Ashmadia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Τότε θα χάσουν την εμπειρία physX σε περισσότερα από 1-2 παιχνίδια.. είναι κρίμα να μην γνωρίσεις ποτέ κάτι,και να έχεις δώσει τα ίδια ίσως και παραπάνω χρήματα. Εγω πιστευω πια οτι και σε αυτον τον τομεα κοντευει το 50-50. Η nv εχει phy, η amd gaming evolved σε πολλους/περισσοτερους τιτλους. Εγω στην εμπειρια μου θελω επιδοσεις, εσυ θελεις "ατμοσφαιρα". Τι, δεν πιστευω να ξεχνιεται ευκολα η εμπειρια του grid/dirt/tressfx? Και εκει η gaming εμπειρια ηταν πιο ασχημη στην μια απ τις 2 εταιριες. Και μην κοιταζετε μονο καρτες επιπεδου 7950/670+, ειδικα εσεις εδω που ειμαι σιγουρος οτι ειστε ετοιμοι να "ορμηξετε". Σκεφτειτε και τις "entry" 660/7850. Αξιολογησε την gaming εμπειρια και εκει. Επισης, τι performance drop φερνει το physx? Αυτο το εχουμε υποψιν? Αν ειναι να χρειαζεται το ηδη πολυ βαρυ Metro καρτα επιπεδου 770 minimum για να παιξεις σαν ανθρωπος και ρομαντικα, παει η μπαλα... Συμπερασματικα, καλο ειναι να λεγονται ολα στις προτασεις. Αυτο που εγω βλεπω, ειναι οτι σχεδον παντα δεν δινεται πληρης ενημερωση και αυτο καταληγει σε διαδικτυακο πολεμο. Peace
phanispal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Εκατοντάδες παιχνίδια λέει. Που τα 95 στα 100 είναι για κλάματα και δεν ασχολείται σχεδόν κανείς. Το PhysX ρίχνει τις επιδόσεις ε; Απ' την άλλη όμως, προτείνετε 7950 έναντι GTX 760 λόγω περισσότερης VRAM και φέρνετε σαν επιχείρημα τα mods του Skyrim με τα οποία αυξάνεται το VRAM usage. Όπως σας βολεύει για να σχηματίζετε εντυπώσεις. Συνεχίστε το παιχνιδάκι σας κάποιοι, καλά το πάτε.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Με οποαδηποτε απο τις 2 καρτες θα μεινει ικανοποιημενος. Και οι 2 εχουν κορυφαιο συστημα ψυξης επανω τους αφου μιλαμε για Gibabyte, εχουν 3 χρονια εγγυηση και φυσικα και οι 2 εχουν την αναλογη ποιοτητα κατασκευης.Ας βγαλουμε απο τη μεση ομως την καραμελα περι PhysX καθως οι Nvidia τρεχουν ΜΟΝΟ advanced PhysX με το αναλογο αντιτιμο σε επιδοσεις. Το απλo PhysX το τρεχουν και οι AMD αλλα χρειαζεται να επεμβεις εξωτερικα για να το ενεργοποιησεις. Κατα τα αλλα εχει σημασια το παλικαρι τι τυπος ειναι. Αν ειναι σαν εμενα που γουσταρω απλα να αγορασω ενα προιον οπως μια καρτα γραφικων και θελει απλα να την κουμπωσει επανω και να μην ξανασχοληθει μαζι της (εκτος απο driver updates) τοτε μια χαρα προταση ειναι και η GTX 760. Αν ομως ειναι απο την αλλη μερια του στρατοπαιδου και ειναι λιγο ανυσηχος και θελει και το OC του και την ενασχοληση αυτη τοτε η 7950 ειναι μονοδρομος καθως θα του αποδοσει τα μεγιστα. Long story short. - Εισαι χαλαρος τυπος? Παρε GTX 760 για να μην σε νοιαζει τιποτα. - Εισαι ποιο ενθουσιωδης? Τσιμπα την 7950 καθως αποτελει σιγουρα πολυ καλυτερη προταση. Τοσο απλα τα πραγματα. 1
Ashmadia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Εκατοντάδες παιχνίδια λέει. Που τα 95 στα 100 είναι για κλάματα και δεν ασχολείται σχεδόν κανείς. Το PhysX ρίχνει τις επιδόσεις ε; Απ' την άλλη όμως, προτείνετε 7950 έναντι GTX 760 λόγω περισσότερης VRAM και φέρνετε σαν επιχείρημα τα mods του Skyrim με τα οποία αυξάνεται το VRAM usage. Όπως σας βολεύει για να σχηματίζετε εντυπώσεις. Συνεχίστε το παιχνιδάκι σας κάποιοι, καλά το πάτε. Για να καταλαβω κ εγω, και να βγαλω ενα νοημα μεσα απ το flame. Το Physx κατα την γνωμη σου δεν ριχνει επιδοσεις? Απο αυτο που γραφεις νομιζω οτι το δεχεσαι, αλλα το σνομπαρεις. 15% ειναι περιπου η μειωση στο Metro απ οτι διαβασα προχειρα, στην περιπτωση μιας 680. Την επομενη προταση ειναι που δεν καταλαβαινω. λοιπον. Διακρινεις ενα αρνητικο χαρακτηριστικο της 760, και αντιπαρερχεσαι στην προταση του οποιουδηποτε που περιλαμβανει ενα θετικο χαρακτηριστικο της 7950, ασχετως του ποσο συμβαλλει στην κοντρα τους. Ποση λογικη περιεχει αυτο..? Τεσπα, ξαναλεω peace, δεν χρειαζονται ολα αυτα
phanispal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Σωστός ikaruga24, με μόνη εξαίρεση ότι η 7950 δεν αποτελεί σίγουρα πολύ καλύτερη πρόταση. Αυτό ήταν λίγο παραπληροφόρηση. Πάνω κάτω στα ίδια παίζουν, με την 7950 πολύ ελαφρώς ταχύτερη, που κάποιες υλοποιήσεις έχουν και κάποια θεματάκια με τα BIOS. Ashmadia, έχω ξαναπεί, με ενοχλεί αφάνταστα η επιλεκτική πληροφόρηση και ο οπαδισμός, και από τις δύο πλευρές. Είναι μερικοί εδώ μέσα που τα παρουσιάζουν όπως θέλουν, ή όπως νομίζουν ότι τους βολεύει. Ναι, σιγά το PhysX, αλλά τα mods στο Skyrim μπλα μπλα μπλα. Τραγέλαφοι. 1
Ashmadia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Τωρα μιλας ομορφα, και συμφωνω με καθετι που εγραψες.
Fulgore1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 flugore1 συνεχίζεις την παραπληροφόρηση βλέπω......γιατί; http://www.insomnia.gr/topic/482222-βρήκα-κάτι-που-υποτίθεται-οτι-είναι-προσφορά-εί/?p=52591708 Εχεις δικιο κατσε να μυρισω τα νυχια μου οτι υπαρχει εκπτωση απο το Newsletter του Eshop που δεν μπορεσαν καν να την περασουν στις τιμες του καταλογου τους. Οσο για το τι συνεχιζω οπως λες ασχολιαστο .Φυσικα αν ισχυει ακομα η τιμη αυτη ειναι οτι καλυτερο μπορεις να αγορασεις στα λεφτα αυτα.
JimRdesign Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Θα ήθελα να σου απαντήσω λοιπον ποια παιχνίδια είχαν physX και ποια οχι,μετα απο ερευνά που έκανα σε Wiki και Metacritic,για τα παιχνίδια που βγήκαν στο PC και έχουν πάνω απο 80 βαθμολογία.(Worth it δλδ) Στο διάστημα ενος χρόνου δλδ απο Σεπ 2012 μέχρι και τώρα που μιλάμε βγήκαν τα εξης: Borderlands 2 Yes Dishonoured No Xcom Yes Hitman Absolution No DMC:Devil May Cry No Dead Space 3 No Crysis 3 No Tomb Raider No Far Cry 3 No BioShock Infinite Yes Metro LL Yes Grid 2 No Call of Juarez:Gunsliger No Company of Heroes 2 No The Walking Dead 2 No Saints Row 4 No Splinter Cell Blacklist No Castlevania Lord of Shadows No Lost Planet 3 Yes (τιμητικά μπήκε,λογο οτι έχει physX Παρολαυτά το game είναι Gtpk) Rome: Total War 2 No Άρα ένας που αγόρασε την 7950 αντί μιας 660ti, από τα 20 worth playing games,στερήθηκε το PhysX απο 4 games(ή 5 αν υπολογίσουμε και το Lost planet) που επίσης εχω την εντύπωση οτι το physX στο Xcom είναι Meh.. Οπότε ακριβολογόντας,σορυ άλλα πάλι καποιος δεν μπορεί να μας πείσει οτι χαίρεται το physX που του παρέχει η Nvidia.. Φιλικά πάντα. καλύτερα να χαρούμε το physx σε λίγα παιχνίδια παρά σε κανένα,μήν μας τρελένεις τώρα.
Millennium Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Εκατοντάδες παιχνίδια λέει. Που τα 95 στα 100 είναι για κλάματα και δεν ασχολείται σχεδόν κανείς. Ναι εκατοντάδες παιχνίδια βγαίνουν τον χρόνο στο PC.Το αν ασχολείται κανείς ή όχι φαίνεται και από τις πωλήσεις που ένα καλό indie μπορεί να χτυπήσει και μύρριο πωλήσεις και με τα indie events/festivals που έχουν ενισχυθεί τα τελευταία χρόνια.Αν εσύ δεν τα γνωρίζεις ή δε σε απασχολούν είναι άλλο θέμα.Ακόμα και τα ΑΑΑ games είναι αρκετές δεκάδες τον χρόνο.
phanispal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μόνο που indie games παίζεις και με onboard VGA, και η αναφορά τους σε topic για κάρτα γραφικών έως 260€ είναι παντελώς άτοπη. Αλλά όπως πάντα, άλλα ντ' άλλα, της Παρασκευής το γάλα.
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντα η καλύτερη απεικόνιση έριχνε τις επιδόσεις,γιατί δεν παίζετε τότε σε 1024x768 χωρίς κανένα φίλτρο να χτυπάτε 1000 καρέ.. ? Μίλησα για εμπειρία χρήσης που φυσικά αν δεν έχεις δει δεν ξέρεις.. ούτε σου λείπει .. το οτι πέσατε πολλοί στην καλο καλυμμένη παγίδα - συγκυρία της σειράς 7xxx που έδωσε καρέ για να σας απομυζήσει οικονομικά,- πράγμα που μπορούσα να ειχα πάθει και εγώ αν εκείνη την εποχή δεν υποστηριζόντουσαν στο osx - το γεγονός αυτό λοιπόν μην σας κάνει να χάνετε την αντικειμενικότητα σας.. Δεν υπάρχει κανένας ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογος ένας αυριανός αγοραστής να πάρει μια κάρτα απο την σειρά 7 εκτός κ αν την βρει μεταχειρισμένη σε καλή τιμή.. και το ξέρετε αυτό.. όλη η ένσταση μου λοιπόν είναι πάνω σ'αυτο .. μα όλη.. και μην είσαστε επιλεκτικοί στις απαντήσεις σας έθεσα 3 γεγονότα πιο πανω διαλέξατε να απαντήσετε μόνο στο ενα γιατι νομίζετε οτι το PhysX είναι αδύναμο.. ε Δεν είναι .. 2
Fulgore1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο περι μεταχειρισμενων 7950-70 θα παιξει πιο πολυ τωρα που θα βγουν οι νεες καρτες γραφικων της amd. Το ιδιο συμβαινει και με την 680 πχ δεν νομιζω να παει κανεις τωρα να την πληρωσει στην τιμη αυτη http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=680 για καινουργια οταν μπορει να παρει στα ιδια χρηματα την 770,μονο μεταχειρισμενη αν την αγορασει καποιος. Οσο για PhysX που αναφερθηκε παραπανω ειναι αληθεια οτι δεν υπαρχουν πολλα παιχνιδια προς το παρον που να το υποστηριζουν αλλα αυτο ισως αλλαξει στο μελλον,μιας και η Amd εχει γινει παρα πολυ ανταγωνιστικη γενικα στις καρτες γραφικων(επιδοσεις/τιμες/δωρεαν παιχνιδια),και ισως αναγκασει την Nvidia ετσι να αυξησει τα μελλοντικα παιχνιδια για physx. Παντως για τωρα υπαρχει η 670 του eshop αν ισχυει ακομα η προσφορα και η 7950 στα λεφτα αυτα.
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Τον λογο να παρει κανεις σήμερα 7xxx δεν μας είπες,και αν κάποιος απο ολους αυτούς που γράφουν υπέρ αυτών θα την αγόραζε για αυτόν αύριο το πρωί.. τα υπόλοιπα είναι γνωστά.. και πολύ ειπωμένα.. μην κάνουμε μια σαλάτα με σειρά 6xx και 9xxx λοιπόν όταν το menu είναι κρέας η ψάρι .. Αν θέλει oc στο έπακρο,κάτι που δείχνει να το κάνει λίγο καλύτερα η AMD τότε περιμένει την σειρά 9xxx. Αν θέλει Gaming editing cuda physx,vfm,hackint0sh πάει στην σειρά 7xx της nVidia. Αύριο σε αυτές τις τιμές που πουλάει τις παλιές κάρτες της 7xxx η AMD δεν έχει κανένα λόγο να πάει..πόσο μάλλον που σε ένα μήνα θα έχει χάσει τα μισά κ παραπάνω χρήματα του.
Fulgore1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αν δεν σε ενδιαφερει τοσο το oc πας για μια απο τις Gigabytehttp://www.skroutz.g...OC-rev-2-0.html Evga http://www.digital-m...rchFor=evga 760 Asus http://www.skroutz.g...ctCU-II-OC.html Msi http://www.skroutz.g...rozr-IV-OC.html Εγω παντως προτεινω ή Gigabyte ή Evga. Αν το μηνυμα παει για μενα εχω ηδη προτεινει,και προσθετω και την 670 απο eshop αν ισχυει ακομα η προσφορα.Για 7950 οπως αναφερα θα αγοραζα μονο αν με ενδιεφερε το Oc,ή μαλλον αν ηθελα 7950 θα περιμενα τις νεες καρτες γραφικων καλυτερα .
Zaknafein Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το μένος για τη σειρά 7xxx. Μια βδομάδα έχω την 7950, γιατί για τις δικές μου ανάγκες έκρινα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή και την προτίμησα έναντι της 760 και εξήγησα και τον λόγο προτίμησης, ενώ στον ts πρότεινα ανεπιφύλακτα την 760 αφού διευκρίνισε τις ανάγκες του... Δηλαδή τι πρέπει να γίνει, όλοι να λέμε το ίδιο πράμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα