Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο που indie games παίζεις και με onboard VGA, και η αναφορά τους σε topic για κάρτα γραφικών έως 260€ είναι παντελώς άτοπη.

Αλλά όπως πάντα, άλλα ντ' άλλα, της Παρασκευής το γάλα.

Αναλόγως τι εννοείς indie game.Indie δεν είναι μόνο οτι arcade-like υπάρχει με low γραφικά αλλά μπορεί να θεωρηθεί και οτιδήπωτε φτιάχνεται από ανεξάρτητο studio, ανεξαρτήτως παραγωγής χωρίς να μπλέκουν publishers.Παραδείγματα πολλά με παιχνίδια από crowdfunding που χουν γραφικά και σεβαστό budget.

Και όπως είπα βγαίνουν κάτι κατοστί παιχνίδια τον χρόνο για PC,ακόμα και μόνο τα mainstream AAA (γιατί θα μπορούσαν να χαν physX και indie παιχνίδια) να λάβεις υπόψην που συνήθως είναι κάποιες δεκάδες ,στατιστικά αυτά που έχουν physX είναι ένα δείγμα.

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το μένος για τη σειρά 7xxx. Μια βδομάδα έχω την 7950, γιατί για τις δικές μου ανάγκες έκρινα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή και την προτίμησα έναντι της 760 και εξήγησα και τον λόγο προτίμησης, ενώ στον ts πρότεινα ανεπιφύλακτα την 760 αφού διευκρίνισε τις ανάγκες του... Δηλαδή τι πρέπει να γίνει, όλοι να λέμε το ίδιο πράμα;

Κανένα μένος στην συνειδητή επιλογή και εγώ μαζί σου.. επιλέγεις έχεις κ την ευθύνη της απόφασης σου και είσαι κύριος με το παραπάνω.. στην συνειδητή παραπληροφόρηση είναι το πρόβλημα.. σε ανθρώπους που έρχονται εδώ να βοηθηθούν υποτίθεται ..

Δημοσ.

Κι εγώ 7950 έχω, και θα του πρότεινα κι εγώ πιο εύκολα την 760.

Μήπως αυτό λέει κάτι; :Ρ

Σοβαρά τώρα, ο TS είπε ότι διάβασε το συγκριτικό μεταξύ των δύο καρτών, και όλες τις απόψεις που έχουν κατατεθεί, υποκειμενικές ή αντικειμενικές.

Δεν πιστεύω ότι έχει ιδιαίτερο νόημα να το συζητάμε πλέον.

Απλά εγώ τόση ώρα θίγω το θέμα του οπαδισμού.

Απλά, ας περιμένει λίγες μέρες να δει αν θα υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη στο θέμα των τιμών πάνω απ' όλα.

• Like 1
Δημοσ.

Μαζί σας για τον οπαδισμό + παραπληροφόρηση, ψηφίζω ένα sticky που να λέει "Κάρτα γραφικών με 250: Αν σ'αρέσει το πράσινο 760 αν σ'αρέσει το κόκκινο 7950", περισσότερο νόημα θα έχει απ΄το να μετράμε ±1 fps στο Valley και να λέμε την μια ή άλλη καλύτερη.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είσαι large τύπος που δεν σε πειράζουν ούτε τα 300+ watt, ούτε τα 2d κολληματα, τότε όρμα. Κάθε σοβαρός άνθρωπος θα έπαιρνε gtx 760. Y.Γ. Κάτοχος "χρυσού κοματιού" 7950.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είσαι large τύπος που δεν σε πειράζουν ούτε τα 300+ watt, ούτε τα 2d κολληματα, τότε όρμα. Κάθε σοβαρός άνθρωπος θα έπαιρνε gtx 760. Y.Γ. Κάτοχος "χρυσού κοματιού" 7950.

Εσυ πρεπει να βλεπεις εφιαλτες στον υπνο σου δεν εξηγειται. Για ποια κολληματα μιλας με την 7950;

Επεξ/σία από cliobaccarra
Δημοσ.

