Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγινε edit, λοιπον περιμενω αποδειξεις για 2500κ stock + 7950 stock 

Συνεχιζεις να κανεις τον χαζο, 7870 tahiti εχω πει.

απολυτως κανενα προβλημα.. βγαλε τωρινη καταναλωση στο δικο σου και ασε τα μπλα μπλα.. χορτασε ο τοπος απο μπλαμπλαδες και τυπους που τους αρεσκεται να λενε την λεξη ΘΑ . σου κανω δωρο και το βατομετρο.. ιδιο με του trexx αν θες ...

Δημοσ.

A) Έγραψα όλο το σύστημα μαζί με τη φώτο απ το βατόμετρο.

Β) Δεν είδα τίποτα σχετικό, μόνο σχόλια. Θα περιμένω.

Δημοσ.

απολυτως κανενα προβλημα.. βγαλε τωρινη καταναλωση στο δικο σου και ασε τα μπλα μπλα.. χορτασε ο τοπος απο μπλαμπλαδες και τυπους που τους αρεσκεται να λενε την λεξη ΘΑ . σου κανω δωρο και το βατομετρο.. ιδιο με του trexx αν θες ...

Το θα το λες απο την ωρα που ξεκινησαμε την κουβεντα, οχι εγω, περιμενω αποδειξεις για τα 413 watt και θα κανω ποστ τις μετρησεις μου. Ακομα τις περιμενω.......

Αμφισβητεις δηλ techpowerup, guru3d κτλπ ετσι;

• Super Moderators
Δημοσ.

Ρε για overclocked καταστάσεις λέμε ότι ανεβαίνει πολύ η κατανάλωση.

ναι μόνο που ο trexx μίλησε για STOCK clocks...

A) Έγραψα όλο το σύστημα μαζί με τη φώτο απ το βατόμετρο.

Β) Δεν είδα τίποτα σχετικό, μόνο σχόλια. Θα περιμένω.

τι άλλο περιμένεις να δεις μετά τα links/imgs από techpowerup?

Δημοσ.

Το θα το λες απο την ωρα που ξεκινησαμε την κουβεντα, οχι εγω, περιμενω αποδειξεις για τα 413 watt και θα κανω ποστ τις μετρησεις μου. Ακομα τις περιμενω.......

Δεν χρειαζεται να κάνεις κάτι. Αν ισχύει η υπογραφή σου, το psu σου είναι απολύτως οριακό.

Δημοσ.

οχι αμφισβητω εσενα... ΔΕΝ ΜΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ τι ζορι τραβας με τον δεινοσαυρο μεταξυ μας χεστηκα.. θελω να δω και να υπολογισω με βαση το τωρινο σου συστημα ποσο πολυ ρισκαρες την ζωη του τροφοδοτικου σου αν και non branded  με τις αρτιες γνωσεις σου στο oc  η οποιες ηταν βασισμενες στην μεγαλη αφελια του μυαλου σου παιζοντας κορωνα γραμματα ολα τα parts του συστηματος σου αν πασα στιγμη ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ απλα για να λες οτι κλοκαρεις ....

μου θυμηζεις κατι χρηστες που ποσταρουν screenshot καμαρονοντας το oc στα μηχανηματα τους με κατι εξωφρενικες τασεις στα καημμενα τα τσιπακια που δυστυχως δεν φταινε σε τιποτα αν ο αλλος δεν εχει μυαλο...

Δημοσ.

ThReSh

Βλεπεις ποσο εριστικοι μπορουν να ειναι προσπαθοντας να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα. Κανονικα θα επρεπε να τιμωρηθουν για σκοπιμοτητα.

Αντώνης Παρ.

413 - 106 = 307 που απομενουν για την 7950 + ενα hdd. 

που βγαινουν τα νουμερα;

Trexx

Στο συστημα μου τρεχω και crossfire αν βαλεις στοιχηματακι..

sobi1984

Αυτα τα λες εσυ ατεκμηριωτα, ο καθενας οτι θελει λεει περιμενω ακομα αποδειξεις, οταν τις στειλεις τοτε θα παρεις την ωραια απαντηση που θα γινεις ξεφτιλα. Για την ωρα εχω τοσα forum - site που αποδεικνυουν αυτα που λεω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...