Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

full load δεν είναι η μέτρηση του trexx;

full load, stock clocks...

είπε ότι είναι 290w τουλάχιστον η κάρτα μόνης της κι εσύ έγραψες πιο πριν ότι είναι max 190-230 και τώρα λες ότι βγαίνουν τα νούμερα που έγραψε?

http://www.legitreviews.com/sapphire-radeon-hd-7950-3gb-vapor-x-video-card-review_2050/11

δες κι εδώ κατανάλωση συστήματος με πιο ενεργοβόρο cpu (3960X)

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

full load, stock clocks...

είπε ότι είναι 290w τουλάχιστον η κάρτα μόνης της κι εσύ έγραψες πιο πριν ότι είναι max 190-230 και τώρα λες ότι βγαίνουν τα νούμερα που έγραψε?

αυτό δε το ξεπεράσαμε.είπαμε προφανώς υπολόγισε λάθος.πάει αυτό.

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό δε το ξεπεράσαμε.είπαμε προφανώς υπολόγισε λάθος.πάει αυτό.

τότε ποια νούμερα εννοείς ότι βγαίνουν σωστά? για αυτό λέω ότι με μπερδεύεις...

τα νούμερα υπό συζήτηση/αμφισβήτηση είναι αυτά που είπε ο trexx...

Δημοσ.

τότε ποια νούμερα εννοείς ότι βγαίνουν σωστά? για αυτό λέω ότι με μπερδεύεις...

τα νούμερα υπό συζήτηση/αμφισβήτηση είναι αυτά που είπε ο trexx...

106 watt  ρουφαει ο 2500κ σε stock με full συστημα χωρις καρτα γραφικων.

http://www.guru3d.com/articles_pages/core_i5_2500k_and_core_i7_2600k_review,7.html

Δημοσ.

δε ξέρουμε τι έχει ο trexx στο σύστημα του.μητρική με μητρική διαφέρει σε κατανάλωση όπως και τα υπόλοιπα(ram-ssd-hdd κτλ).

βεβαια μητρικη με μητρικη και hdd με hdd μπορουν να καλυψουν (413 φωτο - 106 cpu συστημα - 200 περιπου η καρτα)= 107 watt , πολυ σωστα η ημιμαθεια καλα κρατα...

Αν και πολυ σωστα τονισε ο Thresh οτι αναφερε..λεμε τωρα..

Δημοσ.

κάτσε ρε συ γατάκι...όλα παίζουν ρόλο.τι ποσότητα ram,ποιον hdd,dvd,τροφοδοτικό,ανεμηστηρες,led,κοκοψοψαρα....

που ξέρω τι έχει επάνω.

Εισαι οτι να ναι, εχει αναφερει τι εχει πανω. 

Σου ειπα συστημα με 2500κ με ssd ψυχτρα κτλπ αλλα με εναν λιγοτερο hdd απο οτι ανεφερε ο Trexx καιει σε full load χωρις καρτα γραφικων 106 watt.

Aπο τα 413 αν αφαιρεσεις τα 106 μενουν 307 watt. Δηλαδη 307 watt καιει η 7950 stock μαζι με εναν δισκο κατα τα λεγομενα του. 

Αν κρινω και απο το ποστ του Trexx που αναφερει οτι η 7950 stock  καιει 290 watt μονη της τα νουμερα βγαινουν μια χαρα (290 η καρτα και 17 ο δισκος) λογικο μου φαινεται.

περιμενω και εγω κατα τα γραφομενα του που ολοι ειδαμε να δω αποδειξεις πως μια 7950 stock καιει 290 watt.

αλλα μαλλον θα περιμενω πολυ..... :lol: 

το μαμισες 1x6pin 1x8pin

Παμε ξανα γιατι μαλλον η ωρα εχει περασει και εχουμε τσιμπλες στα ματακια...

