georgedelimpasis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 βασικα δουλευω adobe photoshop,dreamweaver,illustrator καθημερινα αλλα πιο πολυ με νοιαζει για gaming perfomance
phanispal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Το θέμα δεν είναι ότι δεν αφορά τον TS, αλλά σχεδόν κανέναν. Εκείνους που τους αφορά, δε χρειάζεται να τους ενημερώσουμε, το ξέρουν ήδη. Αν κάποιον τον ενδιαφέρει το OpenCL, το πιθανότερο είναι να γνωρίζει ότι τον συμφέρει να πάει σε AMD.
georgedelimpasis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Το θέμα δεν είναι ότι δεν αφορά τον TS, αλλά σχεδόν κανέναν. Εκείνους που τους αφορά, δε χρειάζεται να τους ενημερώσουμε, το ξέρουν ήδη. Αν κάποιον τον ενδιαφέρει το OpenCL, το πιθανότερο είναι να γνωρίζει ότι τον συμφέρει να πάει σε AMD. δεν ξερω πολλα απο καρτες γραφικων αλλα τωρα εχω 2 ATI RADEON 4890 1GBx2 και δουλευω μια χαρα adobe photoshop,dreamweaver,illustrator
Teisos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 phanispal, να πω ότι ενώ χρησιμοποιώ αρκετά premiere ( όχι επαγγελματικά), δεν το ήξερα αυτό το στοιχείο των amd. Γιατί να μην αναφέρεται σα θετικό συγκριτικά με άλλη πρόταση; 2
phanispal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Έτσι όπως το βλέπω εγώ, όταν αναφέρεται από κάποιον που είναι κοινό μυστικό ότι είναι fanboy, εμένα αυτό με παραπέμπει αλλού. Σαφώς και τάσσομαι υπέρ της πληροφόρησης, αρκεί αυτή να είναι σφαιρική και αντικειμενική. Όταν είναι μονόπλευρη και επιτηδευμένη, ενοχλούμαι στον υπερθετικό βαθμό. Και, εκτός κι αν είναι η ιδέα μου, κάποιοι κάνουν ακριβώς αυτό. 2
Millennium Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 phanispal, να πω ότι ενώ χρησιμοποιώ αρκετά premiere ( όχι επαγγελματικά), δεν το ήξερα αυτό το στοιχείο των amd. Γιατί να μην αναφέρεται σα θετικό συγκριτικά με άλλη πρόταση; Με τη μηδαμινή διαφήμιση της AMD λογικό είναι. 1
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 παρόλο που ο cation(δε σε κόβω για fanboy)είναι σωστός σε αυτό που λέει,σου δίνω χίλια δικιά phanispla.είναι γνωστά κάποια άτομα εδώ(ακόμη και νεότερα μέλη όπως εγώ τους γνωρίζουν)για το fanboισμό τους και καταλαβαίνω τον τρόπο του μηνύματός σου.
adtakhs Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 παρόλο που ο cation(δε σε κόβω για fanboy)είναι σωστός σε αυτό που λέει,σου δίνω χίλια δικιά phanispla.είναι γνωστά κάποια άτομα εδώ(ακόμη και νεότερα μέλη όπως εγώ τους γνωρίζουν)για το fanboισμό τους και καταλαβαίνω τον τρόπο του μηνύματός σου. Αν αυτο απευθυνεται σε εμενα να κανετε ολοι σας μια αναζτηση στην ενοτητα των αναβαθμισεων και να δειτε ποσες GTX 760 εχω προτεινει την εποχη που η 7950 ειχε 295-320€ και η GTX 760 240-245€ και από EVGA στα 220€ με μεταφορικά !!! Από εκεί και πέρα όταν οι κάρτες παίζουν στα +20-25€ ανάλογα την υλοποίηση τα πράγματα είναι διαφορετικά. Υπάρχει review στο forum που επιβεβαιώνει όλα όσα λέω. Γιατί οι δικαιολογίες που ακούω έως τώρα είναι : 1) Μα θα χρησιμοποιήσω τα 3GB RAM ? 2) Μα θα χρησιμοποιήσω το COMPUTE που προσφέρει ? 3) Μα θα χρησιμοποιήσω το DX11.1 και DX11.2 ? 4) Μα είναι σίγουρο πως θα κλοκάρει ο ts? 5) Μα δεν μας νοιάζουν τα games που δίνει δώρο. ----------------------------------------------------------------- Για τους παραπάνω λόγους δίνω τα +20-30€ και παίρνω κάτι που μου τα προσφέρει με μοναδική εξαίρεση τα physX που ξέρω σε ποια ελάχιστα παιχνίδια υπάρχουν. Αυτά. Φυσικά και δίνω αυτά τα παραπάνω χρήματα ΑΝ τα διαθέτω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 1.Vram είναι και όχι RAM. 2.Γελάει ο κόσμος 3.Εδώ και αν γελάει 4.Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό 5.Επίσης υποκειμενικό
adtakhs Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 1.Vram είναι και όχι RAM. 2.Γελάει ο κόσμος 3.Εδώ και αν γελάει 4.Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό 5.Επίσης υποκειμενικό Ωραια απαντηση .... Λες και δεν κατάλαβες τι λέω .... Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Τι άλλο να πεις.
phanispal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Όταν με το DirectCompute, το OpenCL κ.λπ., ασχολείται 1 στους 2.000, περιμένεις να μη γελάει ο κόσμος; Με τις υποδιαστολές του DirectX να μη γελάει;
adtakhs Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Όταν με το DirectCompute, το OpenCL κ.λπ., ασχολείται 1 στους 2.000, περιμένεις να μη γελάει ο κόσμος; Με τις υποδιαστολές του DirectX να μη γελάει; Με το openCL δεν ασχολειται φιλε μου το 1% του κοσμου γιατι πολυ απλα ΔΕΝ μπαινει σε εξειδικευμένες εφαρμογές μόνο αλλά σε καθε λογής .... Είναι ανοικτό πρότυπο και όχι κλειδωμένο για αυτό και περπατάει πολύ πολύ γρήγορα. Ενα ξεζιπαρισμα να κανεις και εκει openCL βρίσκεις πλέον .... Ενημερωθείτε http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/hh404562%28v=vs.85%29.aspx http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/dn312084%28v=vs.85%29.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα