Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος μιλησε για ban; Μονος σου τα λες μονος σου τα πιστευεις; Κανετε ομαδικη επιθεση 3 ατομα σε 1 χωρις καμια αποδειξη και προσπαθειτε να βγητε και απο πανω. Περιμενω φωτο απο τον κυριο trexx οτι η 7950 τραβαει τα watt που φαινονται στην αμφιλεγομενη φωτο. 

μην κανεις γαργαρα ομως και την δικη σου ετσι... την περιμενουν να την δουν .. αποστομοσε λοιπον τον κυριο παραπληροφορηση

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μήν σκοτώνεστε με τα ρεύματα,και μόνο τα bloody drivers της amd φτάνουν για να μην πάρεις amd.Και μόνο που θυμάμαι την 6850 με πιάνει κρύος ιδρώτας.

Δημοσ.

Για πες και κατασκευαστή τότε να τελειώνουμε, έμενε φαίνεται στην υπογραφή. Μην κράζεις τις 7950 λόγω συγκεκριμένης υλοποίησης.

Αν θέλει 2χ8πινα η δικιά σου δεν έχω ιδέα τι σκεφτόταν αυτός που τα 'βαλε πάνω της, αυτά είναι 150w each (θεωρητικά πάντα). Πάντως 408w αν είναι full load, αποκλείεται να είναι 300+ η 7950 από απώλειες και μόνο.

Δημοσ.

7950 boost vapor-x. Ξέρεις καμιά καλύτερη υλοποιήση;

Της Gigabyte που αγόρασα; :P Πέραν του αστείου πάντως, είσαι ο μόνος που έχω δει να μιλάει για 300w+ 7950.

Δημοσ.

7950 boost vapor-x. Ξέρεις καμιά καλύτερη υλοποιήση;

το μαμισες 1x6pin 1x8pin

Παμε ξανα γιατι μαλλον η ωρα εχει περασει και εχουμε τσιμπλες στα ματακια...

φωτο .. οχι μετρησεις απο benches  γιατι αυτοι ξερουν τι ρευματα πρεπει να βαλουν κλπ κλπ που μαλλον χλωμο κοβω να εισαι τρελος γνωστης και να τα εχεις βαλει καρφωτα εσυ.. μαλλον για auto  σε βλεπω και κανεις τον σταυρο σου που εχεις llc

Δημοσ.

Της GIgabyte που αγόρασα; :P

Και ναι και όχι. Δλδ στον οποιονδήποτε την giga θα πρότεινα (3 χρόνια εγγύηση και τέλος). Για μένα θα ξαναπαρνα (μεταξύ των 7950) την sap.

http://www.hardocp.com/article/2011/11/03/amd_fx8150_multigpu_gameplay_performance_review/2#.Ui0FiT_fVfE

@Σώτος. Δυο 8πινα έχει, ψάξε το, θα το βρεις.

Δημοσ.

Γιατί δλδ (για να βγει και τπτ χρήσιμο απ΄τη συζήτηση) τι καλύτερο έχει η Sapphire; Επίσης αν ισχύει ότι είναι 6+8πιν τότε μιλάμε για θεωρητικό 300άρι μέγιστο που απλά δεν πρόκειται να το φτάσει ποτέ.

Δημοσ.

το μαμισες 1x6pin 1x8pin

Παμε ξανα γιατι μαλλον η ωρα εχει περασει και εχουμε τσιμπλες στα ματακια...

φωτο .. οχι μετρησεις απο benches  γιατι αυτοι ξερουν τι ρευματα πρεπει να βαλουν κλπ κλπ που μαλλον χλωμο κοβω να εισαι τρελος γνωστης και να τα εχεις βαλει καρφωτα εσυ.. μαλλον για auto  σε βλεπω και κανεις τον σταυρο σου που εχεις llc

Φιλε μου παριστανεις τον χαζο; Γιατι να πρεπει να αποδειξω εγω πως δεν ειμαι ελεφαντας, αλλα εσυ στο οτι ειμαι; Ο κυριος Τrexx ποσταρει μια φωτο απο το πουθενα και εγω που ποσταρω απο μεγαλα review ειμαι ανακριβεις;

Πρωτα θα ποσταρει σοβαρη φωτο με 7950 σε full load μετρημενη μονη της. 

Δημοσ.

8+8 είναι αδερφέ και έχει (πολύ) καλύτερο σύστημα ψύξης. Για αγορά και πρόταση δεν ήτσν ποτέ τοπ, άλλο αυτό,.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...