Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λες ρε μεγαλε σοβαρα μιλας επειδη ειχε μια 7950 και δεν ηξερε να την δουλευει φταιει η καρτα; Εγω δεν ειδα κανενα + να αναφερει για την 7950, μονο trolling στα -. Οσο για τα watt και την φωτο δεν βλεπω pic απο 7950 cpu stress test κτλπ οποτε αντε για υπνο κουταβακια μου!!!

Ενα wattομετρο βλεπω με κατι νουμερα, μπορει να μετραει το οτιδηποτε.

φιλος, δεν με ξερεις και απο χτες για να μου μιλας ετσι.. χαλαρωσε λιγακι και αραξε λιγο στα κυβικα σου..

ψαξε βρες την ψηφιακη σου και τρεξε ενα prime 95 και heaven συγχρονως και μετρα λιγο καταναλωση.. μονο που οταν την δεις θυμησου να πατησεις το κλειστρο να τραβηξεις την φωτο αντι να μαζευεις τα σαγονια σου απο το πατωμα.

και ασε το post counting και flaming συγχρονως για αλλα θεματα.

και οσον αφορα το wattoμετρο  μετραγε το πλυντηριο πιατων ...λολ

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν είσαι large τύπος που δεν σε πειράζουν ούτε τα 300+ watt

300+ watt stock η 7950 σε load ή όλο το pc?

Δημοσ.

Μετά τις επίσημες διαβεβαιώσεις από την εταιρία για την επάρκεια του 550, περιμένω να δω τον 8120 + 7970. Πόσταρε εσύ κάτι κι ας είναι και ψέματα.

300+ watt stock η 7950 σε load ή όλο το pc?

350 μόνο με την κάρτα σε load, ρτουλάχιστον 290 η κάρτα με δεδομένο το setup. (intel + ssd + wd red + 1.5v ram + gold psu)

Δημοσ.

Φυσικά και τον παίρνει άνετα με XFX 550 και 7950 χωρίς oc.Για oc δεν έχω δει να προτείνεται κάτι τέτοιο.

την άλλη φορά δε με βγάλατε τρελό με τον γνώστη stormp(δεν θυμάμαι το όνομά του)όταν είπα να βάλει 650 τροφοδοτικό για να έχει και λίγο αέρα;8320+7950 αν θυμάμαι σωστά........

edit:

τώρα είδα ποιος ανέβασε το βίντεο..........ο αξιόπιστος rewier ATEN-RA :lol:

• Like 1
Δημοσ.

φιλος, δεν με ξερεις και απο χτες για να μου μιλας ετσι.. χαλαρωσε λιγακι και αραξε λιγο στα κυβικα σου..

ψαξε βρες την ψηφιακη σου και τρεξε ενα prime 95 και heaven συγχρονως και μετρα λιγο καταναλωση.. μονο που οταν την δεις θυμησου να πατησεις το κλειστρο να τραβηξεις την φωτο αντι να μαζευεις τα σαγονια σου απο το πατωμα.

και ασε το post counting και flaming συγχρονως για αλλα θεματα.

και οσον αφορα το wattoμετρο  μετραγε το πλυντηριο πιατων ...λολ

Το μεγαλος σε πειραξε φανταζομαι; Εχεις δικιο εκανα λαθος εισαι μικρος. Εχω αναφερει οτι με 550 τροφοδοτικο fx 8120 @ 4.5ghz + 7870 tahiti ο.c περναγε prime + heaven απροβληματιστα.

Οταν βρει ο κυριος trexx την ψηφιακη του μηχανη θα λαβεται και την απαντηση ωστε να γινεται ξεφτιλα μια και καλη.

ThReSh

αρχισανε να μασανε τα λογακια τους

Δημοσ.

τουλάχιστον 290watt σε full load η 7950 stock clocks μόνη της?

Κάνε τον επιμερισμό με βάση τα παραπάνω στοιχεία και υπολόγισε το σφάλμα του μετρητή. Βγάλε και 10% μετά γιατι μιλάω για για πρίζα.

Το μεγαλος σε πειραξε φανταζομαι; Εχεις δικιο εκανα λαθος εισαι μικρος. Εχω αναφερει οτι με 550 τροφοδοτικο fx 8120 @ 4.5ghz + 7870 tahiti ο.c περναγε prime + heaven απροβληματιστα.

Αυτό σημαίνει ότι δουλεύει, ε?

Δημοσ.

Κάνε τον επιμερισμό με βάση τα παραπάνω στοιχεία και υπολόγισε το σφάλμα του μετρητή. Βγάλε και 10% μετά γιατι μιλάω για για πρίζα.

Αυτό σημαίνει ότι δουλεύει, ε?

Αρχισαμε τα μισολογα ε; 10%, λαθος μετρητη κτλπ. Σου ειπα η θα μιλας με αποδειξεις η αντε στην σπηλια σου παλι. Ανακριβειες του στυλ κολλαει και post με φωτο ενα wattομετρο με κανουν να γελαω.

οχι δεν δουλευει περναει prime(100% cpu load) + heaven (100% gpu load) σβηστο..... :lol:

Δημοσ.

Οταν βρει ο κυριος trexx την ψηφιακη του μηχανη θα λαβεται και την απαντηση ωστε να γινεται ξεφτιλα μια και καλη.

ThReSh

αρχισανε να μασανε τα λογακια τους

αφου συνεχιζεις σε αυτο το υφος να στο κανω κρεμουλα για να το φας-καταλαβεις.