Μιας και το ανέφερες: Νομίζω πως θα ήταν μια πολύ σημαντική προσθήκη για το συγκριτικό του Prospector8 το να βάλει και την κατανάλωση στο παιχνίδι.

Ξέρει τι λέει, αναφέρεται σε desktop flickering κ.λπ..

Το έχω κι εγώ. Βέβαια έχει σχεδόν εξαλειφθεί, αλλά παραμένει.

Δημοσ.

1) Κατανάλωση όσο περίπου ο επεξεργαστής σου. Φαντάσου.

2) Desktop flickering

3) unstavbe o/c bios settings

Για καφρολ φάση να κοροϊδεύεις κανα πιτσιρικά με 680 που δεν ξέρει να την δουλέψει, καλή είναι. Για σοβαρά πράγματα, παίρνεις την αντίστοιχη nvidia και  ησυχάζεις.

• Like 3
Δημοσ.

1) Κατανάλωση όσο περίπου ο επεξεργαστής σου

2) Desktop flickering

3) unstavle o/c bios settings

Για καφρολ φάση να κοροϊδεύεις κανα πιτσιρικά με 680 που δεν ξέρει να την δουλέψει, καλή είναι. Για σοβαρά πράγματα, παίρνεις την αντίστοιχη nvidia και  ησυχάζεις.

Φιλε μου ασε το trolling και τις χαζομαρες και σοβαρεψου, εχω περασει την μιση σειρα 7 απο τα χερια μου και με καμια δεν ειχα κανενα απο τα θεματα που λες. Συγκεκριμενα 2 7870 tahiti 1 7950 και 2 7970 ολες χιλιοφλασαρισμενες και δοκιμασμενες σε max o.c. Αν εσυ εχεις ελλειπης γνωσεις στο αντικειμενο δεν μπορεις να βγαζεις συμπερασματα απο το κεφαλι σου.

Δημοσ.

Ξέρεις τι είναι 2d? Αφού βάλεις μπρος τη γεννήτρια να ταϊσεις το θηρίο, ρίξε ένα βλέφαρο και στο θέμα.

ΥΓ. Βοήθεια του κοινού

α) αύξηση επιδόσεων στη σειρά 7χχχχ μετά τον 12.11

β) απώλεια επιδόσεων σε dx9

γ) θέματα αστάθειας λόγω driver

ψάξου

ΥΓ. 2 Κριτήριο δεν είναι το μηχάνημά σου. Πάρε την κάρτα σου και πάρε από αλλού μετρήσεις. Δεν πέρασε καν χρονος από τότε που η amd έστελνε πακέτο τις 7970 μαζί με i5 στους reviewers.

Δημοσ.

Σιγά μην είναι χίλια και από πότε ενδιαφέρει τον overclocker/enthusiast η κατανάλωση;

Δημοσ.

Ξέρεις τι είναι 2d? Αφού βάλεις μπρος τη γεννήτρια να ταϊσεις το θηρίο, ρίξε ένα βλέφαρο και στο θέμα.

Οχι εσενα περιμενω να μου πεις.....Θα το ηθελα πολυ αλλα επειδη η 7970 μου κανει λιγο Desktop flickering, οχι πολυ ισα ισα να μην μπορω να διαβασω το θεμα..  :lol:. Επισης επειδη ειναι o.c ειναι και unstable   :lol:  και μιας και το ανεφερες για να το βαλω μπροστα πρεπει να παρω ειδικη αδεια απο την ΔΕΗ......Απο οτι καταλαβαινεις ολα αυτα το καθιστουν αδυνατο..

• Like 1
Δημοσ.

i5 2500 stock + 7950 stock = IMG_1775_zps01b69e33.jpg~original

Κι έχει πλάκα όταν προτείνετε καμια 7950 με τον 8320 και το xfx 550. Και με σχόλιο "άνετα σε παίρνει"...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...