φωτο .. οχι μετρησεις απο benches  γιατι αυτοι ξερουν τι ρευματα πρεπει να βαλουν κλπ κλπ που μαλλον χλωμο κοβω να εισαι τρελος γνωστης και να τα εχεις βαλει καρφωτα εσυ.. μαλλον για auto  σε βλεπω και κανεις τον σταυρο σου που εχεις llc

Πανω στον χαμο δεν το ειδα και προσπερασα , οταν θα φτιαξεις κανεις edit custom bios με Ηex editor ξανα μιλα μου, μεχρι τοτε αντε να μαθεις πεντε πραγματα και ασε τα llc σε καναν γνωστη. Διαβασες σε forum πως πρεπει να καρφωσεις ρευματα για να δουλεψει σε o.c και το εκανες καραμελα.(οντως πρεπει να εισαι τρελος γνωστης για να καρφωσεις ρευματα με afterburner π.χ χαχαχαχα). Τραβα κρυψου πουθενα γιατι οι γνωσεις που εχεις απο οτι φαινεται στο θεμα o.c ειναι μηδαμινες(θεωρεις δυσκολη δουλεια και τρελη γνωση το constant voltage) και ξεφτιλιζεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Τόσα ξενύχτια έχω ρίξει, για μ***α, για σκοπιά, για παρηγοριά, για watt-oμέτρο πρώτη φόρα πάντως... στην τελική ή είμαστε Insomniacs ή παίζουμε... Just kidding απλά δεν με έπαιρνε ύπνος κι αντί να κοιτάω το ταβάνι ξέθαψα το wattμετρο και είπα να μετρήσω.

Εν ολίγοις:

418w max έγραψε για το σύστημα της υπογραφής με την 7950 στα 1200 gpu / 1500 vram / +20% power CCC setting κατά τη διάρκεια Valley run.

335w max έγραψε σε "στοκ" από GB ρύθμιση δλδ 1000 gpu / 1250 vram / +0% power CCC setting, πάλι σε Valley run.

Δεν ξέρω μέση κατανάλωση με ακρίβεια, αλλά την περισσότερη ώρα το wattoμετρο έδειχνε ~365w OC / ~317w stock.

• Like 1
Δημοσ.

Εισαι οτι να ναι, εχει αναφερει τι εχει πανω. 

Σου ειπα συστημα με 2500κ με ssd ψυχτρα κτλπ αλλα με εναν λιγοτερο hdd απο οτι ανεφερε ο Trexx καιει σε full load χωρις καρτα γραφικων 106 watt.

Aπο τα 413 αν αφαιρεσεις τα 106 μενουν 307 watt. Δηλαδη 307 watt καιει η 7950 stock μαζι με εναν δισκο κατα τα λεγομενα του. 

Αν κρινω και απο το ποστ του Trexx που αναφερει οτι η 7950 stock  καιει 290 watt μονη της τα νουμερα βγαινουν μια χαρα (290 η καρτα και 17 ο δισκος) λογικο μου φαινεται.

περιμενω και εγω κατα τα γραφομενα του που ολοι ειδαμε να δω αποδειξεις πως μια 7950 stock καιει 290 watt.

αλλα μαλλον θα περιμενω πολυ..... :lol: 

Πανω στον χαμο δεν το ειδα και προσπερασα , οταν θα φτιαξεις κανεις edit custom bios με Ηex editor ξανα μιλα μου, μεχρι τοτε αντε να μαθεις πεντε πραγματα και ασε τα llc σε καναν γνωστη. Διαβασες σε forum πως πρεπει να καρφωσεις ρευματα για να δουλεψει σε o.c και το εκανες καραμελα.(οντως πρεπει να εισαι τρελος γνωστης για να καρφωσεις ρευματα με afterburner π.χ χαχαχαχα). Τραβα κρυψου πουθενα γιατι οι γνωσεις που εχεις απο οτι φαινεται στο θεμα o.c ειναι μηδαμινες(θεωρεις δυσκολη δουλεια και τρελη γνωση το constant voltage) και ξεφτιλιζεσαι.

πες οτι θες . εμενα απο το μυαλο μου δεν μου το βγαζεις αυτο που πιστευω..οτι εισαι αμπαλος κοινως και οτι εσυ τα κανεις πιπιλα... οτι σου δινουν και μασας... αποσυρομαι και παω στο καβουκι μου γιατι ακομα ενας επιστημονας και huge developer / overclocker  και οτι αλλο τραβαει η ψυχη σου ξεφυγε απο την asus και καθεται και παλευει να ακουστει η αποψη του κανοντας την παπια οπως παντα οταν καποιος τον προκαλει για φωτο....

αντε και για να σου κανω πιο ευκολο το εργο σου.. ποσταρε ενα cpu z να σε δουμε

α και που σαι ακομα... εχω ιδρωσει με το edit  με hex editor...

ανεβαζω δεκατα...

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι ακόμα και αύριο κάποιοι θα συνεχίσουν να προτείνουν 7950 7970 σε ανθρώπους που ζητάνε συμβουλές αγοράς.. δυστυχώς.. και ας ξέρουν ότι δεν είναι πρόταση πια και ας μην την αγόραζαν ποτέ για τον εαυτό τους..

Οι υπόλοιποι εγκλωβισμένοι στην επιλογή που έκαναν σωστά την εποχή που την έκαναν θα τους κάνουν support μπας κ πιάσουν καλή τιμή μεταπώλησης,και βάλουν λιγότερα από την τσέπη για να πάνε σε μια επερχόμενη 9xxx κάποιοι άλλοι πιο αντικειμενικοί απλά θα σιωπούν τα υπόλοιπα πολλά λόγια είναι φτώχεια..

Κάποιος πιο πάνω έγραψε ότι αυτό θα έπρεπε να τιμωρείτε "η σκοπιμότητα" δηλαδή.. ας το ξανασκεφτεί,εγώ συμφωνώ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε θελω και εγω να μετρήσω το συστημα μου :P Δωστε κανα λινκ να παω να παρω ενα να εχω. Γιατι μαλλον το συστημα μου 5 χρονια με ενα ταπεινο Corsair Vx550w ζοριζεται και ανα πασα στιγμη θα παρει σβαρνα ολα τα υπολοιπα μερη του συστήματος!! Θα πρεπει να ειναι χαλασμενο για να εχει σηκωσει amd 955 3.9ghz+5870/480,και μετα 3570κ 4.5ghz+7950 1175/1625,480,7950cf,εδω ειναι που θα με κραξετε αλλα δεν με νοιαζει που μια βδομαδα επαιζα με στοκ τον 3570κ και 2 7950στοκ, απροβληματιστα ολα τα παιχνιδια!!

Δεν θα επαναλαβουμε οτι ειναι εσφαλμενες οι μετρησεις του Trexx, δεν θα κατσουμε να αναλυουμε το απολύτως λογικο, ενα 550w ποιοτικο σηκωνει 8350+480 ΑΝΕΤΑ! Οποιος θελει να με διαψεύσει να το κανει με αποδειξεις. Πανω κατω αυτα..

*phani, Trexx δεν ξερω τι παιζει με τις VaporX σας αλλα ο φίλος μου 2x8pin δεν αντιμετώπισε καμια στιγμη τα προβλήματα που εχετε εσεις, και νομιζω δεν μπορουμε να παιρνουμε σβαρνα ολες τις 7950 επειδη δεν ειστε ευχαριστημενοι απο την αγορα σας..

Επεξ/σία από Prospector8
  • Like 2
Δημοσ.

Εδώ έχει βουίξει το internet με τα προβλήματα των 7950 με desktop flickering, προβληματικά BIOS, clock drops (όπως του φίλου σου που απ' ό,τι φαίνεται ξέχασες ήδη) κ.λπ., κι εσύ λες ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την αγορά μας. ΟΚ...

Καλή, χρυσή η 7950, αλλά μην το ψοφάμε κιόλας.

Έχει κι αυτή τα θεματάκια της.

Μην τη βγάλουμε και VGA of the decade.

Είπαμε, αντικειμενικότητα. Όχι επειδή αγοράσαμε κάτι είναι το καλύτερο...

Δημοσ.

Βρε ναι δεν λεω οτι ειναι η best of the best, αλλα επειδη υπαρχουν κομματια που το κανουν αυτο ή επειδη της VaporX τα κανουν αυτα, δεν ειναι σωστο να λεμε οτι υπαρχει θεμα με τις 7950. Θες να γραψεις gtx 6xx,7xx flickering problem στον γουγλη να δεις τι θα σου βγαλει?? Το προβλημα δεν ειναι γενικο αλλα μεμονωμένο στις -λογικα- ελαττωματικες καρτες, αυτο θελω να πω με λιγα λογια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...