αφου εισαι παλιος (κοινως εχεις μπαναριστει κατα το παρελθον μια η και περισσοτερες φορες) θα θυμασαι ειτε εδω ειτε στο διπλανο φορουμ  τις διαφωνιες μου με τον Δεινοσαυρο-Trexx.

και βλεπεις οτι θελεις. βαζεις πληθυντικους οτι λουφαζουμε κλπ και εντασεις ατομα στο ιδιο στρατοπεδο.

η αληθεια ειναι αυτη με μια μικρη αποκλιση που σου λεει τωρα τι δεν καταλαβαινεις , προβλημα δικο σου.

οποτε και προφανως το οτι κανεις σαματα και κανεις ακομα ενα θεμα flame με τον τροπο σου μαλλον δικαιολογει τα ban σου.

δεν υπαρχει λοιπον λογος περαιτερω ενασχολησης μαζι σου φιλε μου γιατι απλα την φωτογραφικη του ο ιντελας την εχει και στην εδειξε. δειξτου και εσυ τα δικα σου με amd λοιπον.και ασε επιμερους το flaming/trolling  γιατι ερχονται αναφορες ουρανοκατεβατες

• Super Moderators
Δημοσ.

βλέπω αυτά και με παραξενεύουν, τόσο πολύ έξω έχουν πέσει? και με το 10% επιπλέον που λες, δεν τα πιάνουν και πάλι...

avg=126w, peak=144w, maximum=179w

http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_780_Lightning/24.html

power_average.gifpower_peak.gifpower_maximum.gif

Δημοσ.

Αρχισαμε τα μισολογα ε; 10%, λαθος μετρητη κτλπ. Σου ειπα η θα μιλας με αποδειξεις η αντε στην σπηλια σου παλι. Ανακριβειες του στυλ κολλαει και post με φωτο ενα wattομετρο με κανουν να γελαω.

οχι δεν δουλευει περναει prime(100% cpu load) + heaven (100% gpu load) σβηστο..... :lol:

efficiency του τροφοδοτικού λέγεται αυτό, μπορεί και να το έχεις ακουστά. Σόρυ που δεν έχω πλατινουμ αλλά απλά gold. 100% να ξέρεις ότι δεν υπάρχει και ότι δεν γίνεται να υπάρξει.

@Χάρη οι μετρήσεις μου λενε άλλα, αν θες σου στέλων συγκριμένα αρχεία στο skype σε κάποια φάση.

Δημοσ.

Έλεος με την παραπληροφόρηση που λέγαμε, πως τραβάει 300w η 7950 όταν το Load από 2x 6pin + PCI-e είναι 3x75= 225watt MAX;

Άσε που σε όλα τα site με benchmark, συγκρίσεις κτλ θα δεις ότι σε κατανάλωση είναι σχεδόν το ίδιο η 760 με την 7950, με system load 315-330w και όχι μόνο για τις GPU.

Δημοσ.

αφου συνεχιζεις σε αυτο το υφος να στο κανω κρεμουλα για να το φας-καταλαβεις.

αφου εισαι παλιος (κοινως εχεις μπαναριστει κατα το παρελθον μια η και περισσοτερες φορες) θα θυμασαι ειτε εδω ειτε στο διπλανο φορουμ  τις διαφωνιες μου με τον Δεινοσαυρο-Trexx.

και βλεπεις οτι θελεις. βαζεις πληθυντικους οτι λουφαζουμε κλπ και εντασεις ατομα στο ιδιο στρατοπεδο.

η αληθεια ειναι αυτη με μια μικρη αποκλιση που σου λεει τωρα τι δεν καταλαβαινεις , προβλημα δικο σου.

οποτε και προφανως το οτι κανεις σαματα και κανεις ακομα ενα θεμα flame με τον τροπο σου μαλλον δικαιολογει τα ban σου.

δεν υπαρχει λοιπον λογος περαιτερω ενασχολησης μαζι σου φιλε μου γιατι απλα την φωτογραφικη του ο ιντελας την εχει και στην εδειξε. δειξτου και εσυ τα δικα σου με amd λοιπον.και ασε επιμερους το flaming/trolling  γιατι ερχονται αναφορες ουρανοκατεβατες

Ποιος μιλησε για ban; Μονος σου τα λες μονος σου τα πιστευεις; Κανετε ομαδικη επιθεση 3 ατομα σε 1 χωρις καμια αποδειξη και προσπαθειτε να βγειτε και απο πανω. Περιμενω φωτο απο τον κυριο trexx οτι η 7950 τραβαει τα watt που φαινονται στην αμφιλεγομενη φωτο. 

• Super Moderators
Δημοσ.

@Χάρη οι μετρήσεις μου λενε άλλα, αν θες σου στέλων συγκριμένα αρχεία στο skype σε κάποια φάση.

μπορεί να φταίει το wattoμετρο τότε, γιατί όπως και να το κάνουμε εμπιστεύομαι αρκετά το techpowerup...

έχει πάρει το μάτι σου κάνα review που να έχει single card τόσο μεγάλη κατανάλωση?

• Like 1
Δημοσ.

Έλεος με την παραπληροφόρηση που λέγαμε, πως τραβάει 300w η 7950 όταν το Load από 2x 6pin + PCI-e είναι 3x75= 225watt MAX;

Άσε που σε όλα τα site με benchmark, συγκρίσεις κτλ θα δεις ότι σε κατανάλωση είναι σχεδόν το ίδιο η 760 με την 7950, με system load 315-330w και όχι μόνο για τις GPU.

Λάθος είναι η λογική σου αλλά με βολεύει. Τι θα κάνεις αν σου πω ότι η δικιά μου 7950 θέλει 2 x 8pin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...