sobi1984 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 ASUS HD7870-DC2-2GD5-V2 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL στα 242.49 την αγορασε προσφατα φυλος μου. φανταστικη! σε αυτα τα λεφτα πλεον δεν πας στην συγκεκριμενη εκτος και αν θελεις ντε και καλα να εχεις asus .. διαφορες αναμεσα σε 7950 και 760 αν οχι χαοτικες ειναι παρα πολλες
cliobaccarra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 i5 2500 stock + 7950 stock = Κι έχει πλάκα όταν προτείνετε καμια 7950 με τον 8320 και το xfx 550. Και με σχόλιο "άνετα σε παίρνει"... Και γιατι να πρεπει να πιστεψω μια φωτογραφια σου απο την στιγμη που τα εχω μπροστα μου; Αρκετα πλεον ολοι εχουμε καταλαβει τι ρολο βαρας, ξεκινας και μιλας για προβληματα και bugs και καταληγεις σε καταναλωσεις και ποιος ξερει που ακομα μολις διαψεφτουν και αυτα που γραφεις. Επισης κατειχα το cpu της υπογραφης o.c στα 4.5 με 7870 tahiti ο.c και μαντεψε τι τροφοδοτικο; 550watt no brand χωρις να κανει το απολυτο κιχ σε full load καταστασεις prime+ heaven ταυτοχρονα. Για αυτο σου λεω αγορακι μου ασε τα pc και γυρνα στην σπηλια σου!!!
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντα η καλύτερη απεικόνιση έριχνε τις επιδόσεις,γιατί δεν παίζετε τότε σε 1024x768 χωρίς κανένα φίλτρο να χτυπάτε 1000 καρέ.. ? Μίλησα για εμπειρία χρήσης που φυσικά αν δεν έχεις δει δεν ξέρεις.. ούτε σου λείπει .. το οτι πέσατε πολλοί στην καλο καλυμμένη παγίδα - συγκυρία της σειράς 7xxx που έδωσε καρέ για να σας απομυζήσει οικονομικά,- πράγμα που μπορούσα να ειχα πάθει και εγώ αν εκείνη την εποχή δεν υποστηριζόντουσαν στο osx - το γεγονός αυτό λοιπόν μην σας κάνει να χάνετε την αντικειμενικότητα σας.. Δεν υπάρχει κανένας ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογος ένας αυριανός αγοραστής να πάρει μια κάρτα απο την σειρά 7 εκτός κ αν την βρει μεταχειρισμένη σε καλή τιμή.. και το ξέρετε αυτό.. όλη η ένσταση μου λοιπόν είναι πάνω σ'αυτο .. μα όλη.. και μην είσαστε επιλεκτικοί στις απαντήσεις σας έθεσα 3 γεγονότα πιο πανω διαλέξατε να απαντήσετε μόνο στο ενα γιατι νομίζετε οτι το PhysX είναι αδύναμο.. ε Δεν είναι .. είχα τόσο καιρο την 660ti και δεν ασχολήθηκα με το PhysX,κρίμα φαίνεται ωραίο...
sobi1984 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Και γιατι να πρεπει να πιστεψω μια φωτογραφια σου απο την στιγμη που τα εχω μπροστα μου; Αρκετα πλεον ολοι εχουμε καταλαβει τι ρολο βαρας, ξεκινας και μιλας για προβληματα και bugs και καταληγεις σε καταναλωσεις και ποιος ξερει που ακομα μολις διαψεφτουν και αυτα που γραφεις. το θεμα ειναι οτι την εχει την 7950... και σου λεει τα + και τα - της. τωρα αν εσυ δεν το βλεπεις δεν πειραζει...αυτος την εβαλε την φωτο και σου δειξε οτι δεν λεει μ@λ@κιες 1
Trexx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αφού τα έχεις μπροστά σου γιατί δεν ποστάρεις το αντίστοιχο; Στα 750w σε υπολογίζω, διέψευσε με αν μπορείς. Κατά τα άλλα μην πορώνεσαι πολύ, είσαι αρκετά καινούριος και έχουν ηδη μοιραστεί τα μεροκάματα. Το πάθος βέβαια δεν θα πάει χαμένο, μελλοντικά θα ενταχθείς και συ στο κόλπο. 2
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Σιγά μην είναι χίλια και από πότε ενδιαφέρει τον overclocker/enthusiast η κατανάλωση; 7970 +buldoza=3φασικο direct από κολόνα
cliobaccarra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ασε τα κολπακια και δεν ειμαι τοσο καινουργιος οσο νομιζεις. Αυτα στο διπλανο forum και σε καμια κοντριτσα bench με venom.
Trexx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Περιμένω φωτο, αλλιώς για ύπνο. Κι εγώ θα είμαι καλοπροαίρετος, θα πιστέψω τη μέτρηση. Όταν θα βγάλεις 900w θα σου πω τι έκανε λάθος και θα πάει στα 700.
cliobaccarra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 7970 +buldoza=3φασικο direct από κολόνα Να και το γατακι ειπα και εγω δεν θα εμφανιστει να βοηθησει. Μολις αρχισε να τα μασαει ο φιλος σου πεταχτηκες να βοηθησεις ε;
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 σιαμαία......τι φίλος δώσε πόνο δεινόσαυρεΑντώνηΠαρtrexx
sobi1984 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Να και το γατακι ειπα και εγω δεν θα εμφανιστει να βοηθησει. Μολις αρχισε να τα μασαει ο φιλος σου πεταχτηκες να βοηθησεις ε; δεν μασαει ο φιλος του .. εσυ δεν βγαζεις φωτο .. (σπερνω λιγο την διχονια )
phanispal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Έχουμε νέο αίμα στο AMDoπαρεάκι ε... Η 7950 φτάνει εύκολα τα 220W κλοκαρισμένη. Όταν θα έχω το μετρητή στα χέρια μου θα το τσεκάρω από πρώτο χέρι. 1
cliobaccarra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 το θεμα ειναι οτι την εχει την 7950... και σου λεει τα + και τα - της. τωρα αν εσυ δεν το βλεπεις δεν πειραζει...αυτος την εβαλε την φωτο και σου δειξε οτι δεν λεει μ@λ@κιες Τι λες ρε μεγαλε σοβαρα μιλας επειδη ειχε μια 7950 και δεν ηξερε να την δουλευει φταιει η καρτα; Εγω δεν ειδα κανενα + να αναφερει για την 7950, μονο trolling στα -. Οσο για τα watt και την φωτο δεν βλεπω pic απο 7950 cpu stress test κτλπ οποτε αντε για υπνο κουταβακια μου!!! Ενα wattομετρο βλεπω με κατι νουμερα, μπορει να μετραει το οτιδηποτε.
Millennium Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Φυσικά και τον παίρνει άνετα με XFX 550 και 7950 χωρίς oc.Για oc δεν έχω δει να προτείνεται κάτι τέτοιο. 1
cliobaccarra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Οταν θα postaρεις σωστη pic θα λαβεις και την απαντηση . Για την ωρα ξυδακι για τα νευρακια σας και καλα σας throtlling. Οχι Μillenium μην τους χαλας το συννεφακι, καπου πρεπει να δικαιολογηθουν τα επιπλεον ευρω και το αρμεγμα που πεφτει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα