.Τα προφιλ δεν εχουν αλλαξει και στα 2 ρουτερ.

Δημοσ.

Τοτε μιλαμε για μεγαλη συμπτωση γιατι η μια γραμμη (Hol)ειναι στο κεντρο και η αλλη (Forthnet)στα περιχωρα.Οπως προειπα δε παραπονιεμαι,απλα ελπιζω να παραμεινει αυτη η ταχυτητα ειδικα τα 5000Kbps και μετα τη ΔΕΘ.Τα προφιλ δεν εχουν αλλαξει και στα 2 ρουτερ.

αν και υπαρχουν καποια παραξενα profile που δεν βλεπεις αλλαγη στο margin εν τουτοις δυσκολο να στο αλλαξαν ετσι χωρις λογο.θα το δεις μετα την δεθ και γενικοτερα μετα το weekend

Δημοσ.

Να σε καλα (ξανα)ευχαριστω για τον χρονο σου.

τι μπορει τωρα να ειναι απο ολα αυτα ποτε δεν ξερεις δυστυχως.αν ειναι crosstalk θα φανει.αν ειναι αλλαγη σε kv ενταξει το βλεπεις και αυτο.ολα τα αλλα δυσκολο να τα δεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπορεί να έκαναν καμια αναβάθμιση στο dslam αφου σου αυξήθηκε μην το ψάχνεις και πολυ αλλα να το χαρείς :P

ναι πέρασε ο Harry Potter...

...seriously? :P

το πιο πιθανό είναι να μειώθηκε το crosstalk ή να διορθώθηκε κάποιο πρόβλημα...

Δημοσ.

ναι πέρασε ο Harry Potter...

...seriously? :P

το πιο πιθανό είναι να μειώθηκε το crosstalk ή να διορθώθηκε κάποιο πρόβλημα...

Με οτε ποτε μην εισαι σίγουρος τουλάχιστον εγω δεν ειμαι :P

Δημοσ.

ετσι και αλλιως στο dslam η μονη αναβαθμιση που μπορει να γινει ειναι ειτε με αλλο firmware σε ολο το dslam ειτε να εχειμπει καποια αλλη καρτα και να ειναι πιο νεο revision.αν και 2 Mbit φαινονται πολλα για τετοια αλλαγη.αλλα και τα 2 ειναι πιθανα.αναβαθμισεις σε dslam γινονται αρκετα συχνα οπως επισης και τα παλια revision καρτες καποιες φορες αλλαζουν με αλλα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Με οτε ποτε μην εισαι σίγουρος τουλάχιστον εγω δεν ειμαι :P

ναι ενώ οι υπόλοιποι μας αγαπάνε και μας φροντίζουν για την ψυχή της μάνας μας...

Δημοσ.

ναι ενώ οι υπόλοιποι μας αγαπάνε και μας φροντίζουν για την ψυχή της μάνας μας...

Όχι αλλα οσο εξαρτώνται απο τον οτε οι providers ειναι καταδικασμένοι (και οι χρήστες) , τι αλλο μπορει να γίνει δεν ξέρω

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι όπως πχ το gap σε συγκεκριμένα dslams της Forthnet, εξαρτάται από τον ΟΤΕ...

...not

ή το απαράδεκτο πρόβλημα της Wind με τις τρισάθλιες ταχύτητες σε adsl που έχει προκύψει τελευταία

ας μην ξεχνάμε και το GRIX Peering...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...